Sercinho7
Dark Side of Creation
Türk kızları daha guzel bence 
daha sıcak kanlılar enazından
KALPLERİ YETER !
daha sıcak kanlılar enazından
KALPLERİ YETER !
KaBaKuLaK' Alıntı:Bu mail bana da geldi zamanında bu aslında bir yazıdır maddeler halinde değildir.
Bir adam rusyaya iş icabı gidiyo ve sonra fikirlerini yazıyor.
Bunun aslı daha kaba bir dil kullanıyo Türk kızlarına etmediği hakaret kalmıyor (ki annesinin de bir TÜRK KADINI olduğunu anımsayamıyor sanırım)
Artı size gerçekleri söyleyeyim. Belki aranızda rusyaya gitmiş olanınız vardır, ben olayın iç yüzünü şimdi gözler önüne sermek istiyorum sadece.
Bir de gerçekler bilindikten sonra karşılaştırma yapın bakalım.
Rus bayanları uzun boyludur ve güzeldirler bunu bir diyeceğim yok.
Ama bakımlarına giyimlerine öğrenme isteklerine, parayı sorun etmemelerine gelinceeeeee...
Onlar öyle OLMAK ZORUNDALAR çünkü;
Rusların aile ilişkileri bizimkinden çok farklı ki; Ben bizimkine kurban olayım
Ruslar eğer sürekli bakımlı olmazsa, iyi şatafatlı giyinmezse kocaları onları istemiyor ve anında bırakıp gidiyor (Hoş istediğinde adam gene çekip gidiyorya neyse.). Rusya da bu tarz olmayan bayanları bayandan saymıyolar bakma bile bakmıyorlar.
Para meselesine gelince, onlar zaten para görmüş kişiler değiller ve daha rahat bir ortamdalar. Bu yüzden istediklerini istedikleri yerde yapabiliyorlarda. Ama bizim ülkemiz biraz farklı bayanlara laf etmeden önce Türkiyeyi değişin ondan sonra bir bayana deyin hadi şunu yapalım diye bakalım ne diyor
Ruslar Türk erkeklerinin başında pervane çünkü;
Türk erkeklerinin güzelliğe ve bayana gözü aç onlarda silah olarak yani kendilerine çekebilmek için bu silahlarını lkullanıyorlar.
Amma inanın onların güzelliği rusyada 5 kuruş etmiyo çünkü orada herkez öyle ve onların ilişkileri bizimkinden çok farklı mesela
Onlar en geç 22 sinde evlenmiş ve bir çocuk sahibi olmuş oluyorlar ve 25 yaş üzeri bayanlara sorduğunuzda çoğunun boşanmış olduğunu görüyorsunuz.
Ve inannın kadın bırakıp gitmiyor...
Kocalar en fazla taş çatlasa 10 sene sonra alıp başını gidiyor (evli oldukları halde)
Çoğu arkadaşlarına kendi karılarını öneriyor ( değiş tokuş misali)
sabahtan akşama kadar içiyorlar çoğu erkek çalışmıyor ama rusyada her yerde bayanlar çalışıyor görseniz gözünüze inanamassınız.
Erkekler kadınları çalıştırıp bi güzel parasını yiyor, içiyor desek daha iyi olur aslında.
Gece gündüz saatin kaç olduğu farketmeden herhangi bir neden den dolayı ağız burun demeden dövmek...
Rus bayanlarının yaptığı hiçbir iyilik gözlerine gelmeden başka bir kadına çeker gidrler.
( bir örnek vermek isityorum.
Ablamın çocuğunun bakıcısının kocası trafik kazası geçiriyor, adam komple felç oluyor, kadın 7,5 sene onu bakıyor. 75 sene sora adam iyileşiyor ve ayağa kalktıktan bir zaman sora kadını bırakıp başka birine gidiyor.)
Rus erkekleri böyle şerefsiz ve bu yüzden rus kadınları küçük yaştan bir erkeğe nasıl en iyi şekilde verimli olacağı öğretiliyor.
Giyim, bakım, sex, insaniyet... her yönde öğretiliyor.
Kadınların neden şimdi Türk erkeklerine düşkünlüğünü anlıyormusunuz.
Türk erkekleri Rus erkeklerini yanında melek çünkü.
Hem bir Rus bayan neden Türk erkeğini istiyor Çünkü,
Onunla beraber olursa, kendini sürekli yarandırmaya çalışmıcak,
Ekmek elden su gölden çalışmadan sadece para yiyecek,
Sabahtan akşama kadar içen ayyaş bir kocası olmayacak,
Artı Rus erkekleri çok çirkin hiç yakışıklı yok denilebilecek kadar az hatta hiç yok yani kadınların tam tersi, işte bir neden de bu bizim erkeklerimiz Allah için yakışıklıdır
Olur olmaz mazeretler üretip kendini sürekli döven bir kocası olmayacak,
Bir zaman sonra onu bırakıp çekip gitmeyecek...
Onlara sorsanız Allah bilir daha ne nedenleri vardır
Şimdi size tek bir şey söyleyeceğim
ASIL TÜRK KADINLARININ RUS KADINLARINA ÜZÜLEREK VE ACIYARAK BAKMALARI LAZIM...
Türk kadını olarak her halimize şükredelim valla ya bir rus erkekle evli olsaydık? Allah Korusun![]()