benimde bir sorum olacak arkadaşlar
Free RapidPoints: 12045
Premium RapidPoints: 23034
ve yeni bir üyelik açmak istiyorum bu puanlarla nasıl yapacağımı bilmiyorumyardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
masallah masallah puanlara bak
ve yeni bir üyelik açmak istiyorum bu puanlarla nasıl yapacağımı bilmiyorumyardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
Free RapidPoints: 39102
Premium RapidPoints: 36345
Premium puanlarımı free puana çevirdikten sonra "45000 Free RapidPoints." oluyor...
Bunları free rapid puanına ekleniyor ise 39102 + 45000 = 84102 puanım oluyor...
Şimdi ben 84102 puan ile 8 ay ücretsiz rapid kullanabiliyormuyum.. ?
RapidShare dan ben hiç birşey indirmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim sürekli eror veriyor şimdiden teşekkürler
bi kaç defa aldım bu üyeliği ama bazen yetmedi uzatmamıştım bu açıklaman çok iyi geldi saol hocam bu arada puanla 1 aylığı( yada fazlasını ) bedavaya getirip kendimiz1 başka mail başka kredi kartından referansla 1 aylık üye yapsak puan yönünden çok karlı oluruz yanılmıyorsam
ö.dlrim son bi sorum olucak pre.linki nasıl hazırlanır?
ya mesela 10 part veya fazlası olan bi oyunu tek tek yerine bir linkle 1.5 gb'lık 7-8 partı indirilebiliyorsun anlatamadıysam ö.dlrim :s
Akşam belli bi saatten sonra free indirmeLere izin vermiyor Rapid. Bu sana özel bi uygulama değil Free kullanıcıların %99 böyLe..
ayrıca rapidshare hakkında soruları bu konu altından soruyoruz ayrı baslık acmayalım. konular birlestirildi.
şifre almanın en güvenli yolu hangisidir acaba