Siyasi Karikatürler

14y8ozt.jpg

fotografcının cektikleri

fotoğrafçının çektikleri

3028.jpg

kardeş süpersin ya
teşekkürler
gemiciğini oraya göndermesini isteme fikri hiç aklıma gelmemişti
yok yok o gemicik oraya gidemez kardeş
deniz fenerinin ne olacağı belli değil işler sakata gidiyor
seçim sonrası soruşturmaya uğrar falan
eldeki gemiciğede israil el koyarsa
deniz feneride içeri tıkılırsa
eyvah ki ne eyvah
bir daha gemicik değil polyester kayık bile vermezler
o gemiçik gitsin istermi hiç
eldeki kuş uçsun istermi hiç
vesselam

Kendi malına el koyarlarsa işte o zaman savaş başlar. Tüm diplomatik ilişkiler kesilir : )

Ülkemde artık ezilene bile değer verilmez oldu.
Gazze'ye yardım için giden adamı bile kafaya alıyorlar.
Gidecekse oğlunun kızın yengesinin vs gemisiyle gitsin ama gitsin.

Bazıları gibi ''Hamas terör örgüümüdür'' diye sorunca 45 dakka düşünmesin. ;)
Oy için yapıyorsada helalı hoş olsun.
Her siyasetçi bu tür olumlu gelişmeler için oy arasa keşke ama nerde ?

Hayatında Sivas'ın ötesini görmemiş,O sövdükleri başbakanın 1 günde teptiği yolu ''1 yılda''
tepememiş acılı ve sancılı siyasetçilerin TMBB'de sıra işgal ederek oturudğu bir ülkedeyiz.
Ve bu karikatür malzemesi yapılıyor bu israil konusu ? Lanetliyorum bu elemanları

Sen hayatında Türkiye'nin doğusunu görmemiş siyasetçilerin karikatürünü yap,
dünyayı dolaşan, dış ilişkilerde Türkiye'nin şu ana kadar gördüğü en iyi hükümetini resmedeceğin yerde EY GIRGIR efendi

Bu başlık neden taşındı ? Dark Angel'in mesajında isteğe bağlı karikatürleri koyunuz diyor. Başka konu açılamaz diyor mu ?

Bu başlık neden taşındı ? Dark Angel'in mesajında isteğe bağlı karikatürleri koyunuz diyor. Başka konu açılamaz diyor mu ?

Karikatür başlığımız var.. Kuralları okuyun...

Konu açmadan önce biraz gözlemleyin.. Bakın ne kadar düzenli bir bölüm..

Sizde düzene uyun...

Her karikatür için yeni bir başlık ve konu açamayız..

Bazıları gibi ''Hamas terör örgüümüdür'' diye sorunca 45 dakka düşünmesin. ;)

Yanılmıyorsam Hamas AB ve ABD tarafından terör örgütü kabul edilmiştir. Yani dünyanın bir çok ülkesinde terör örgütleri listesinde yer alıyor. Ben sempati duyuyorum diye terör örgütü değildir demek doğru değildir. Öyleyse neden PKK yı terör örgütü listelerinde aldırmak için yıllarca avrupa ile boğuştuk?
Madem her ülke kendine göre bir terör örgütü listesi oluşturacaksa ?
Ben IRA yı seviyorum ingiltere ne derse desin ? ETA ya hastayım ispanya kendi bilir ? Tamil kaplanlarının gadasını alayım sempatim var ... Olur mu ..

Yine bazı avrupa ülkeleri ile harita krizi yaşayıp SİVAS tan gayrısını çevirip kürdistan sınırı çekenler bize göre pkk davasında haklıdır deyince kızıyoruz. Öyleyse o ülkede böyle değerlendiriyor deyip razı mı olacağız.

Ya El vicdan.. Kendine yontmayacaksın. Bencil düşünmeyeceksin bir yandan global dünyada ülkem yerini buluyor deyip sevinirken global anlamda alınmış kararlara da saygı duymamız gereklidir.. Aksi halde işime geleni kabul ederim işime gelmeyeni bana uymayanı kabul etmem dersen birileride senin kabul etmediğin ile seni vurur ki zaten son yüzyılda işler artık böyle yürümektedir.

Sivas ın ötesine geçmek :

Hep bana ilginç gelmiştir. Demek ki ordan bakınca öyle gözüküyor ne diyelim ?

Bizde sivas ın ötesi batıdır burdan bakıncada öyle görünüyor. Ömrüm 40 ına vasıl olmak üzere üniversite öğrenciliği ve Tuzla daki 4 aylık askerlik dönemi hariç sivas ın ötesine (batısına :)) yani kayseri ve ankara nın ötesine geçmedim. (Yalan olmasın bir de kardeşimin düğünü için ankara ya kadar gitmiştim.)

Milletin derdine düştüğü anayasa maddesini hatırlayalım. ''Türkiye Cumhuriyeti ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türk tür.'

Bence Sivas ın ötesine geçtiğinde bunun bilinci ve inancı ile geçmektir. Geçtiğinde ben Türk üm diyebilmektir. Bu bilinci mevcut halka kazandırmak amacı ile geçtiğinde anlamlıdır. Türk üm demek ne ceza kanununda suçtur ne de anayasa da. Suç değilse doya doya söyleyin Ben Türk üm.

Geri