RAR şifreleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zafer3838

New member
Reaction score
0
Selam arkadaşlar. RAR şifrelerinde neden bir standarda geçmiyoruz. Şifreleri herkes kafasına göre veriyor. Benim önerim şifreler ya "hackhell" ya da "hackhell.com" olsun.
Öneri benden uygulama sizden.

Olumlu Bence Olabilir

Şifreleri Kafasına Göre Koyuyor Ama Ne Koyduysa Şifreyide Yazıyo

Bazen de koydukları şifre uymuyor :(

şifreyi upload eden üye kendisi belirler...
zorlama sözkonusu değildir, önemli olan içeriğinde "hackhell"
ibaresinin geçmesi

her$ey bitti şifremi kaldı simdi ? adam upload etmiş kasmış amacı hackhell'de paylasmak.. karma@hackhell yapiyorum istersem hackhell_karma yaparım biz o kadar üşenmeden upload yapiyosak saatlerce sizin icinde bi şifre yazmak zor olmamalı.

sahiden üzücü
yaptığım up lara gelen tşk ve mesaj sayısı ile indirme sayısındaki
uçurum gibi farka rağmen
paylaşmaya emek vermeye devam ederken
bu tarz bencilce karalanmış bir öneri oldukça üzücü açıkçası

Fatih kardeş , ben teşekkürümü ediyorum zaten. Hiç üstüme alınmadım. Nickimdeki 38 nerden acaba...

kimseyi standart bir şifreye zorlaymayız.. herkesn kendi seçimi sonuçta.. nick@hackhell ya da hackhell ve ya hackhell.com tarzında şifreler konuluyor.. herşekilde zaten hackhell ibaresi geçiyor.. Karma'nın söylediğine de katılıyorum ..

çok önemli bir konu olması gerekiyor

bence harka bi fikir hemö ortek hemde kaybolmaz di mi ya helal yani:)

ya beyler amaç şifrede ve textin içinde hackhelll in adı geçmesi

eğer geçiyorsa sorun yok :melek

Bu UpLoad Edenin İnsiyatifinde. O Kadar Emek Verip UpLoad Ediyor. Şifresini De Yazıyor Zâten. Bir De UpLoad Eden Kişi PayLaşımını Sadece HackheLL.Com İçin HazırLamamış OLabiLir. NasıL Ki Burada Başka Sitenin RekLamının YapıLması Uygun DeğiLse, Başka Bir Sitede De HackheLL RekLamı YapıLması Uygun OLmaz. BöyLe "Ivır Zıvır"LarLa Uğraşmaya Gerek Yok. DownLoad'ın Keyfini Çıkarın. :)

nero 8 indirdim rar şifresini bulamıyorum. açıkça yazsanız bi yere olmuyo mu? nerden bulcaz şifreleri

arkadaşım bütün bunlara sen karar veremezsin demi o yüzden herkez açtığı konunun altında belirtiyor

kaLdı ki sen rar şifresi prblemi yaşadın konuyu açan ilgili kişiye pm atarsan sana yeniden yardımcı olur hatta tekrardan bile upload yaparLar

mantıklı
mantıklı fikirler mantıklı insanlardan çıkar:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri