ben de anlatıcam

hala kendime gelebilmiş değilim bu konuda ama içimden geldi anlatmak... (nazan öncel-nereye böyle eşliğinde...)
geçen yazdı..bir arkadaşımın takıldığı chat odasına takılmaya başlamıştım...sonra orda bi arkadaş edindim. bikaç zaman sonra bu beni başka bir arkadaşıyla tanıştırdı.msnde konuşuyorduk,bazen okey fln oynuyorduk...dertleşiyorduk...kimseyle bu kadar ii anlaşmamıştım...yok olmaz diordum içimden ama sonraları diğer arkadaşlar bile aranızda bişey mi war diye sormaya başlamışlardı...yok diyordum...ama vardı itiraf edemiyorduk belki kendimize bile..çünkü sanal ortamda aşk olmazdı bence... ama o nette olmadığı zamanlar onu bekliyor olduğumun farkındaydım. sabaha kadar konuşuyorduk sabah uyuyup öğleden sonra uyanıp yine bütün gün konuşuyorduk...
bir gün itiraf etti...ben de öyle yaptım...
çok mutluluk duyuyordum...
aradan bir ay kadar bir süre geçince görüşebildik benim istanbula gidişimle...bir arkadaşımla birlikte gidip onun teyzesinde kaldım 3 gün. o 3 gün bana rüya gibi gelmişti...herşey o kadar güzel ve mutluluk vericiydi ki...
3 günün sonunda eve dönmüştüm..birbirimize daha da bağlanmıştık ondan sonra...
bir 2 ay kadar zaman geçince o benim yanıma gelebildi... sadece 1 günlüğüneydi ama yine çok sevdiğimi anlamıştım...
ondan sonraki 1 ay herşey yolunda gitmişti fakat yılbaşında sabaha karşı tartıştık...
2006ya kötü girdik...ondan sonra hiçbirşey yolunda gitmemeye başladı. ikimizde hem suçlu hem inatçıydık...
1 ay da böyle tartışma ve kopukluk içerisinde geçmişti... bir gün ona ne olmasını istediğini sordum ve "kafam karışık,ara verelim" şeklinde bir cevapla karşılaştım... anlıyordum...bu SONdu... 2 haftadan fazla süre hiçbirşekilde konuşmadık... ama sevgimde hiç azalma olmamıştı...
sonra kuzenimle konuştular bir gün... biz daha başlamadan önce bana anlattığı bir olayı anlatmış kuzenime...
benden önceki çok sevdiği kız arkadaşının denizde boğulması ve onun hiçbişey yapamayışının hikayesi...
biz daha arkadaşken,dertleşirken anlatmıştı bana da...
işte kuzenime bunun yarasının kanadığını söylemiş...beni de çok sevdiğini fakat bu durumda bana zarar verdiğini düşündüğünü yazmış...
onu da anlıyorum...mutlu olmasını çok istiyorum...
ben onu hala seviyor ve özlüyorum...
ne olursa olsun tanıdığım en iii insanlardan biri o...
artık yok hayatımda ama seviyorum...
ne kadar sürer böyle bilmiyorum...
çok tuhaf bir his bu...