sayın akp cilere ve yandaşlarına duyurulur.
işsizlik nerde çzöüldü. birkaç tanıdığınız iş buldu diye tüm ülke kurtulmuş mu oluyor.
dış borç ne kadar miktardan ne kadar miktara çıkmış bunu bi araştırın ve ona göre borç azaldı diye yorum yapın.
yolsuzluklar aldı başını gidiyor hala daha sesiniz çıkmıyor. hayırdır size de mi pay düşüyor.
hee bu adamlar nasıl iktidara geldi hatırlatayım. dindar diye millet oy verdi ama ne oldu Dinini satmadığı kaldı bu ş.sizlerin.
zina yasak olacaktı değil mi. ne oldu şimdi zina suç olmaktanda çıkarıldı. buyrun buna ne diyeceksiniz.
başörtüsü eylemi yapan o bacılarımızın haline en çok üzülenlerden birisi de bendim. ve ülkücüler çıkıp eylemler bile yaptılar ama şimdi ne oldu. başörtüsü sorunu çözüldü mü. yoksa daha da mı yasak oldu da millet utancından eylem yapamıyor artık.
adını hatırlamıyorum. eski bir milletvekili daha doğrusu rahmetli bir milletvekili şöyle dedi ve ertesi gün trafik kazasında öldü. dediğide aynen şu:" bu ülkede amerikanın istediği bir parti iktidar olur."
sizlere soruyorum. artık taraflı tarafsız olan herkes akp hariç hepsi diyor. acaba akp yi destekleyenlerin bir çıkarı var mı.
Atatürk bu ülkeyi birkaç emperyalist sevdalısı iktidar gelsin de batırsın tekrar onlara geri satsın diye kurtarmadı. bu ülke için ödenen bedel "KAN" dır. ancak kanla geri alabilirler o da bizim kanımız bitmedikçe olmaz.
bir hatırlatma daha
Atamızın Gençliğe Hitabesinden alıntıdır.
"... Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere memleketin dahilinde , iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir..."
Atamız e de güzel söylemiş. adeta bu günleri görmüş ve sanki bu günler için söylemiş. Tıpkı çiftçi ve asker için dedikleri sözler gibi
"Memleketimiz şu iki şeyin memleketidir : biri çiftçi, diğeri asker. Biz çok iyi çiftçi ve çok iyi asker yetiştiren bir milletiz. İyi çiftçi yetiştirdik : çünkü topraklarımız çoktur, iyi asker yetiştirdik : Çünkü o topraklara kasteden düşmanlar fazladır. O toprakları sürenler, o toprakları koruyanlar hep sizlersiniz"
Atamızı tekrar saygı ve sevgiyle anıyorum sayenizde hep Atamız aklımızda. belkide bizim için en iyi yaptğınız şey budur. Atamızı ve Atalarımızı her zaman hatırlattığınız için bende akp ye ve "SAYIN" başbakana TEŞEKKÜR ediyorum