..::Sanal Hayat ve Aşk::..

Sanal Hayat + Aşk = Mutluluk olur mu?

• Kullanılan toplam oy
    30

~PRENSES~

Romantizmin Delisi
Reaction score
0
SANAL HAYAT VE AŞK

Arkadaşlar sizce internetten tanışılan biriyle mutlu olmak mümkün müdür?

İnternette aşk gerçeğe dönüşebilir mi?

Yorumlarınızı merak ediyorum...

Ekranın dıger tarafında mutasyona ugramıs mutantlar yoksa, karsındakıde etten kemıkten, dusunebılme yetısıne sahıpse, yeryuzunde yasayan dorduncu bır tur degılse, realdekı gerceklıkle sanaldakı pek bırbırını aratmıyorsa , belkııı:) olabılur.

Bence Mümkündür Hemde çok Güzel Yaşanir

sanal sadece tanışma ortamı olabilir. Ama reele döndürmek şartı ile.
Sevgi yada aşk adı ne olursa olsun bir modem arızasına ve de elektrik kesintisine bağlı olmamalı.. Sadece net ortamı araçtır bence..

Sevgi paylaştıkça büyür, emek verdikçe kıymeti artar... Bunaldığın zaman yanı başında olmalı. Sevinçlerini üzüntülerini paylaşabilmelisin.

yukarıda c şıkkı yoktu ... benim tercihim ;

c) ilişkiyi zamanla reele döndürmek şartı ile olabilir..

aşk herzaman aşktır ister reel ister sanal mimkindir :D

ßence oLmaz...

hııııım...diğer arkadaşlarında dediği gibi reele dönüş olursa ama bu en kısa zmn da olması lazım, ozmn neden olmasın

eğer reele döndürme şansın varsa olabilir,
ama çok zor yürüyor,
belli süreden sonra msjlar-tlfon görüşmeleri yetmeye biliyor,
çok zor ama olabilir

crazyquake' Alıntı:
sanal sadece tanışma ortamı olabilir. Ama reele döndürmek şartı ile.
Sevgi yada aşk adı ne olursa olsun bir modem arızasına ve de elektrik kesintisine bağlı olmamalı.. Sadece net ortamı araçtır bence..

Sevgi paylaştıkça büyür, emek verdikçe kıymeti artar... Bunaldığın zaman yanı başında olmalı. Sevinçlerini üzüntülerini paylaşabilmelisin.

yukarıda c şıkkı yoktu ... benim tercihim ;

c) ilişkiyi zamanla reele döndürmek şartı ile olabilir..

verilebilecek tek ve en güzel cevap bence bu!

bence bal gibi olur ya...neden olmasın?

Gönül “aşk” için yaratılmamışsa, neye yarar bunca demek!…sanal veya real sevgi ve aşk için mekan önemli değil ..Sevgi bir ömür boyudur!… Bitmez, tükenmez, bazen durulur, bazen coşar ama hiç gerilemez!.o yüzden önemli olan sevgiyi iki kişi arasında tek vucut olarak yaşamaktır...bence olabilir..

real hayata dönüşse bile insanlar birbirlerini sanalda zor anlıolar mutluluk olacaksa sanalı bir süre sonra yok etmeliler

ewt oluyor :) ben sewgilimi sanalda buldum :) kendi bursada oturuyor ben istanbulda ve cok güsel sürüyor ilişkimiz allah bozmasın .. aşk yer tanımıyor ben bursaya gidiyorum oda benim yanıma geliyor.. sewdim mi sanal veya real farketmiyor .... benim görüsüm bu .. ;)

rebel kardes ilişkiniz iyi giidiyorsa bence devam ettir ...
;) ama kızın yanına ilk sen git güven olur sevdigini anlar ;) ben gittim ve cok mutlu oldu 1 ay sonra o geldi ve ilişkimiz cok güsel gidiyr allah bozmasın (amin ) :)

olabilir tabi yaa önemli olan 2 insanın birbiriyle anlşması

Geri