Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar. RAR şifrelerinde neden bir standarda geçmiyoruz. Şifreleri herkes kafasına göre veriyor. Benim önerim şifreler ya "hackhell" ya da "hackhell.com" olsun.
Öneri benden uygulama sizden.
her$ey bitti şifremi kaldı simdi ? adam upload etmiş kasmış amacı hackhell'de paylasmak.. karma@hackhell yapiyorum istersem hackhell_karma yaparım biz o kadar üşenmeden upload yapiyosak saatlerce sizin icinde bi şifre yazmak zor olmamalı.
sahiden üzücü
yaptığım up lara gelen tşk ve mesaj sayısı ile indirme sayısındaki
uçurum gibi farka rağmen
paylaşmaya emek vermeye devam ederken
bu tarz bencilce karalanmış bir öneri oldukça üzücü açıkçası
kimseyi standart bir şifreye zorlaymayız.. herkesn kendi seçimi sonuçta.. nick@hackhell ya da hackhell ve ya hackhell.com tarzında şifreler konuluyor.. herşekilde zaten hackhell ibaresi geçiyor.. Karma'nın söylediğine de katılıyorum ..
Bu UpLoad Edenin İnsiyatifinde. O Kadar Emek Verip UpLoad Ediyor. Şifresini De Yazıyor Zâten. Bir De UpLoad Eden Kişi PayLaşımını Sadece HackheLL.Com İçin HazırLamamış OLabiLir. NasıL Ki Burada Başka Sitenin RekLamının YapıLması Uygun DeğiLse, Başka Bir Sitede De HackheLL RekLamı YapıLması Uygun OLmaz. BöyLe "Ivır Zıvır"LarLa Uğraşmaya Gerek Yok. DownLoad'ın Keyfini Çıkarın.