Sen Ve O (Aşkınızın Hikayesi)

Matei seninki de bizimki gibi çok zor başlayan bir aşk olmuş.5 yıla rağmen unutmamışsın helal olsun!!anlatışında bile hala o günleri yaşamış gibi olduğun belli.gerçekten güzel anlatmışsın ama sonunu da merak ettim ben.keşke yazsaydın...

nida ve genco çok güsel hikayeniz sonunuz güsel olur işallah,matei seninki de çok hoşş...

matei eet ya bu kadar yogn bi sewgi nasıl bitti acaba bende merak ettm...

SEPTAGH' Alıntı:
Eski nişanlımdan yeni ayrılmıştım.5 senelik bi ilişkimi bitirmiştim.Neden derseniz arkama dönüp baktığımda 5 sene boyunca kendim için hiç bi + olmadığını gördüm.Verdiği acılar benim verdiğim tavizler hariç...Ben bunalım bi halde takılırken(ayrıldığım için değil sadece 5 sene kendime yazık ettiğim için) hackhell den bikaç arkadaşla msn de konuşurken ifrit konuşmaya maydonoz u davet etti.İlk başta fark etmedim. O beni listesine eklemiş ama neden eklediğini bilmiyor.Ben kabul ediyorum sonra da engelliyorum ama daha sonra engeli açıyorum ayıp olmasın diye.

Sonralarda bu msn topşantıları haricinde uzun uzun dertleştik.Senelik iznine çıktığında yemek tarifleri bölümünü bana devretti. 1 hafta boyunca ben verdim o tarifleri.

Sonra izni bitip de geldiğinde neden bilmiyorum ama çok mutlu oldum.Konuşmalarımız sırasında o hala nişanlıydı ve nişanlısından ayrılmak üzereydi.O da en az benim kadar sıkıntı çekmişti bu konuda.Maydonoz ewde asla internete girmeyen biriydi.Ama bi akşam bilgisayarını eve getirip süpriz yaptı.Ben de o sırada sabah olsa da maydonozla sohbet etsek diye düşünürken çıkıp geldi.Çok mutlu oldum.Gündüzleri bütün gün konuşuyoruz akşamları ise hayal kurmaya başladık.O kadar güzel hayallerdi ki ne ben ne de o nişanlyken bile bukadar içten ve güzel hayal kurmamıştık.Ama elbetteki o sıralar arkadaşız.bana eski nişanlısının ona neler yaptığını anlattı.Ben sinirden deliye döndüm.Hiç tanımadığım bi adamı öldürmek istedim.Sonunda ayrıldığını söyledi nişanlısına.En sonunda ikimiz de özgürdük artık.

ben nişanlımdan ayrıldıktan sonra bidaha asla kimse olmayacak gibi büyük sözler söyledim.Ama...

Bi akşam sinirlendiğim bişey için kadınlar ile ile ilgili bi konuya anneler hariç bütün kadınlardan ve dişilerden nefret ediyorum yazdım.Bu onu çok üzmüş...

01.09,2005 sabahı saat 8:45 ırc de oyunda maydonoz un gelmesini beklerken yabani nıckli biri oyuna geldi ve bana sürekli bi link kopyalayıp durdu.Linki açtığımda dün akşam yazdığım şeyi gördüm ve maydonoz olduğunu anladım.Ama ben hata edip o yazıyı kızdığım başka bişey için yazmıştım.O gün beraber olmaya başladık çünkü acılarımızı biliyoruz sevinçlerimiz hiç olmadı,isteklerimizi istemediklerimizi biliyoruz...Çok iyi anlaşıyorduk yani.Biz tam mutlu olucaz derken eski nişanlısı telefonla rahatsız edip tehditlere başladı.Bu sıralarda sabahlara kadar uyumadan nöbet bekledik ikimizde.Çünkü söyledikleri boşverilecek şeyler değildi.Yine çok sıkıntı çektik.İlkkez tanımadığım birine karşı bukadar kin duydum.Defalarca gecenin bi yarısı dellenip istanbul a gitmeyi düşündüm.Hep kapıdan çevirdi beni maydonoz..Ama sağolsun kayınvalidelerin en mantıklısı mesude hanım ağzının payını verdi ona..:) Ben işim gereği izmirdeyim.İnşaat bitince de istanbul / avcılardaki zorlu hlg de işe başlayacaktım .Beni istanbula çağırdı Ahmet ZORLU.Azerbaycamn da 5 senelik bi projede çalışmamı istedi.fabrika kurulacakmış.Ama 5 sene boyunca ne ailemin ne de maydonozun yanına çok az gelebilecektim.Kariyerim çok iyi olacaktı ve kazancımda çok çok iyi olacaktı. Ama ben bunu kabul etmedim.Onsuzluğa dayanam diye.Bütün geleceğimi elimin tersiyle ittim.Daha sonra çalıştığım mimarlık şirketi inşaatı durdurdu.ve benim istanbula gelmem tamamen bitti.Derken bi teklif üzerine yine Zorlu grubu tekstll bölümüne geçtim.9 ay sonra istanbul a yerleşmem kesinleşti.Burada çalışırken eski arkadaşlarım yeni ve büyük bi kurumda bana yine mimarlık teklif ettiler.Aylık maaşı çok iyi ama tamamen İzmir de kalmam gerekecekti .Ben bunu da elimin tersiyle ittim:)Şimdi yerine göre sırtımda 60 kiloluk koli taşıyorum yerine göre de müğdürlük yapıyorum .Ama çok mutlu ve huzurluyum.Çünkü o benim hep yanımda ben de onun yanındayım.Ve sonu iyi olacak biliyorum...

Ramazan Bayramında ailesi ile tanışmaya gittim Sapancaya.2 gün boyunca beraber sohbet ettik rakı içtik babasıyla ;)Beraber ağaçlardan gecein bi yarısı mandalina çaldık cin içmek için :):)Ailesi de beni sevdi.Kurban Bayramına tekrar davet ettiler...Bana artık damat gözüyle bakıyorlar.Her anı harikaydı bana okadarr sıcak davrandılar ki kendimi evimde hissettim Her hafta sonu istanbuldayım artık.

Şimdi çok mutluyuz önümüzde sadece 9 ayımız var.İlk başta karşı çıkanlar oldu ama bi okadar da destek olanlar oldu..Sanaldan başlayan ilişki yürümez şıp sevdi sakızı aşkı diyenler de oldu.Kıskananlar,çekemeyenler de oldu.Beraberliğimiz yüzünden arkadaşlıklarını bitirenlerde oldu.Onlara göre biz nişanlılarıızı sattık ve beraber olmaya başladık.Ama uzaktan yakından alakası yok...Buna rağmen şimdi sözlüyüz..yaza düğün var kısmetse..Bizi bir araya getiren şey kara kaşımız kara gözümüz değil.İkimizi birleştiren yaşadıklarımız ve istediklerimizn aynı olması...Aynı anda aynı şeyleri düşünüp söylüyoruz.Aynı anda arıyoruz birbirimizi.

Herşeyden önemlisi de güvenimiz var.Kolay değil 480 km mesafe var aramızda ve bu mesafe 9 ay boyunca hep aramızda olacak.Ama kalplerimiz bir...teşekkürler
.

walla helal olsun ne diyim tüm alkışlar onlar için gelsin .. :clap:

çook saol piken umarım bütün aşıkların sonu güsel olur...

neden ayrıldığımızı merak eden arkadaşlara cevaben yazıyorum. o yoğun sevgi nasılmıb bitti. yaa sevgi bitmedi bundan eminim ben. biten sadece ilişki. 8 ay kadar anlattığım şekilde yoğun bir ilişki yaşadıktan sonra ilk ipler koptu. sebebi is enilgünün dost olarak gördüğü bi başka kızdı. yani sanmayınki nil i aldattım. kesinlikle öyle birşey yok. nilgün beni en yakın arkadaşı olarak tanıştırmıştı necla ile.ilk başlarda bi halt yoktu ama sonradan sonraya necla denen yaratık açık aleni sulanmaya başladı bana.benim en büyük eşekliğim hiçbir zaman nil e olayı anlatmadım. olay ne mi arkadaşlar.bu necla denen yaratık tanıştıktan kısa bi süre sonra bana fazla igi göstermeye başladı. gece yarıları saçma sapan mesajlar. bütün gün çağrı bırakmalar. buluşalım falan demeler. tabi nilgün ün olmadan başbaşa buluşalım demeler bunlar.bunlardan başka birsürü saçma sapan olay. ben yani saf salak ben nil i karşıma alıp anlatmadım bunları. düşündüm yaa ne anlayacağını. yani çıkıpn ne diyebilirdimki senin en yakın arkadaşı bana sulanıyor diyemezdimya. ama necla benim tepkisizliğimi olumlu algılayıp daha fazla abartmaya başladı ilgisini.karar verdim kendi kedime. alacağım dedim neclayı karşıma adam gibi anlatacağım dedim.neyse bu şekilde bi süre idare ettikten sonra, neclanın hareketleri son hal almışken bi gün yine matei yaa yarın buluşalım dedi necla. ama yarın nil işte olacak yani necla ile matei buluşacaktı. kabul ettim konuşmak için. necla nil siz ilk buluşmamızda umzuma yatacak kadar abarttı oayı. ben bi hışımla azarldım bu kızı yaa dedim sen ne biçim bi insansın en yakın arkadaşının sevgilisine sulanıyorsun dedim. necla bunun üstüne döktü tüm kurtlarını matei dedi seni nilden daha çok seviyorum ben. o seni sevmiyor zaten eninde sonunda ayrılacak senden gibisnden konuştu. resmen dumur oldum ben kız belki yola gelir ümidiyle konuşmuştum ama necla resmen kara çalı olacaktı. neyse berbat bi günden sonra kalktık ve son olarak: matei bugün buluştuğumuzu nil söyleme dedi. bende ne salaklıktır ki bunu mantıklı buldum. yani söylesydim eminimki bozulacaktı kızcağız. necla denen yaratık sen git nil e matei bana asılıyor dostum dede.bak bugün buluştuk söyleme diye tembihledi bana de. buda yetmiyormuş gibi olayı çarpıt sanki asılan benmöişim gibi anlat. saf nilde sen git inan bi arada hareket etmeye karar ver. tabi ben bütün bunları ayrıldıktan çok sonra öğrendim.neyse necla bana ara ara mesaj atmaya devam etti konuşalım gibisinden bende hemen hemen her seferinde kabul ettim hani iyice anlasın gibisnden. ama necla nile buluşacağımızı söylüyor ben ise gizli gizli buluşuyordum. tabi necla bunu sonuna kadar kullanıp nil i iyuice doldurmuş nil safımda en yakın arkadaşım deyip herşeye inanmiş.yani olay özetle bu. nil onub aldattığımı yada aldatacağımı düşümüp birgün mesaj attı bana matei görüşemiyoruz artık hiç görüşmeyeli diye. burdaki görüşmiyoruz dan kastı bir aylık bi dönemdi. nil in bi akarabası evleniyordu sürekli oradaydı. düğnden sonra tatile gideceklerdi. işte size bir ay. ve malum mesaj.
dumur oldum tabi anlamadım ilk okuduğumda mesajı tekrar tekrar okudum. sonra anladım. ve aradım nil i. telin bir ucunda nil ağlar diğer ucunda ben. ne diyorsun dedim ne ayrılması dedim ne oldu nilgün dedim. nil ağlayarak matei böyle olması gerekiyor dedi.konuşamadım bunu duyunca resmen düğümledi dilim. kapantıp telefonu. o gün ondan sonraki gün ertesi gün kandime gelemedim. elimde tel. mesaj yada çağrı bekledim bu şakaydı matei demesini bekledim. ama aramadı. yaklaşık bir hafta sonra bi çağrı bıraktı sadece. hemen aradım. ama teli açtığında hiçbirşey söyleyemedim. dinledim bi süre ve tekrar ağladım. nil karşıdan matei alo matei ordmısın gibisinden şeyler söyledi. konuşamadım kapattım teli. 2 yada3 saat sonra nilden bi mesaj geldi. iyimisin son ke buluşmak istiyorum konuşalım belki dost kalırız diyordu. bu mesajda iki şeyi anldım sadece "iyimisin ve dost". aradım tekrar kendimi toplayarak buluşalım demek için. sonra buluştuk.ama ne buluşma nil sürekli ağladı ben sürekli neden ayrıldık diyen bi tip. cevap gelmedi ondan sonra.söylediği tek şey matei seni seviyorum ama ayrılmamız lazım oldu. ben olayın aslını bilmediğim için hala necla ile ilgili olduğunu anlayamadım. nil neclanın anlattıklarına inandığı için. beni sevmesine rahmen ayrılması gerektiğini düşünüyordu.böyle ayrıldık işte arkadaşlar. şimdi nil başkasıyla evli son 2 aydır tekrar görüşmeye başladık oda ayrı uzun bi hikaye işte. sarhoş kafayla ancak bu kadar yazabildim. imla hatası eminimki vardır dikkat etmeme rahmen ister kusura bakınn istere bakmayın onuda size bırakıyorum...

Cvp Için çook Teşekkürler.inan çok Duygulandim Gözlerim Doldu :( :(

Benden...

GeHeNNa' Alıntı:
Eveeet beylerr, bayanlar buraya sevgilinizle nasıl tanıştığınızıı anlatın bakalımmm :)
İlk görüşte aşk mı sizin ki?
İlk adımı kim attı?
Yoksa hayatınızda var olupta sonradan farkettiğiniz bir insanmıydı?

2005 yılının Leyla ile Mecnunu Hackhell Seçiyorrr
Hikayesinden etkilendiğiniz arkadaşlara teşekkür ediniz
En çok teşekkür edilen hikaye
Son zamanların en güzel aşkı ilan edilecektir

Buyrun bakalım anlatın aşk hikayenizi :cool:

Konunun kapanmadığını düşünerek acizane tanışma hikayem

Sene 1993..DayımLarın yanına köye gitmiştim...Çok uzun aralıklarala gittiğim köyde köylü bir kız gördüm...Ayağında şalvarı,başında yarım bağLanmış örtüsü,saf, sade bir güzellikteki makyajsız yüzüyle orada öyle masum duran köylü kızı..Beynimde öyle bir yer edindi ki neredeyse ağzım kulaklarıma varmış,Aman Allah ım demiştim..Bu ne güzellik...

Tabiiki içinde sıkılganlık emarelerini fazlasıyla barındıran ben ona direkt olarak hoşlandığımı bırakın söylemeyi hissettiremedim bile.

Akşam olup düğün yerinde gördüğümde ise daha bir hayal kırıklığına uğradım..

Çünkü dayımın oğlunun düğününde gündüz gördüğüm kızdan eser yoktu...

Özenilerek yapılmış bir elbise ve makyaj,sade fakat bir okadar emek verilerek hazırlanmış bir saç şekli,Gucci den alınmış bir ayakkabıyla karşımda duran bir sempati güzeli duruyordu..

Gündüz gördüğüm köylü kızı ise aklımda yer edindiğinden bu kıza çok fazla bir ilgi duyamadım içimde...

Nedendir bilmem ama ŞehirLi bir züppe die nitelendirilen ben orada hakikaten büyük bir eksiklik hissettim içimde..Neden orada yaşamıyorum diye...

Çünkü bambaşka bir düünyada bambaşka bir toplumdu sanki Köy ahalisi,köy yaşantısı..

Herşeyin doğallığının izini taşıyan bir yapı mimarisiydi..

Farklı giyinen ''Gucci Li kızı oyuna kalktığında daha bir farklı süzmeye başladım..nedendir bilinmez ama..

Endamıyla beni etkiliyordu sanki..SAnki her adım atışı içimde ayrı bir fırtına kopartıyordu..

Ama aklım gündüz kırda gördüğüm köylü kızındaydı...Nedense..SAnırım hayatımda hiç o kadar saf,temiz,kendi halinde,yalansız,yavan bir yaratık görmediğimden di..

Yüreğimin sesi beni buna yönlendiriyordu..
Oynayan kızı izlemeye başladığımda tuhaftır,gündüz gördüğüm kızdaki saflığı,duygusallığı hissetmeye başladım birden..
Aman Allah ım dedim içimden..Ne güzel oynuyor...Ne güzel raks-ı endam ediyor..

Tıpkı Orhan Hakalmaz ın dediği gibi ''SAlında gel amman amman hey..Meydan Gız görsün amman''.....meydan kızı gördüü...saflığı temizliği,çekiciliği,hanfendiliğiyle..Hatun gördü dedim içimden..

Yanımdakilere sordum sonra kim bu kız..Neyin nesi kimlerden diye...

Arkadaşlar kızı anlatmaya başlayınca sorular cevplarına doğru koşmaya başladı içimde...Farkettim ki gündüz gördüğüm o saf köylü kızı akşam olunca şehirli bayan kimliğine girmişti..

Hayretler içerisinde izlemeye devam ettim...Hani diolarya '' Oha filan oldum..''

Düğün bitti...Ertesi gün ben büyük bir sabırsızlıkla Kıra genclerin toplanma mekanına gittim...
Koruluk ,yemyeşil çimenler,seyyar satıcılar,çekirdekçiler,pamuk şekerciler...Korunun bütünleriydi sanki..

Arkadaşarla çamların altında oturup sohbet ederken yakınımıza bir grup köylü kızı daha geldi..İçlerinde hoşuma giden bir tane bile kız yoktu..Çok itici geliyorlardı..Klasik şehirden gelen çocuklara
asılmaya çalışan itici tipler..

Sıkıldım ve bir yürüyüşe çıktım sinirlendim belki de..

BAşlamışım içimden söylenmeye....''Allahım ne salak tipler..Etrafa huzursuzluk veriorlar'' diye..Birden duyduğum sözle irkildim...

''Evet onlar genelde köy dışından gelenlere öyle askıntı olurlar doğal olarak köyden ayrılma isteğiyle..'' diyordu beni kendime getiren ses...

Ben şaşırmışlığımın verdiği hayretle sese yöneldim..

İnanmıyordum karşımdaki kız dün gündüz koruda gördüğüm saf köylü kızı...Akşamki Raks-ı endamın sahibesi Pamuk prenses...

Sanki yukarılardan akşam hissetiklerime cavap gelmişti...Etkilendiğim,beni büyüleyen kız bana laf atmış beni dumura uğratmıştı..

Muhabbete girdim ve iyice koyulaştırdım sohbeti..

Yaklaşık 6 sene süren bir beraberliğin ilk kıvılcımı oldu bu sahne...

Benim ilk tanışmam bu şekildeydi velhasıl...Belki nice insanların nice duyguların tercümanı..Nice yaşanmışlıkların hayallere uzandığı bir duygu tercümanı oldu bu birliktelik..Ama ne Ferhat ile Şirin, ne de Romeo ve Juliet in hikayesi gibi
uzun ve karışık..Kavuşamamaın verdiği acıyı hisstetiremedi içimde..

Verdiği sadece boşa geçen zamanın içimdeki yaktığı ateş oldu..

Hayat felsefemi değiştirdi...

:eek: hmm.. ilginç bir aşk hikayesi :)
paylaştığın için teşekkürler arkadaşım

Konu daha kapanmadı devam ediyor..
Diğer arkadaşlarda paylaşmak isterlerse yazabilirler..

Aşk hikayelerini bizimle paylaşan arkadaşlara teşekkürler
Biliyorsunuz ki bu konu 2005'in HACKHELLda en güzel aşkı, en beğenilen çifti seçmek için açılmıştı..Bunun için Aşklarını yazan arkadaşların mesajlarına teşekkür edecektik..

Ve şuan baktığımda Maydonoz & Septagh arkadaşlarımızın teşekkür sayısı 27'dir... EN BEĞENİLEN AŞK ONLARIN AŞKI OLDU...
Dilerim mutlulukları herdaim olur. Şuan ne kadar aramızda olmasalarda, Herşey gönüllerince olsun...

Veee yıl 2006.. Bu sene size en güzel aşkları, mutluluğu getirsin arkadaşlar!
Aşkını bulan buraya yazacak ve bizimle paylaşacak anlaştık mı? :)

herkes sanaldamı aşık oldu bea:D 3 eylül 205te PauL le tanıştım 5 eylül günü çıkmaya başladık annemn doğum günüydü herşeyimiz aynıydı sanki o bendim bende o ydum :S 7 ocak 2005 yani bugün bitirdik herzaman dediğim gibi o bnm ilk tek ve son aşkım olucak aşk bir vişne iç iç kişne bende kişniorum şuan:D

yoo herkesinki net aşkı diil,aşk hikayeni anlatmamışın gerçi ama yinede saol:)

septagh ya hikayenizi okuyunca içim bi garip oldu.allah mutlu mesut etsin ya.darısı bizlerin başına inşallahhhh

işallah begümcüm,maydonoz ablam ve septagh abim şidi düğün hazırlılklarıyla uğraşıolar..:)tekrar mutluluklar..

ben de anlatıcam :(
hala kendime gelebilmiş değilim bu konuda ama içimden geldi anlatmak... (nazan öncel-nereye böyle eşliğinde...)
geçen yazdı..bir arkadaşımın takıldığı chat odasına takılmaya başlamıştım...sonra orda bi arkadaş edindim. bikaç zaman sonra bu beni başka bir arkadaşıyla tanıştırdı.msnde konuşuyorduk,bazen okey fln oynuyorduk...dertleşiyorduk...kimseyle bu kadar ii anlaşmamıştım...yok olmaz diordum içimden ama sonraları diğer arkadaşlar bile aranızda bişey mi war diye sormaya başlamışlardı...yok diyordum...ama vardı itiraf edemiyorduk belki kendimize bile..çünkü sanal ortamda aşk olmazdı bence... ama o nette olmadığı zamanlar onu bekliyor olduğumun farkındaydım. sabaha kadar konuşuyorduk sabah uyuyup öğleden sonra uyanıp yine bütün gün konuşuyorduk...
bir gün itiraf etti...ben de öyle yaptım...
çok mutluluk duyuyordum...
aradan bir ay kadar bir süre geçince görüşebildik benim istanbula gidişimle...bir arkadaşımla birlikte gidip onun teyzesinde kaldım 3 gün. o 3 gün bana rüya gibi gelmişti...herşey o kadar güzel ve mutluluk vericiydi ki...
3 günün sonunda eve dönmüştüm..birbirimize daha da bağlanmıştık ondan sonra...
bir 2 ay kadar zaman geçince o benim yanıma gelebildi... sadece 1 günlüğüneydi ama yine çok sevdiğimi anlamıştım...
ondan sonraki 1 ay herşey yolunda gitmişti fakat yılbaşında sabaha karşı tartıştık...
2006ya kötü girdik...ondan sonra hiçbirşey yolunda gitmemeye başladı. ikimizde hem suçlu hem inatçıydık...
1 ay da böyle tartışma ve kopukluk içerisinde geçmişti... bir gün ona ne olmasını istediğini sordum ve "kafam karışık,ara verelim" şeklinde bir cevapla karşılaştım... anlıyordum...bu SONdu... 2 haftadan fazla süre hiçbirşekilde konuşmadık... ama sevgimde hiç azalma olmamıştı...
sonra kuzenimle konuştular bir gün... biz daha başlamadan önce bana anlattığı bir olayı anlatmış kuzenime...
benden önceki çok sevdiği kız arkadaşının denizde boğulması ve onun hiçbişey yapamayışının hikayesi...
biz daha arkadaşken,dertleşirken anlatmıştı bana da...
işte kuzenime bunun yarasının kanadığını söylemiş...beni de çok sevdiğini fakat bu durumda bana zarar verdiğini düşündüğünü yazmış...
onu da anlıyorum...mutlu olmasını çok istiyorum...
ben onu hala seviyor ve özlüyorum...
ne olursa olsun tanıdığım en iii insanlardan biri o...
artık yok hayatımda ama seviyorum...
ne kadar sürer böyle bilmiyorum...
çok tuhaf bir his bu...

crystal_tears hikayeni biizmle paylaştıın için tşkrler...umarım bi dönüsü olur ve umarımm mutlu olursunnn,belkide tekrar döner en dersn?:)

Bende sanalda tanıştım :)
bi rapcinin fan sitesinde nick ini gördüm ve herkes gibi değişik lakablar değil kendi ismini kullanıyordu farklı oldugunu o anladım ve pm attım :)
2 - 3 pmden sorna her zamnki taktik " burda rahat sohbet edilmiyor istiyorsam msn adresini wer" msn adresini verdi ve ilk 3 ay cok iyi sadece muhabbet arkadaşımdı ama ben hoşlanıordum onunda hoşlandıgını bilmiordum bi gün tutamadım kendimi
-Benimle evlenirmisin ay pardon canım onu sonra sorcaktım benimle çıkarmısın ?
-Oh bea 1 aydır bunu bekliyorum hiç sormicaksın sanmıştım EVET EVET !

ben cıkma tekliflerimi hep öyle ederimde ciddi düşündüğüm için ama en ciddisi bu oldu 7. ayımızdayız Dün dogum günüydü :)
onu çok seviyorum !!!!!!

cok güselmiş g-hot gercektennn tebrikler umarım cook uzun zmn dvm eder....ayrca yengenn dogumgunu kutlu olsun;)

İmkanlarımın imkansızlıklarımı aştığı yalnızlığımın şarap şişelerinden taştığı ve gecelerin uykusuz geçtiği bir anda çıktı karşıma...ßelki hayattı onu bana getiren ßelki ßendim onu getirmesi için hayatı bekleyen...kendi karanlığımda yok olmaya başladığımı hatırlattı bana o...ßenim sadece dört duvar arasında karanlığımın bana oynadığı bir oyun içinde olduğumu hatırlattı ve beni kendi dünyasına aldı...

Çocuktuk ozaman. Çok iyi hatırlıyorum ben 6yaşındaydım o ise 9 elimi tutar gezerdik. gülerlerdi herkes halimize ah ah şunlara bak derlerdi. bi çok abi ablada kıskanırdı :) bize göre tabii. çekemiyorlar derdik. o eşim olacaksın işte derdi ben hayır anne olacagım derdim. kavga ederdikk. Heeyy evin reisi benim tamam mı?derdi oyun oynardık ben anne olurdum o baba. mahallenin diger küçük elamanlarıda çocuklarımız. ben ev temizler çocuklara bakar o para getirirdin bu saf, güzel oynumuzda...
Bir yaz tatilinde tatile gitmiştik. eve döndügümüzde herkes başıma toplandı ösledik nerdesin seeen dediler ve o haberi verdiler bana... hiç bir iz bırakmadan taşınmışlardı. Çok ağlamış.Ama çocuk işte demişler. Aradan kaç yıl geçti kaaaç. Sevdigim dedigim insanın elini tuttugumda o çocukca saf tutuş aklıma gelirdi. Nerdeeesin nerdeee diye çok agladım geceler boyu. belki bizi böyle ayırmasalar bu kadar çok onu aramazdım belkide şuan aradıgımdan daha çok arardım.
tüm karamsarlıgım üzerimde kalktım evdekilerle tartıştım oturdum bilgisayarın başına. her zaman takıldıgım siteye girdim. Sitedeki abilerimden biri yeni mod aldıklarını söylediler. iyi dedik tanıştık samimiyetimiz yok hala. Ben yeni mod arakdaşa siteden bi kız ayarlamaya çalışıyorum. Gülüp geçiyoruz. Bizi tanıştıran abim bir gün msnsi açıldı. ben direk abim nerdesin sen demeye başladım. Ben abin degilim dedi ben ONL dedi. İŞte yeni mod arkadaşımızdı. Kendi msnsini verdi. konuşuruz istersen arada dedi. Tamam dedim ekledim.
Bir gün konuşurken bir konu açıldı memleketimizden onl'ninde o çocukluk aşkımın memleketinden oldugunu ögrendim. O gün için için yandım. Ogünden sonra onu okadar çok arzuladım ki. Annemden babasının ismini falan ögreniyorum. hani 118 den bulacagım sözde. Ama yok bulamıyorum ne annesinin ne babasının ne ablasının adına kayıtlı bir telefon. Konuşmalarıyla beni etkilemeye başlamıştı bu yeni mod ama o zamanlarda çocukluk dönemimi çok özledigimden görmezden geliyordum. Sonra ögrendim ki yeni modda ankaralıymış benim gibi. illa buluşalım dedi. Uzun süre kabul etmedim çünkü biliyordum ki sözleri ile etkileyen bu kişi gördügümde beni daha çok etkileyecek.... belkide korkum vardı birgün çıkıp gelecek ve benim bi sevgilim oldugunu bildiginde o çok üzülecek gibi geliodu bana.
off yasmin dedim sen o çocuklugunu mu arıyosun? sen aşık oldugun çocugu mu arıyorsun? sen 18 yaşındasın o 21 yaşında Bulmuştur çoktan.... Yeni modla anlaştık. Ankara zafer çarşısı önünde buluşacagız. Ama bende farklı bi heycan var. ONLinin yanına giderken içim öyle titriyorki yaz gününde ben üşümeye başladım. hep hayal kurdum otobüste çocuklugumu anlatacagım biliyorum gülecek bana ama anlatacagım dedim. Yanıma biri geldi yasmiiin dedi evet dedim. Dogru kişi dedi. Ve orda donup kaldık 2mizde. Ben çözmeye çalışyıroum o mu die. o zamana kadar yeni modun adını bile sormamamıştım. Gereksizdi benim için isim. Ne olacaktıki adını ögrenip... Sensin dedim ve aglamaya başladım. ne diyecegimi şaşırmıştım. oda öyle. o bana diyordu nerdesin sen ben ona diyordum bıraktın gittin. Ama en çok beni unutmadıgına sevinmiştim. işte o günden sonra başladı aşkımlar canımlar cicimler. Ailelerimiz duydugunda şoka girmişlerdi. o o o çocukla mı? hani mahallediki diyordu ailelerimiz çocukluk arkadaşlarımız. Ama onda normal gitmeyen bir şeyler vardı biliyordum. Ama kapalı kutu olan onu çözemiyordum.
Bizimde cicim aylarımız bitti bana hayatı zindan etme aylarımız başlamıştı. Herkese deli gibi aşıgım seviyorum diyordu bana aşkımız bitsin arkadaşım kal diyordu. bu ikilemi çözemiyordum. Tamam dedim Tamam senin istedigin olsun dedim. sırf onu daha iyi çözebilmek için. neden böyle davrandıgını. Tek bi neden vardı aslında birbirimizi kaybettigimizde bişey olmuştu ya aşık olmuştun yada aşkın sadece çocukkendi.
Şimdi ondan yine çok uzagım. yine sevgililer gününü dogum günümü yılbaşını veee tüm günlerimi elimde telefon ondan haber beklemek ile geçiyor.... Onu yıllarca bekledim hala bekliyorum ama o artık arkadaş bile kalmak istemdi nedeni ben her geçen gün daha çok seviyormuş daha çok baglanıyormuşum.... Öyle sözler söyleyerek çıktı ki hayatımdan asla asla unutamayacagım şeyler. Ara sıra beni soruyormuş tanıdıklara ne yapıyor die. Ne mi yapıyorum seni seven ben yaşayamayacak dayanıksız mıydı da öldürdü bilmiyorum ama yeni "ben"e alışmaya çalışyorum KÜÇÜGÜM....:lol: :lol: :lol:

Geri