Rapid Accountları

Miner kardeşim çok teşekkürler ama attığın hesaplar hemen ban yiyor, kimse kullanamıyor. Onun yerine pm atabilirsen isteyenlere, böylece en azından attığın kişiler kullanabilir.

Sen uçmayanları atıyorsun da, onları kullanana kadar onlar da uçuyor. O yüzden kimse erişemiyor. (Az önce yolladığın hesabı kullanıyordum, daha dl devam ederken hesap ban yedi. Böylece 1 kisi bile yararlanamamış oldu. O yüzden diyorum ki en azından isteyenlere pm at ki hiç değilse birileri yararlanabilsin.)

Sen uçmayanları atıyorsun da, onları kullanana kadar onlar da uçuyor. O yüzden kimse erişemiyor. (Az önce yolladığın hesabı kullanıyordum, daha dl devam ederken hesap ban yedi. Böylece 1 kisi bile yararlanamamış oldu. O yüzden diyorum ki en azından isteyenlere pm at ki hiç değilse birileri yararlanabilsin.)

kardeş uçmayan dan kestettiğim kişiye özel account unsecure yani securtiy butonu deaktif halde veriyorum ki alan kişi şifreyi ve emaili değiştirsin..ok??

Tamam ben, herkes kullanabilsin diye şifreyi değiştirmeyeyim demiştim. Yakalarsam öyle yapayım o zaman =)

eline saglik miner suan cekiyorum bakalim ne zaman biter

arkadaşlar biliyorum bana kızıyorsunuz ama elimden geleni bu takip edin burayı unsecure halde account da veriyorum o şifreleri değiştirdiniz mi zaten sizin oluyor..unsecure accountlar gelir yakında merak etmeyin...şu ana kadar forumda 15 e yakın unsecure şifre verdim pm den ve genelden ben napıyım yapacağım bunlar daha fazlası için uğraşıyorum beni mazur görün

Miner Banada Bir tna RS premium werebılrmsn ?? pM den

bana da Pm den gönderirsen hiç fena olmaz çünjü acayip lazım

arkadaş tamam sende haklısın da bu şekilde verirsen hakkten işe yaramıyor. bak biraz önce verdiğinle indirdiğirmeye başladığım program yarıda ban yedi. iii de ne anladım ben bundan

Geri