"Silahlı güçleri iki günde bir alanda toplarım"

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan, “2 günde tüm silahlı güçleri bir alanda toplayabilirim” dedi. Öcalan’ın, avukatları ile İmralı’da yaptığı haftalık görüşmenin notları terör örgütüne yakınlığıyla bilinen Fıratnews internet sitesinde yayınlandı.
İmralı’daki konumunun barış pozisyonu olduğunu ileri süren Öcalan şunları söyledi: “Burada muhatap bulamıyorum. Eğer hükümet bir temsilcisini gönderirse, bu konuda
parlamentodan bir karar çıkartıp önümü açarsa, ben 2 günde tüm silahlı güçleri bir alanda toplayabilirim. Kendime güveniyorum. Silahlı güçleri BM’nin ya da NATO’nun denetimi altında bir bölgeye de çekebiliriz. Hatta Türk ordusunun görebileceği
bir alan da olabilir.”

Başbakan Erdoğan’ın kendisini suçladığını iddia eden Öcalan, “Erdoğan son grup toplantısında çok sert şekilde BDP’yi ve bizi suçluyor. Erdoğan burada belki ifade edilmesi hoş değil ama Kürtleri (Karı) olarak görüyor. Erdoğan Kürtlerle zorla
ilişkiye girmek istiyor. Evlilik ilişkisinde bile zorla ilişki olmaz. Bir evlilikte erkek eşiyle zorla ilişkiye girebilir mi? Bu benzetmeyi kullanmak çok uygun olur mu, ama durum budur” dedi.

kaynak

yahu bu adam tam olarak bir hayvan be. yaptıgı benzetmelere bak ahlaksızın

Buna bukadar cesaret yüz verenleri suçlamak lazım bunun suçu sabittir cezası da sabittir ama o cezayı uygulayacak bir erkek aranmaktadır duyan gören varsa kulağına fısıldasın

ALLAH o günleri göstermesin ama bu adam hapisten cıkıcak belki milletvekili bile yapılabilir(ilk basta sacma gelebilir ama gidişat bunu gosterıyor)

yakında bu sre...sizi serbest bırakırlarda hıc sasmayın gidisad onu gosterıyor neymıs Türkiyenin başbakanı temsılcı gonderecek bu yapıldıgı zaman o zaman sen pkk yı tanımıs olyorsun buda savas demektır. ama nerde bızımkılerde o cesaret adm konusur tabi

o adamın annesiyle iliişkiye girmek lazım ama olmaz bir tanedaha böyle o. evladı gelmemesi lazım dünyaya

Hiç bir Batı ülkesinde !

Ömür boyu hapis cezası alan, VATAN HAİNİ konumunda olan bir suçlu;

AVUKAT GÖRÜŞMELERİ veya AVUKAT aracılığıyla AÇIKLAMA yapma hakkına SAHİP DEĞİLDİR !

BANA BİR TANE BATI ÜLKESİ GÖSTERİN BÖYLE FORUMU BIRAKIRIM !

Terörle konuşulmaz, terör BİTİRİLİR!

Bugüne kadar 30.000 kişiyi katledenlerle NEYİ KONUŞUCAKSIN kardeşim sen ?!
Bilgisayarda SİMS falanmı oynuyosun ERDOĞAN ?

Bugünkü haberlerde de çıkmış BAŞ parmağın " Genelkurmay'dan açıklama beklıyorum" diyo.

Genelkurmay Başbakanlığa bağlı.
Açıklama yetkisi de Bakanlar Kurulu'nda.

Bizde sizden açıklama beklıyoruz sayın Şahin.
Nerdeee ?

ANAYASAYI ÖĞRENDE GEL.
ANAYASA SENİN BENLİĞİNDİR.
AÇILIMIN GİBİ BEZ PARÇASI DEĞİL !

Saçma saçma konuşmaktan başka birşey yapmıyorsunuz yemin ederim size.

adam resmen hotelde kalıyoya zamanında bu ülkenin başbakanını ufacık odalarda tutup işkence yapmışlar bu adama terör örgütünü yönetme fırsatı veriyoruz çok ilginç kafam bamadı bu konulara benim

Geri