Security Bölümünde Görev Almak İstiyorum

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
W

WoLF

Guest
Arkadaşlar security - güvenlik bölümünde siz ve sayın adminlerde uygun görürse mod olmak istiyorum biliyorum St.AngeR orda mod fakat kendisini yakın zamanda hiç görmedim.Ben hem ona destek olmak istiyorum hemde hackhell e daha çok katkıda bulunmak istiyorum.Security - Güvenlik bölümüne uzun zamandan beri çok paylaşımlarda bulundum ve elimden geldiği kadarı ile de paylaşmaya çalışıyorum.Artı eksi yorumlarınızı bildirirseniz iyi olur.Şunu da söliyim benim güvenlik konusunda bilgim vardır fakat St.AngeR ve Hell arkadaşımız kadar bilgim yoktur ama o bölümde olan soru ve sorunlara her zaman bildiğim kadarı ile cevap verebilirim.Benim tek bi amacım var hh e daha çok katkıda bulunmak ve uygunsa mod olmak.Eğer mod olamazsamda sağlık olsun.Kendimi güvenlik konusunda daha çok geliştirip ileriki yıllarda uygun görülürsem olabilirim.Birde uploader team de olduğum için hem team de devam etmek hemde mod olarak görevimi yapmak istiyorum mümkünse.İyi forumlar...

paylaşımların güzel aktifsinde neden olmasın

+lycan

Olabilir belki ama tam olarak ne yapabileceğini ve ne yapman gerektiğini kestiremediğim için fazla yorum yapamıyorum,senin için hayırlısı olsun.

yakışır kardeşimize...+++++++++

Olumlu.......... +

Tabiki Kocaman bir +1905 sana kardeşim.

+ 1903

Şimdiden hayırlısı olsun

Kocaman Bi + Benden.

+1903 Hayırlı Olur İnş

DestekLiyorum Kardesim
+1001

+1903 kardeşime o bölüm yakışır

+ ZeytinßurnuLu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri