Sanal`da Aşk Mümkün mü ?

Sanal`da Aşk Mümkün mü ?

• Evet mümkün..

Kullanılan: 41 29.7%
  • Hayır asla mümkün diil..

Kullanılan: 24 17.4%
  • Hoşlanma/etkilenme olabilir fakat aşk olmaz..

Kullanılan: 40 29.0%
  • Aşkın zamanı ve mekanı yoktur..

Kullanılan: 33 23.9%

• Kullanılan toplam oy
    138
Yakın yerlerde olursa bi ihtimal ama ben Edirne de kız Van'da olursa biraz zor.

tabiki mümkün ben yaşadım güzelde oluyo buluşup tanışınca ama sürekli sanalda olmuyo tabi buluşup görüşmek şart

EĞer Her İkİsİde HoŞlandiysa Nİye Olmasin Ama Nİye Yalan SÖylİyİm Ben Asla İnt Den HİÇ Hİmseye AŞik Olmak İstemem Boynuzlanirim Soraaa :((((((( :))))))

o kadar cok cesıt ınsan varkı hersey mumkun

Aşktan kasıt ne sanalda nasıl olucak birbirlerini öpmek için webcamlarını öperler çok saçma :) Bla Blaaa

sağolasın dostum, iyi veya kötü önünüzde engel varsa bile durmayın aşmaya çalışın, öyle bir gün geliyorki dünyanın en güzel haberini alabiliyorsunuz :)

Mümkün. Bir erkek arkadaşım olmuştu baya da uzun ve ciddi bir ilişkiydi. Olanak olsa devam da ederdi. Ama sadece sanaldan yürümez tabii. Aşık olunabilir.

Bu arada sanaldakilere yine de çok güvenmemek gerek. Kimin ne çıkacağı amacı belli olmaz. Anne öğüdü gibi olmasın ama:
Kadın tacircisinden, organ mafyasına kadar bir sürü riski var :D

A$k NeRde oLursa oLsun a$ktıR...KaLp'ten KaLp'e ßağLı ßiR DewadıR...

evet aşık olur, hatta sanırım ben oldum. geçen nisan ayında tanışmıştık chatten. zamanla msn adreslerimizi almaya, webcam de birbirimizi görmeye ve telefonda konuşmaya kadar gitti. Geçen sene ikimizde okul dolayısıyla aynı şehirdeydik,o buluşmak istedi ama ben tanışalı daha iki ay olduğu için cesaret edememiştim. Şimdi askerde, telefonda iki üç günde bir konuşuyoruz. İki ayı kaldı. askerlik bitince yanıma gelmeyi düşünüyo, yüzyüze görüşmek için. yani eskiden olsa banada saçma gelebilirdi ama insanın başına gelebiliyor böyle şeyler. Yani her an aklımda, sesini duymak bile o kadar mutlu ediyor ki anlatamam. bazen bir kişi yanıbaşınızda olabilir, elinizi uzatsanız dokunabilecek kadar yakınınızda ama sadece fiziksel olarak. bazende arada kilometreler olur, ama kalbi hep sizinledir, hissedersiniz. Önemli olan da bu bence.

Mümkündür.Ama aşkmıdır Hoşlantımıdır Vakit öLdürmekmidir Yoksa bitakım ihtiyaçLarını karşıLamakmıdır biLinmez.

hoşlanma olabilir ama hiç bi zaman aşık olmam

Geri