Serbest kürsü olmuş küfür kürsü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tayyibizm

Banned
Reaction score
0
Takım tutar gibi parti tutsalar razıyız bee .....adamlar tapıyor tapıyor....

ayrıeten imzan çok dikkat çekici ,rumen atasözüymüş .....burası anadolu ve yediden yetmişe başbakanından anarşistinden itine kadar %99 u müslüman olduğu bir ülke, haliyle bu söz burda geçmez bizim itlerimiz rumen itlerine benzemez kafileyide durdurur ülkeyide durdurur. nasılmı durdurur? - medyada (özeliklede muhafazakar) bir takım hayvanların Allahın adını zikrettiği mucizevi haberleri çıkıyor, en son bir karga Allah diyordu daha öncesindede bir aslan Allah deyip uluyordu. Yaniiii bizim itlerimiz hayvanlarımız Allah der ulur Allah deyince bırak kervanı akan sular bile durur, boşunamı diyoruz uluyacaksan ulu havlayacaksan havla kıçlarınızı koklayacaksanız koklayın ancak laik ol Allahı hayvanlığına karıştırma diye.

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/625943-sehit-aileleri-madalya-da-verin-3.html#post4716791

Ben dün dikkat ettim bu şahıla ilgili baya bir şikayet var ama kimse ceza vermemiş sanıırm küfür ve hakarette kendisine yol verilmiş.Kim kouryor bunu merak ettim.

ben sana içimden birşey söküp atardımda neyse artık..........

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/625943-sehit-aileleri-madalya-da-verin-3.html#post4716882

Peygamber Tayyip AKP dini ni kurdu.
AKP dinine inanmayanlar cennete gidemeyecekler.

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/625943-sehit-aileleri-madalya-da-verin-3.html#post4716943

be hey dürzü... CHP'Li MHP'Li.. veya Başka Bir PArtili.. vatan İhanet Mi Etmiş CHP'liyse.. Ha ?? ŞEhit Aile Lan O Bu Kadar Yobaz Olunmaz...

Evet Peygamberiniz ALLAHINIZ Kİtabınız ATacak Ama Kendini O Meşur Kuyularda Bulacak Yanında Sizide Götürerek...:thumbdown::thumbdown:

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/625943-sehit-aileleri-madalya-da-verin-3.html#post4717260

de get işine gece gece sövdürüp banlattırma milleti............

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/625811-pkklilar-meclise-gelecek-5.html#post4716871

ŞİMDİ ÇOĞUNLUĞU ŞAHSIMA YÖENLİK BU HAKARETLERE EĞER BİR CEZA VERİLMEZSE BANA SÖYLENENLERİN SUÇ OLMADIĞINA KARAR VERİP BENDE CEVAP HAKKIMI KULLANACAĞIM

memleketi peşkeş çeken bir zihniyetin savunuculuğu vatana ihanettir, ve derhal cezalandırılması gerekir.
umarım halk sessizliğini bozar ve cezanızı verir.

Burda Alaycı konuşmalar görüyorum sırf seni iğneleyici olsun diye sölenmiştir belkide.Eleştirinin iyisini yapmak istiyosan efendiliğinden taviz vermiceksin ki buda senin olgun bi yorumcu oldugunu göstersin birader.Onlara söylenmesi gereken en iyi cevabı sen şuanda düşünüp en iyi kararı kendin vermelisin.
:glare:

yani sana küfretmemek elde değil dostum emin ol kulakların çınlıyorsa benimdir o (allah ın izni ile büyük lider Erdoğan bu sorunu da çözüp bu belayı ülkemizden söküp atacak) bu nasıl bir laftır ya herkes terörün bitmesini istiyor ama bu şekilde türk ulusu aşağılanarak değil BEN UTANIYORUM şehit ailelerine karşı boynum bukuk anlıyormusun bide şimdi şehit haberlerinin verilmeside yasaklandı neymiş demokratik açılıma zarar verirmiş sen neyi açıyorsun kardeşim sen nerdesin biz nerdeyiz kimsenın ahı kimsenın yanında kalmaz

yani sana küfretmemek elde değil dostum emin ol kulakların çınlıyorsa benimdir o (allah ın izni ile büyük lider Erdoğan bu sorunu da çözüp bu belayı ülkemizden söküp atacak) bu nasıl bir laftır ya herkes terörün bitmesini istiyor ama bu şekilde türk ulusu aşağılanarak değil BEN UTANIYORUM şehit ailelerine karşı boynum bukuk anlıyormusun bide şimdi şehit haberlerinin verilmeside yasaklandı neymiş demokratik açılıma zarar verirmiş sen neyi açıyorsun kardeşim sen nerdesin biz nerdeyiz kimsenın ahı kimsenın yanında kalmaz

Başkalarının fikirlerini,görüşlerini hazmedebildiğin gün seni siyasette görmekten kıvanç duyarız zazyer...

(allah ın izni ile büyük lider Erdoğan bu sorunu da çözüp bu belayı ülkemizden söküp atacak)

BU LAFIN NERESİNDE HAKARET VAR . BEN NE DİYOUM SEN NE DİYORSUN.UYUMA

Şaka gißi..

yiyin ßirßirinizi ßakaLım eLinize N geçecek. SiyasiLer Paramı veriyoLar size Huzur mu MutLuLuk mu ?

(allah ın izni ile büyük lider Erdoğan bu sorunu da çözüp bu belayı ülkemizden söküp atacak)

BU LAFIN NERESİNDE HAKARET VAR . BEN NE DİYOUM SEN NE DİYORSUN.UYUMA

büyük lider sıfatı daha büyümedi kusura bakma

Forumda farklı düşünceler sahip birçok üye mevcut.
Herkes aynı düşünmek zorundamı?

Kimse kendi fikirlerini başkasına empoze etmeye kalkmasın.

Neden toplum olarak hep bir ağızdan T.C.'nin sorunlarını birlikte çözemiyoruz. Neden çözüm önerileri getireceğimiz yerde, uzlaşacağımız yerde (sonuçta birtek doğru vardır. Oda TürK halkının insanca yaşaması) tartışarak ortamı geriyoruz.

Herkes önce kendine bakmalı. Kendini hesaba çekmeli daha sonra başkalarını eleştirmeli.

Ha bunuda yapamam diyorsa zaten zatı muhterem yapacak birşey yok.

Cips reklamlarında olduğu gibi. Yiyin gari yiyin.

SysReb trafoo ben herkesin fikrine saygı duyarım ama siz bayağı aşırı uçlardasınız ayıp oluyor bazı postlarınız çok yakışıksız

Birileri iyi gaza gelmiş anlaşılan.açıkcası bende mrak eiorum kimin ne ceza alacağını.

Ayrıca Serbest kürsü deki konuların büyük çoğunluğu benzer konular.tek başlık altında birleştirilmesi daha iyi olacaktır

milleti tahrik edip sonra mazlum ayagına yatmak...

iyi biliriz bunları.

daga cık askere kursun sık sonra demokrasi barıs yalanlarıyla "kahraman" gibi karsılan.sorgusuz sualsiz serbest kal. oh ne guzel memleket degil mi?

sonra da fiyatı 2 paket makarna olan pkk destekcileri gelsin burda bu hainlikleri savunarak tahrik etsin milleti,laf edilince de yine mazlum ayagına yatsın.

ne kadar tanıdık degil mi?

3-5 yas cocuklarında bu sıkca gorulur.cocugun birisi digerine kufur eder,arada vurur sonra digeri donup bir tane patlattı mı aglayarak eve gider annesine sikayet eder.

aynı olay burda da var. milleti tahrik et sonra da cevap gelince timsah gozyaslarına bogulup mazlum ayagına yat. oldu canım, başka?

hainleri savunanlara hain denildi diye rahatsız olmak...ilginç

iyi biliriz bunları.

daga cık askere kursun sık sonra demokrasi barıs yalanlarıyla "kahraman" gibi karsılan.sorgusuz sualsiz serbest kal. oh ne guzel memleket degil mi?

sonra da fiyatı 2 paket makarna olan pkk destekcileri gelsin burda bu hainlikleri savunarak tahrik etsin milleti,laf edilince de yine mazlum ayagına yatsın.

3-5 yas cocuklarında bu sıkca gorulur.cocugun birisi digerine kufur eder,arada vurur sonra digeri donup bir tane patlattı mı aglayarak eve gider annesine sikayet eder.

aynı olay burda da var. milleti tahrik et sonra da cevap gelince timsah gozyaslarına bogulup mazlum ayagına yat. oldu canım, başka?

Sonuna kadar katılıyorum...

iyi biliriz bunları.

Altına imzamı attım

iyi biliriz bunları.

ne saçmalıyorsun sen .Benim tahrik ettiğim bir hakaret ettiğim bir tane mesajımı göstersene.Fikren cevap veremeyeip hakaret edeceksin sonra da ben tahrik oldum diyeceksin.

Kimin vatansever olup kimin vatan haini olduğunu biz de çok iyi biliyoruz.Burası onu tartışma yeri değil Biz burda kişisel hakeretten söz ediyoruz.

ozaman ben de sana ana avrat düz gidip sonrada ben tahrik olduğum için söyledim deyim .olur mu bu

bu düşünce fikriini savunamayan aciz zavallıların görüşüdür.ben de öyleyim diyorsan sorun yok

Vayyy demek sadece ergenekoncuların tahrik olma hakkı var. hatta hem tahrik olcak hemde küfür kusarak boşalacak beyfendiler.

birde sor bana bakim ben tahrik olursam bunu sana nasıl yansıtırım .bunu düşündün mü hiç akıllı çocuk.

sen sen ol sakın beni tahrik etme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri