Sayfalardaki Mesaj Sayısı

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0
Sayfalara 10 msg yazınca direkt sayfa 2 ye geçiyor ve bence bu dikkat bozuyor. Şahsen bunun en azından 20 msga çıkartılmasını istiyorum. Bu forumun temizliği açısından ve başlığın takip edilebiliriği açısından gerekli bence.

Dostlaar aslında bencede iyi olur ama bence bu herkes için kontrol panelinden ayarlanabilir olmalı ?? Çünkü kimi için de bu kötü olur çünkü bi sayfanın açılması daha uzun sürer die! Ondan bence seçenekli olsun ama yok seçenekli olmaz ya öle ya böle denirse !! Bencede 20 ye fln çıksın :)

sorunlu çok güzel bir konuya değinmişsin katılıyorum dostum..:)

WARTOX' Alıntı:
Dostlaar aslında bencede iyi olur ama bence bu herkes için kontrol panelinden ayarlanabilir olmalı ?? Çünkü kimi için de bu kötü olur çünkü bi sayfanın açılması daha uzun sürer die! Ondan bence seçenekli olsun ama yok seçenekli olmaz ya öle ya böle denirse !! Bencede 20 ye fln çıksın :)

+1

20 olsa ii olur.

sen demişsen doğrudur sorunLu katılıyorum.

beyler aynı seyden bahsedıyorsak eger

bunu kontrol panelden ıstedıgınız gıbı ayarlarsınız
benımkı 40 mı ne ole bısı olması lazım

yanı sız 3-4 sayfa gordugunuz sey bende bı sayfa :D

kontrol paneli-seçenekleri düzenle-her sayfada gösterilecek mesaj sayısı

buradan ayarlayabilirsiniz

ya beyler nedense herkes mesajını genelde ilk mesaj yazana teşekkür mahiyetinde yazıyor.biraz daha bilgilendirici ve benim gibi çırak bile olamayan yeni üyelere yardımcı olacak konularda ek bilgi yazsanız bizde size müteşekkr oluruz.çalışmaya devam

ben zaten forumdaki resimlerin kapatılmasını engellemiştim çatır çatır açılıyo sayfalar, mesaj sayısını dayıcam şimdi 20'ye 30'a:D

heyyubi' Alıntı:
ya beyler nedense herkes mesajını genelde ilk mesaj yazana teşekkür mahiyetinde yazıyor.biraz daha bilgilendirici ve benim gibi çırak bile olamayan yeni üyelere yardımcı olacak konularda ek bilgi yazsanız bizde size müteşekkr oluruz.çalışmaya devam

arkadaşım sen problemini, karşılaştığın sorunu yaz gerekli başlık altına, cewap fazla gecikmez,yardımcı oluruz elimizden geldiğince;)

hmmz böyle bir özellikten yeni haberdar oldum sağolun ancak. Forum standardı da en azından 20 olsun ki başta belirttiğim sorunlar yeni üyelerde de olmasın..

Hahhh yaw ben biliodum bu özelliği ama nerde bulamamışdım işte bende bölee yapılsın diodum zati ama warmış zati :D Neyse iyi oldu SAOL kadyyy

Kady maalesef sendeki yetki, güç, asalet, karizma vs... bizde yok o yüzden bize bi çare yaa :D :D :D sorunluya tamamen katılıyorum

SORUNLU VE DİĞER ARKADAŞLAR SİZDEN BEKLEMEDİĞİM BİR BİLGİSİZLİK Tİ.NEDEN DİR..
hiçmi bakmadın kontrol paneli + seçenekleri düzenleden...
ama anlayışla karşılamak lazım ewlilik adamı böyle kör eder. :> önce şiirler şimdide bu olmaz arkadaşlar olmaz sorunlu arkadaşı bu bunalımdan kurtarmak lazım. ben zati biliyordum bişeyler olduğunu ama....:(

merak etme sorunlu kurtaracaz seni bekle bizim cinciyi çağırdım geliyor.... :D :D

ghost_laz' Alıntı:
SORUNLU VE DİĞER ARKADAŞLAR SİZDEN BEKLEMEDİĞİM BİR BİLGİSİZLİK Tİ.NEDEN DİR..
hiçmi bakmadın kontrol paneli + seçenekleri düzenleden...
ama anlayışla karşılamak lazım ewlilik adamı böyle kör eder. :> önce şiirler şimdide bu olmaz arkadaşlar olmaz sorunlu arkadaşı bu bunalımdan kurtarmak lazım. ben zati biliyordum bişeyler olduğunu ama....:(

merak etme sorunlu kurtaracaz seni bekle bizim cinciyi çağırdım geliyor.... :D :D
Hatasis kul olmaz Oğrenmenin yasida olmaz :cool:

Geri