RapidShare Hakkında Sıkça SoruLan SoruLar ve CevapLarı.. [Tek BaşLık] [GünceLLendi!]

benimde bir sorum olacak arkadaşlar
Free RapidPoints: 12045
Premium RapidPoints: 23034

ve yeni bir üyelik açmak istiyorum bu puanlarla nasıl yapacağımı bilmiyorum :( yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler

masallah masallah puanlara bak :D

Free RapidPoints: 39102
Premium RapidPoints: 36345

Premium puanlarımı free puana çevirdikten sonra "45000 Free RapidPoints." oluyor...

Bunları free rapid puanına ekleniyor ise 39102 + 45000 = 84102 puanım oluyor...

Şimdi ben 84102 puan ile 8 ay ücretsiz rapid kullanabiliyormuyum.. ?

benimde bir sorum olacak arkadaşlar
Free RapidPoints: 12045
Premium RapidPoints: 23034

ve yeni bir üyelik açmak istiyorum bu puanlarla nasıl yapacağımı bilmiyorum :( yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler

Convert RapidPoints seçeneğini kullanarak 8 bin premium puan karşılıgında 1 adet uyelik açabilirsiniz.. 1000 puan daha kazanırsanız 3 adet açabilirsiniz..

Free RapidPoints: 39102
Premium RapidPoints: 36345

Premium puanlarımı free puana çevirdikten sonra "45000 Free RapidPoints." oluyor...

Bunları free rapid puanına ekleniyor ise 39102 + 45000 = 84102 puanım oluyor...

Şimdi ben 84102 puan ile 8 ay ücretsiz rapid kullanabiliyormuyum.. ?

Premium puanlarla ister yeni uyelik açabilir isterseniz 50 bin oldugunda para olarak çekebilir. Premium kullanıcı iseniz free puana çevirip 10 bin puan ile 1 aylık uzatabilirsiniz..

RapidShare dan ben hiç birşey indirmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim sürekli eror veriyor şimdiden teşekkürler

2 aydır rapid üyeliğim var sakıncası yoksa bu puanla henüz yapabileceğim yada yapılabilecek ( mesela üyeliği uzatma gibi) şeylere ne kadar puan ister açıklarsan çok sevinirim karma ayrıca paylaşım için çok saol

2 aydır rapid üyeliğim var sakıncası yoksa bu puanla henüz yapabileceğim yada yapılabilecek ( mesela üyeliği uzatma gibi) şeylere ne kadar puan ister açıklarsan çok sevinirim karma ayrıca paylaşım için çok saol

10 bin free puana 1 aylık uzatabilirsiniz.. 8 bin premium puana ise 1 aylık yeni hesap açabilirsin..
Ayrıca premium puanlarını Convert RapidPoints 'den 1 premium puanı 1.25 Free puana cevirebilir 10 bin puana tamamlamana yardımcı olabilirsin..

RapidShare dan ben hiç birşey indirmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim sürekli eror veriyor şimdiden teşekkürler

RapidShare yoğunluk nedeniyle Bu aralar akşam saatlerine dogru özellikle free indirme özelliğini devre dışı bırakıyor.. Henüz Resmi bir açıklama olmasada son zamanlarda bir çok kişi bu sorundan muzdarip.. Gece 3 ila sabah 10 saatleri arasında premium uyelere uygulanan happy hours belki free uyelerede uygulanıyordur.. Gece Musait iseniz öyle deneyin. Yoksa çok cüzi bir miktar ödeyip premium uyelik alarak sorunu ortadan kaldırın kolayca.

bi kaç defa aldım bu üyeliği ama bazen yetmedi uzatmamıştım bu açıklaman çok iyi geldi saol hocam bu arada puanla 1 aylığı( yada fazlasını ) bedavaya getirip kendimiz1 başka mail başka kredi kartından referansla 1 aylık üye yapsak puan yönünden çok karlı oluruz yanılmıyorsam

ö.dlrim son bi sorum olucak pre.linki nasıl hazırlanır?

bi kaç defa aldım bu üyeliği ama bazen yetmedi uzatmamıştım bu açıklaman çok iyi geldi saol hocam bu arada puanla 1 aylığı( yada fazlasını ) bedavaya getirip kendimiz1 başka mail başka kredi kartından referansla 1 aylık üye yapsak puan yönünden çok karlı oluruz yanılmıyorsam

ö.dlrim son bi sorum olucak pre.linki nasıl hazırlanır?

Referans linkinle 1 aylık uyelik alırsın referans olan hesabına 3 hafta sonra 2000 bin puan gelir.. Referans kodunu settings bölümünde görebilirsin.. ya da herhangi upload etmiş oldugun bir dosya üzerinden rapidshare'e yönlenip o link uzerinden premium alabilirsin..

Pre. Linki nasıL hazırLanır derken neyi kastetmiştin?

ya mesela 10 part veya fazlası olan bi oyunu tek tek yerine bir linkle 1.5 gb'lık 7-8 partı indirilebiliyorsun anlatamadıysam ö.dlrim :s

eyvaLLah KanKa

ya mesela 10 part veya fazlası olan bi oyunu tek tek yerine bir linkle 1.5 gb'lık 7-8 partı indirilebiliyorsun anlatamadıysam ö.dlrim :s

RapidManager programı ile 2 GB'a kadar upload yapabiliyorsun.. Bunu sadece premium uyeler upload edebilir ve Sadece premium uyeler indirebilir..

Rapid 'in bu uyarısının anlamı nedir?

Arkadaşlar, RapidShare Downloader ile sorunsuz bi şekilde yaptığım downloadlar 4-5 günden beri makas gibi kesildi. Benden Premium almamı istiyor. Peki ama bunun sebebi nedir? Sayfayı aşağıda veriyorum, inşallah yardımcı olabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

2ijgg7m.jpg

Evet aynı uyarıyı ben de aldım.

İp numaramız çalınıyor bence ...
Ve hiç durmadan indirme yapılıyor bunu türkiyede yapanlar var ...

Akşam belli bi saatten sonra free indirmeLere izin vermiyor Rapid. Bu sana özel bi uygulama değil Free kullanıcıların %99 böyLe..

ayrıca rapidshare hakkında soruları bu konu altından soruyoruz ayrı baslık acmayalım. konular birlestirildi.

Akşam belli bi saatten sonra free indirmeLere izin vermiyor Rapid. Bu sana özel bi uygulama değil Free kullanıcıların %99 böyLe..

ayrıca rapidshare hakkında soruları bu konu altından soruyoruz ayrı baslık acmayalım. konular birlestirildi.

Tamam Karma, teşekkür ederim.

happy hours uygulaması devam ediyormu??

teşekkürler emeğe saygı

bilgiler faydalı oluyor

Geri