rus kızların türk kızlarından 10 farkı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
türk kızlarıda biraz kısa bea abi...birazda havalanıyolar....üstelik seven kişinin halinden anlamıyolar...koyuyorlar tekmeyi:(:(:(

belki rus kızlar uzun boylu-alımlı olabilir
ama türk kızlar hem duygusal hemde sevgi dolu
yeterki ,
onları incetmeden sevmesini bilelim

bu yazıya bi türk kızı olarak nasıl cevap vereyim şimdi:))asla bir türk kızıyla bir rus kızını kıyaslama yapmam bile ..aradaki fark eğitim olsa gerek ..onlara sunlan yaşama bak birde tr deki yaşama bak bakarsan anlarsın bu 10 farkı:)erkekler yani yazıyı yazan arkadaş tek kavramla bakıp doğruya doğru demek çok yalnış.aslında çoğu doğru ama yinede asla kıyaslamam bile ..tüm r..... kızları gurban olsun türk kızlarına :))

abı turk kızları ne zaman ıyıdır bılıyormusunuz evlenınce onun harıcınde kesınlıkle tavsıye etmıyorum ama kesınlıkle ne nazları ne lafları hıc bır seylerı cekılmez ancak evlenınce ıs baska bunu onlarda bıldıklerı ıcın evlenene dek erkek arkadaslarının azına ....... :) bu bı gercek o yuzden ya yabancıyla bırlıkte olucan yada aklı bı karıs havada olmayan ne ıstedıgını bılen gıyımıyle degıl konusması ve halı tavırlarıyla kendını gosterebılen bı kız tercıgh edın bence. normal bı turk kızı kesınlıkle cekılmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzz

sana katılmıyorum kardeşim,
türk kızlarındanda
sevgi dolu cana yakın
saygılı,
erkeğini mutlu etmek isteyen çok kız var
tabiki içlerinde bu saydıklarıma uymayan
kızlarda vardır,
ama rus olsun başka memleketten olsun,
huysuz ve çekilmez olanlarda vardır,
saygılarımla

ChAcMooL.cK' Alıntı:
ruslar uzun boyludurlar
bizimkilerin kıçları yere yakın olduğu gibi akılları da yere yakındır.
örn: ortalama türk kızı boyu türkiye de 1.62 dir. bu oran rusya da 1.76 lardadır.

rus kızları sorgusuzca güzeldirler abi !!!... bunu tartışmak bile gereksizdir. hatta acıyan gözlerle bizimkilere bakarlar...
türk kızları her zaman en güzeliz derler olmasalarda bunu kapatabilmek için her daim bahaneleri vardır

:D :D :D :D :D

daha ii anlatılamazdı...

aklı yere yakın olanları karıştırmayalım...biras seviyeli olsan nasıl olur sence:eek:

Ya arkadaşlar yerli malı yurdun malı her türk onu kullanmalı hem ayıdan post rusdan dost olmazmış biz yine bizimkilere bakalım başkası yaramaz bize anlayısı farklı orfu farklı adeti farklı gelenek gorenegi farklı rus bizi bozar bunu bilir bunu solerim:=)

arkadaşlar bende bunların hiçbirisine katılmıyorum. bence türk kızları biraz olsun nazlı olsalarda o kızlara yakışıyo kendilerini ağardan satıyolar buda bence iyi bişey.....

5-
ruslar her türlü teklife açıktırlar mantığını anlatabildiğiniz sürece.
türk kızlarının ilk cevabı her zaman hayır dır
örn: canım bu yaz tatile çadırla gidelimmi? -canım ben annemlerle gidiyorum!!!!

(gerektiği yere hayır demesini bilir türkler herşeye evet diyende zaten bir anormallik vardır)

9-
rus kızları sorgusuzca güzeldirler abi !!!... bunu tartışmak bile gereksizdir. hatta acıyan gözlerle bizimkilere bakarlar...
türk kızları her zaman en güzeliz derler olmasalarda bunu kapatabilmek için her daim bahaneleri vardır

(türk kızlarıda güzeldir hatta en güzelleridir sadece bakımsızlardır o tarafını bu tarafını sergilemeyle güzel olunmuyor güzelmi gelmedi aklınıza :azra akın, arzum onan, daha adını sayamadığım yüzleerce güzel sadece mankenlerden örnek verdim hepimizi güzeliz ben kırıldım açıkçası )

helal olsun virgin yürü :)

karizma abicim eline sağlık:goz:

Ellerine Sağlık Karizma Güzel Paylaşım. Bunların Çoğunda Espiriyle Karışık Doğruluk Payı Var. Ama Türk Kızlarına Biraz Haksızlık Var. Çünkü Orda Rus Kızlarının Bir Kötü Huyu Yer Almamış. Tek Kelime İle Görgüsüzlük Hat Safhadadır. Bir Anda Yanındaki İnsanı Yerin Dibine Sokabilir. Buda Oldukça Riskli Bir Durum Ben Bunu Göze Alamadığım İçin Ruslarla İlgilenmiyorum.

εگмεя' Alıntı:
helal olsun virgin yürü :)

karizma abicim eline sağlık:goz:
virgin ve esmer
bu benim görüşlerim değil,
benim görüşlerim diğer sayfalarda paylaştım,
ben türk kızlarını hiçbirşeye değişmem
saygılarımla

bilemiyorum erkeklerin %99,9 böyle düşünüyor

böyle bir konuyu paylaşman bile bana dokundu şahsen

siz gidin o zaman rus kızlarıyla muhabbet kurun

iyi güLdüm :) eLine sağLık ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri