serbest kürsü kapansın

@MEZARCI@

New member
Reaction score
0
maddeler
1-bir cok tartısmaya sebeb oluyor
2-hakaretler ve kırıcı konusmaların cogu bu bölümde
3-olmadık kişilere olmadık iftiralar atılıyor
4-sadece yorum yapanlar bile banlanıyor
5-konuların cogu sabote edilip baska yerlere cekiliyor

sonucları
1-herkesin kişinin ve kurumun hakları iftiralara sebebiyet vermiyecek
2-atısmalar hakaretler nerdeyse kalkacak
3-konuyu sabote etme derdi bitecek
4-hackhellimiz daha huzurlu daha güzel olacak

konuyu sabote etmeyelim (+)(-) yorumlarınızı beklıyorum saygılar

[-] adı üstünde serbest kürsü

tartışmalar olacaktır

kurallara uyarsan bi sorun olmaz

uymassan hesabını ödersin

" 6-ayrımcılık var cogu kez sahit oldum (asıl banlanması gereken laf atan banlamadı cevap verenler banlandı)"

Kanıtın varmı? Kanıtın yoksa bu maddeyi kaldırmanı öneririm...

" 6-ayrımcılık var cogu kez sahit oldum (asıl banlanması gereken laf atan banlamadı cevap verenler banlandı)"

Kanıtın varmı? Kanıtın yoksa bu maddeyi kaldırmanı öneririm...

kanıtım olamaz çünki eski (eski dedğim 1 ay falan)sahit oldu diyorum yalan söylecek halim yok ama yinde kaldırıyorum...

[-] adı üstünde serbest kürsü

tartışmalar olacaktır

kurallara uyarsan bi sorun olmaz

uymassan hesabını ödersin

kardes dogrusunda işte bu yüzden kaldıorlsın diyorum çünki kimse kurallara uymuyor uyamıyor herkes farklı görüş oluyor birine kutsal gelen birinin alay ettği bişey olunca sorun oluyor bu yüzden kaldırılsın...

Konunun kapatılması hakkında hiç bir yorum yapmayacağım. Ama Atatürk'e hakaret etme cüretinde dahi bulunanlar olabiliyor.

:)

Siyasetin cilvesi burdadır arkadaşım. Ülkemde siyaset tıpkı serbest kürsüde ki gibi çetin geçmektedir. Yasaklananlar idam edilenler vs vs.. Burdada Banlananlar vs vs

Serbest Kürsüde Banlanma rekoru kıran benim. İstatistiğim ortaya dökülse Poff Der Herkes. Fakat Ben yine burdayım. Gitmeyide Düşünmüyorum. Tartışmaların tam göbeğinde yer alan yine ben. Hakkımda Çeşitli iftira yada tanımadan yorum yapılan yine ben. Evet bu durumdan rahatsızım ama sonuç olarak fikir çatışmalarında bu şeyler anormal değil normal olarak karşılanmalı.

Eğer serbest kürsü kapatılır ise bu tartışmalar forumun her noktasına yayılır. Şuan Serbest Kürsünün kendine has yorumcuları sadece burayı takip eden kullanıcıları var. Bu bölüm kapatılır ise insanlar diğer bölümlerde yine kaldıkları yerden devam edecekler Bende devam edeceğim.

Türban Said Nursi Gülen tartışmalarının Güncel İslam ve İnsan Bölümündede Hararetli tartışmalara yol açtı. Ozaman o bölümleride kapatılm...

Yasakcı Zihniyeti uygularsak sonuçlar beklediğimizin tam tersi yönde olacaktır...

Kullanıcılardan biraz daha özveri beklemek daha etkili olur.

Ve Serbest Kürsüye Yeni Bir Mod daha atanırsa daha sıkı kontrol edilirse senin rahatsız olduğun şeyler ortadan kalkar diye düşünüyorum...

Ayrı Bir istek Belirteyim.

Serbest Kürsiye Rebel yanına bir yada İki Mod daha İstiyorum.

Saygılar.

64General1, öncevatan, incubus84, kılavuz13 v.s. ve ben Elais banlanma sebeplerini öğrenebilirmiyiz, Siyaset bölümü kurallarına aykırı hiç bir hakaret yok . Bu kadar keyfiyetçi ve çocuk oyunu gibi zamanını da müdahele edemeyen online süreleri az olan modların sanki canı sıkılınca mesaj silip canı sıkılınca banladıkları arkadaşlar dan ben kendi adıma hiç bir hakaret görmedim ve duymadım tatışma ortamlarında gerginlikler olabilir ama hakaret olayı olmadıkça neden susturuluyorlar. Siyaset tartışmak ve birbirlerinin fikirlerini çürütmeye çalışmaktır gerçek yaşam da bu böyledir. Bakdığımız da banlanan arkadaşlar Siyaset bölümün de ki modlar dan daha çok zaman harcamaktadır. Bu site hitinin artmasın da ve ençok hit alan bölümlerden olan siyaset bölümünün baya bir katkısı çoktur. Bu formda o kadar mesaj kirliliği yaşanırken siyaset bölümün de banlamalar nereye kadar sürecek o da ayrı bir merak konusu bu sebep ten dolayı modların taraf olduğu düşünülerek banlandıktan sonra bir daha siteye girmeyen arkadaşlar sayısı bi hayli fazladır.
Siyaset bölümün de ki keyfi uygulamalara son verilmesi ümidiyle.

Şikayet ihbar bölümü ihbarımı burda yapma ihtiyacı duydum. Serbest Kürsü de kapanmasın başka formlar arattırmayın bizee

- 1

-+-+---++--+---++-+--++- ben ne diğeceğimi bilmiyorum maa kötü söz görmedim şuana kardar

saygılı, sewiyeli, aydın türk gençleri olmamız gerekirken çağ ilerledikçe iice yobazlaştığımızı görmek beni fazlasıyla üzüyo,

biz insanların görüşlerine we fikirlerine saygı duymayı, aşağılamadan, hakaret etmeden kendi görüşümüzü belirtmeyi öğrenemedikten sonra sitede ki tüm bölümler kapansa ne olur ??

64General1, öncevatan, incubus84, kılavuz13 v.s. ve ben Elais banlanma sebeplerini öğrenebilirmiyiz, Siyaset bölümü kurallarına aykırı hiç bir hakaret yok . Bu kadar keyfiyetçi ve çocuk oyunu gibi zamanını da müdahele edemeyen online süreleri az olan modların sanki canı sıkılınca mesaj silip canı sıkılınca banladıkları arkadaşlar dan ben kendi adıma hiç bir hakaret görmedim ve duymadım tatışma ortamlarında gerginlikler olabilir ama hakaret olayı olmadıkça neden susturuluyorlar. Siyaset tartışmak ve birbirlerinin fikirlerini çürütmeye çalışmaktır gerçek yaşam da bu böyledir. Bakdığımız da banlanan arkadaşlar Siyaset bölümün de ki modlar dan daha çok zaman harcamaktadır. Bu site hitinin artmasın da ve ençok hit alan bölümlerden olan siyaset bölümünün baya bir katkısı çoktur. Bu formda o kadar mesaj kirliliği yaşanırken siyaset bölümün de banlamalar nereye kadar sürecek o da ayrı bir merak konusu bu sebep ten dolayı modların taraf olduğu düşünülerek banlandıktan sonra bir daha siteye girmeyen arkadaşlar sayısı bi hayli fazladır.
Siyaset bölümün de ki keyfi uygulamalara son verilmesi ümidiyle.

Şikayet ihbar bölümü ihbarımı burda yapma ihtiyacı duydum. Serbest Kürsü de kapanmasın başka formlar arattırmayın bizee

- 1

dediğin dogru ama yorum yazanlar bile banlanıyo en iyisi bence kapansın ya kurallar esnekleşsin hakaret yok bişey yok biri fikrini belirtiyo ötekide kendi fikrini belirtiyor bi gün siteye geliyosun ki banlanmıssın olmaz böyle ya kuralları esnekleştirin yada bölümü kapatın o bölümün dogası gereği tartısma olacak eger tartısma istenmiyosa kapansın...

(-) Tabiki...

beLki bu böLümdeki yanLış davranışLarı sonuCu banLanan arkadaşLar TarTışmayı ve sinirLerini konTroL aLTına aLmayı öĞrenirLer...

bi de ii yanından bakaLım dimi :goz:​

Bende Kapanması Taraftarıyım Gereksız Yere Polemık Yaratılıp Tartısma Baslıyo Ve Kırıcı Olaylara Sebep Oluyo

ne gereksiz bir öneridir bu böyle yaaw
kesinlikle - veriyorum bu öneriye
madem banlanma riski olduğunu söylüyorsunş kendine ve diline sahip olamıyorsun ne o bölüme gir ne de o bölüm hakkında öneri getir

gerekli bir bölüm tabi insanlar birbirlerine karşı biraz daha "saygılı" olurlarsa daha hoş olacaktır
fikir tartışmak ve fikir dayatmak arasındaki ince farkı görebilmek çok önemli diyorum
--------------------1903

Sizler gelin birbirinize hakaretler yagdırın, igneleyici laflar soyleyin, serbest kursu diye nerdeyse birbirinizi olumle tehdit edicek kelimeler kullanın..TERBİYESİZLİGİN en ust duzeyini yapın banlanınca goruyorum ki tam iki zıt kutupdanda sikayetler var..

X'e gore Y ye ayrıcalık tanıyoruz, Y ye gore X e ayrıcalık tanıyoruz oylemi !!

Tartısmayı bilmeyenler yazmıcak yazıncada pasalar gibi cezasını alıcak..Bu boyledir.Soyluyorum kendisine hakim olmayan girmesin kimse kuru gurultu cekilemez bolumde..

Bu aralar gunde en az 9-10 saat, gece 4lere kadar online oluyorum online olmayan modlar diyebiliyosunuz..Sikayet edenler cok ben az biliyorum..

Agzından argo kufur terbiyesizlik tehdit akan insanlar fikir belirtiyormus haberimiz yok..

Bi kisi gelip bolum kuralları cok agır diyebiliyorken, bi kisi gelip bolum kuralları hafif millet birbirine hakaret edebiliyor diyor, ilginc

kardesim herkes fikrini artı eksi diye belirtsin burayıda sabote ettiniz ya hll......konuyu sacma bulanlarda hiç birsey yazmadan gitsin onların kafalarına göre konu acmak zorunda değiliz sabote etmenin alemi yok....

Geri