Sayfalara 10 msg yazınca direkt sayfa 2 ye geçiyor ve bence bu dikkat bozuyor. Şahsen bunun en azından 20 msga çıkartılmasını istiyorum. Bu forumun temizliği açısından ve başlığın takip edilebiliriği açısından gerekli bence.
WARTOX' Alıntı:Dostlaar aslında bencede iyi olur ama bence bu herkes için kontrol panelinden ayarlanabilir olmalı ?? Çünkü kimi için de bu kötü olur çünkü bi sayfanın açılması daha uzun sürer die! Ondan bence seçenekli olsun ama yok seçenekli olmaz ya öle ya böle denirse !! Bencede 20 ye fln çıksın![]()
heyyubi' Alıntı:ya beyler nedense herkes mesajını genelde ilk mesaj yazana teşekkür mahiyetinde yazıyor.biraz daha bilgilendirici ve benim gibi çırak bile olamayan yeni üyelere yardımcı olacak konularda ek bilgi yazsanız bizde size müteşekkr oluruz.çalışmaya devam
Hatasis kul olmaz Oğrenmenin yasida olmazghost_laz' Alıntı:SORUNLU VE DİĞER ARKADAŞLAR SİZDEN BEKLEMEDİĞİM BİR BİLGİSİZLİK Tİ.NEDEN DİR..
hiçmi bakmadın kontrol paneli + seçenekleri düzenleden...
ama anlayışla karşılamak lazım ewlilik adamı böyle kör eder. :> önce şiirler şimdide bu olmaz arkadaşlar olmaz sorunlu arkadaşı bu bunalımdan kurtarmak lazım. ben zati biliyordum bişeyler olduğunu ama....
merak etme sorunlu kurtaracaz seni bekle bizim cinciyi çağırdım geliyor....![]()
![]()