Resimli Program Anlatım Bölümü İstek, Yardım ve Şikayet Hattı

Diskeeper Pro Premier 2009 Kurulumunu yapamadım herşey tamam serial filan girdim program tıkır tıkrı calsııyo fakat bir sürü secenek var karışık bi arayüz var arkadaşlardan ricam tarif edebilirlermi ayalarını

visita icin iyi bi defrag programi lazim hangisi onerirsiniz

vista home premium isletim sistemi olan 512 GF8600 ekran kartı,realtek ses kartı olan MSI marka laptopum var.problemim codec ve player.klite codec pack kullanıyorum.muzik dinlemek icin AIMP,video izlemek icinse BSPlayer kullanıyorum.gerek AIMP gerekse de BSPlayer real codeclerini indirmek istiyor.eksik uyarısını veriyor.Windowsun Media Playerını da dosya seceneklerini bulamıyorum.hangi turlerini calıyor diye.acaba tum muzik ve video formatlarını listeleyebilir misiniz?ayrıca vistada sorunsuz olarak calısan Klite Mega Codec Pack kurulumunu ayrıntılarıyla anlatırsanız sevinirim.next next diye kurunca Media Player Classic sahibi oldum da!eminim ki cogu kullanıcının codec problemi vardır.ayrıca player oalrak ne onerebilirsiniz?muzil ve video icin ayrı ayrı olarak...

kardeş flaş get ten başkasını önerebilirmisin daha iyi olan teşekkürler

nebim winner kullanımını anlatırsanız sevinirim.teşekkürler...

kardeş flaş get ten başkasını önerebilirmisin daha iyi olan teşekkürler

Hocam gerçi benim kısmım değil ama umarım arpej affeder internet download manager programını deneyebilirsin bende 100 mb bağlantı var ve onu kullanıyorum hızlı indirmesine rağmen dosyalar bozsulmadan sorunsuz çalışıyor.

Hocam gerçi benim kısmım değil ama umarım arpej affeder internet download manager programını deneyebilirsin bende 100 mb bağlantı var ve onu kullanıyorum hızlı indirmesine rağmen dosyalar bozsulmadan sorunsuz çalışıyor.

burasi herkezin bölümü konular hakkında bilgisi olan herkez yardımda bulunabilir.. :goz:

hangi proğramdı bulamıyorum.lütfen yardım

:vurarkadaşlar lütfen yardım
daha önceden sitemizde küçük resimlerin kalitesini düşürmeden resimi büyültmek için bi proğram vardı yükleyecektim ama yükleyemedim .şimdi onu tekrar arıyorum fakat bulamıyorum.resimli anlatımlı bi proğramdı ve resim ve anlatımda çok uzak çekilen bir aracın plakasını yaklaştırarak plakası gayet net okunacak şekide büyültüyordu ....lütfen bu proğramı söylerseniz memnun olurum ,şimdiden teşekkürler:clap

Arkadaslar ben daha once borland c++ kullanmistim ve simdi yeniden baslamak istiyorum. Fakat su anda elimde bakarak calisabilecegim kaynak yok . Eger elinde Turkce kullnim rehberi ve e-kitap olan varsa bana pm atarsaniz sevinirim. (e-book paylasmanin yasak old. biliyorum, o yuzden kisisel msj atarsaniz sevinirim)
simdiden tesekkurler >>

Arkadaslar ben daha once borland c++ kullanmistim ve simdi yeniden baslamak istiyorum. Fakat su anda elimde bakarak calisabilecegim kaynak yok . Eger elinde Turkce kullnim rehberi ve e-kitap olan varsa bana pm atarsaniz sevinirim. (e-book paylasmanin yasak old. biliyorum, o yuzden kisisel msj atarsaniz sevinirim)
simdiden tesekkurler >>

forumda e-book bölümü mevcut istersen orada sor bu bolumde yarar saglayacagini dusunmuyorum

http://www.hackhell.net/yazili-egitimler/

http://www.hackhell.net/kitaplar-dergiler-e-book/

arkaşlar yeni konu açmak yerine buraya yazmak daha uygun olur diye düşündüm

mustek bear paw 1200 sc scanner
Windows xp
64 bit driver bulmaya çaliıyorum
lakin 32 bit var ama 64 bitini bulamadım

yardımcı olursanız sevinirim

üstad bu yanlış bilmiyorsam 32 bit lik driver
32 bitlik makineye bu programı kurup scanner i tanıtıyorum
lakin 64 bitlik makinede

bu hatayı vermekte

64 bit olarak arattigimda onu buldum baskada bi sonuç cıkmadi benden istersen baska bi bölüme daniş yeni baslayanlar - yardim olabilir

64 bit olarak arattigimda onu buldum baskada bi sonuç cıkmadi benden istersen baska bi bölüme daniş yeni baslayanlar - yardim olabilir

tşkler

firmaya da e-mail attım cevap vermediler
bir hafta oldu

bakalım ne çıkacak

Geri