Security Bölümünde Görev Almak İstiyorum

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaptığın paylaşımlar, forumdaki duruşun ve bana göre en önemli özelliğin olan yardımseverliğin sayesinde artı'yı hakediyorsun hocam..

+1903

umarım hakkında hayırlısı olur..

Wolf ne zaman bişi arasam bu bölümde altından çıkan kişilerden - vermek için kişiligine bakmak gerekiyorsa onuda biliyorum ılımlı geçimser bi insan ben tam destek veriyorum.
+1965

konu açılalı 119 gün olmuş,

wolf sen artık çocuklarına miras bırak bu isteği :)

şaka şaka

wolf'ün mod olması taraftarıyım güvenlük konusunda çok çalışıyorve açtığı konularında sürekli arkasında duruyor,sorunlara yardımcı oluyor

haketti bence

upLoad team' den moderatörLüqe qecisLere pek sıcak bakmam kisiseL oLarak fakat woLf arkadasımızı qözLemLediqim zaman söz konusu böLümLe pek bi iLqiLi ve haşır neşir oLması bi yana bu işin üstesinden qeLecek kapasitede oLduqunu düsünüyorum.
HayırLısı oLsun .

arkadaşlar epey düşündüm adaylığımı geri çekmeyi ama sonuç olarak mod olmayı haketmediğimi düşünüyorum.sadece konu paylaşmak ile mod olmaması gerek güvenlik bölümünde.benimde güvenlik bilgim st.anger a göre falan daha düşüktür.onun için benim güvenlik konusunda epeyce bi fırın ekmek yemem gerek =)onun için mod adaylığımı geri çekiyorum.hh bence benden daha ii birisini hakediyor oraya.bu yönetime karşı olan bi tavrım falan değildir yanlış anlaşılmasın.sadece ben böle düşünüyorum.bana + yada - veren herkese çok teşekkür ederim.sizleri üzdüysem özür dilerim.konu artık kapatılabilir.

herkese iyi forumlar...

Dostum kimse anasının karnından pc uzmanı olarak çıkmıyor ki, bilgi birikim demektir, birikim de tecrübeyi getirir zaten, zamanla o olgunluğa ulaşırsın. Bence bir kez daha düşün, zaten adminler karara bağlar yakın zamanda. İhtiyaç olan bir bölüm için Hackhell'in çıkarları daha önce gelir.

dediğim gibi epey düşündüm ama gerçekten orayı haketmediğimi düşünüyorum ama ben yinede oraya paylaşımlarımı elbette yapıcam.açtığım konulara bakıp,yardım isteyenlere yardım edicem çünkü zaten ben onu modluk için değil hh için yapmıştım zaten tüm uploadlarıma da bakarsanız hiçbirinden bişi kazanmadım.sadece hh için yaptım.yani mod olma isteğimde sonradan çıkmıştı.çünkü oranın bi çeki düzene ihtiyacı var diye düşündüm ama güvenlik bilgim epey az onun için daha sonra belki tekrar adaylığımı koyarım ama şimdilik adaylığımı geri çekiyorum...

4 ay önce adaylığını açıklamışsın ve herkesin desteğini almışsın..Eğer bölümde mod ihtiyacı varsa bu senden iyi birisi olmayacaktır..Bu kararı yöneticilerin vermesi bence daha uygun olur..Sonuçta yaptıklarınla ve en önemlisi kişiliğinle yöneticiliğe çok uygun birisin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri