Sayın Erdoğan'a en içten teşekkürlerimle...

Karalamara devam edin bakalım nereye kadar gideceksiniz?

5 yıl önce Türkiye'nin acıklı durumundan bugünlere getiren büyük ve gerçek bir kahramana son derece haksızlık etmişsin.Uçurumun kenarından aldı Türkiye'yi bugünlere getirdi.Teşekkür anlayışın esef verici.Dünün Mao Lenin slogancıları ne çabuk cumhuriyet-Atatürk sevdalısı oldu.Bugüne dek Atatürk ve Cumhuriyeti savunmuş bizler gerici olduk,siz ilerici.Siz Mao Lenin sevdanızdan ne çabuk geçebildiniz hayret..

Ve şunu da söyleyeyim bir avuç insanın yaptığı sol yürüyüş kesinlikle cumhuriyet yürüyüşü değil halkı bölme yürüyüşüdür.Seçimlerde yüzde 40 la tekrar geldiklerinde sizin bu sözlerinize sadece tebessüm edeceğim

Polyannacılık bu yaptığınız.Neyse doğru bir yazı ve o sevdiği kahraman dokunulmazlık kalktığı anda kendisi çevresi ve partisi hakkında tutulmuş toplamda 100'ü bulmuş ağır cezalardan oluşan dosya duruyor köşede.O kahramnınız dokunulmazlığı kalktığı anda ya bu ülkeden kaçıcak yada öyle büyük cezalar alcakki görceksiniz kahramanınız gerçek yüzünü.

ceza dediği şeye bak bir şiir ve bunun gibi bi sürü saçmalık
çakal gibi aynı zayıf bir an olduğunda saldır hemen
ahmet şafak ne diyor
biz düşersek bir yağmur damlası gibi yaprağa vatan sağolsun diyen mehmetçik gibi toprağa düşeriz düşmeyiz ''''''''' namerdin ayaklarına '''''''''''

bi söz daha var GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ(!) ;)

görücez bakalım seçimlerden sonra kim kime teşekkür edicek, kim kime veda edicek.

medyaya satılmış medya demişmiş.!! az bile demiş Türk medyası tam bir satılmış çocugudur hrant dink öldügündeki medyada Kardeşimizi Vurdular,Hrantımızı vurdular, vs türünde haberler yapmasını biliyorlar nerede bi iyilik var onu ön plana cıkarıp karalamayıda biliyorlari polis pkklıya vurmuş vayy insan haklarına aykırıymış böyle şey olurmuymuş, Çeşitli partilere satılan bi medya ne söylenmesi gerekiyorki az bile söylemiş bende birşeyler eklerdim bunlara ama malum forum burası..:)

"Eşinizi de es geçmek olmaz… Ona teşekkürlerin tıpkı onun kıyafetleri gibi en yaldızlısı, en cafcaflısını borçluyum…Türk kadınını alyans sattırma pahasına kazanımlarına sahip çıkmak için meydanlara çıkardığı için…"

Başbakan'ın karısının şık giyinmesi normaldir... Bir mileltvekilinin eşinin ku-ıyafetine göre eleştirilmesi de ne kadar aarsız olduğunu gösteriyor sevgili propogandacı arkadaşım :D :D :D

Komik bir yazı olmuş bence mizah bölümüne taşınmalı :D

paylaşm süper olmuş arkadaşm eline yüreğine :clap sağlık kimileri hala yapılan mitinglerdn de anlamamş bu ülkedeki uyuyan kesimin artk uyandığını ve olaylara kayıtsız kalmayacaklarını... ama olsun az kaldı nasıl olsa onların hayal dünyasındn çıkmalarına:victory

Konuyu açan Arkadaşın unuttuğu birşey var Başbakan oyunlarla değil Halkın oylarıyla seçiliyor.Üzgünüm ama sN Recep Tayyip Erdoğan gene Başbakan olacak.Halk öyle istiyor o ne yapsın:)

22 Temmuzda görecegizz Neyin Kimin Bitip Bitmeyecegini

Bence Geriye Kalan Partilerin Hepsi Birlessin Belki Baraji Ozaman Gecebilirler

Insanda Biraz Allah Korkusu Olmali Bu isler öyle Bos Karalamalarla Olmaz

22 TEMMUZDA GÖRÜSECEGIZ......

tabii tabii sayın basbakan dogru söylüyor
ama...

sayın akp cilere ve yandaşlarına duyurulur.
işsizlik nerde çzöüldü. birkaç tanıdığınız iş buldu diye tüm ülke kurtulmuş mu oluyor.
dış borç ne kadar miktardan ne kadar miktara çıkmış bunu bi araştırın ve ona göre borç azaldı diye yorum yapın.
yolsuzluklar aldı başını gidiyor hala daha sesiniz çıkmıyor. hayırdır size de mi pay düşüyor.
hee bu adamlar nasıl iktidara geldi hatırlatayım. dindar diye millet oy verdi ama ne oldu Dinini satmadığı kaldı bu ş.sizlerin.
zina yasak olacaktı değil mi. ne oldu şimdi zina suç olmaktanda çıkarıldı. buyrun buna ne diyeceksiniz.
başörtüsü eylemi yapan o bacılarımızın haline en çok üzülenlerden birisi de bendim. ve ülkücüler çıkıp eylemler bile yaptılar ama şimdi ne oldu. başörtüsü sorunu çözüldü mü. yoksa daha da mı yasak oldu da millet utancından eylem yapamıyor artık.
adını hatırlamıyorum. eski bir milletvekili daha doğrusu rahmetli bir milletvekili şöyle dedi ve ertesi gün trafik kazasında öldü. dediğide aynen şu:" bu ülkede amerikanın istediği bir parti iktidar olur."

sizlere soruyorum. artık taraflı tarafsız olan herkes akp hariç hepsi diyor. acaba akp yi destekleyenlerin bir çıkarı var mı.
Atatürk bu ülkeyi birkaç emperyalist sevdalısı iktidar gelsin de batırsın tekrar onlara geri satsın diye kurtarmadı. bu ülke için ödenen bedel "KAN" dır. ancak kanla geri alabilirler o da bizim kanımız bitmedikçe olmaz.
bir hatırlatma daha
Atamızın Gençliğe Hitabesinden alıntıdır.
"... Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere memleketin dahilinde , iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir..."
Atamız e de güzel söylemiş. adeta bu günleri görmüş ve sanki bu günler için söylemiş. Tıpkı çiftçi ve asker için dedikleri sözler gibi
"Memleketimiz şu iki şeyin memleketidir : biri çiftçi, diğeri asker. Biz çok iyi çiftçi ve çok iyi asker yetiştiren bir milletiz. İyi çiftçi yetiştirdik : çünkü topraklarımız çoktur, iyi asker yetiştirdik : Çünkü o topraklara kasteden düşmanlar fazladır. O toprakları sürenler, o toprakları koruyanlar hep sizlersiniz"
Atamızı tekrar saygı ve sevgiyle anıyorum sayenizde hep Atamız aklımızda. belkide bizim için en iyi yaptğınız şey budur. Atamızı ve Atalarımızı her zaman hatırlattığınız için bende akp ye ve "SAYIN" başbakana TEŞEKKÜR ediyorum

off hala su Atatürk Düsmanı Tayyip gibi insanları savunanlar var , yaptıkları ortada yapmak istedikleri ortada , bırakın su inadına mınadına ayaklarını da düşünün biraz kimi savundugunuzu...

biraz daha oy kazandı akp..

yersiz karalamalar yüzüne
artık ben başbakanımızdan şüpheleniyorum
acaba omu tutup konuşturuyor bunLarı siz beni karalayın ben oy kazanayım diye
at gözlüklerinizi çıkarmaya davet ediyorum =)

cok gusel paylasım kardesim saol. ama bunlara bosuna laf anlatmaya degmez

bir teşekkürde benden olsun sayın başbakana, Türkiye'yi Amerikanın kuklası yaptığı için.

Hocam başlığa kandım bişiler sölemeye geldim ama söylenmesi gereknleri yazmışsın zaten.eline sağlık:D

Geri