herryilmaz
New member
Bu aci hepİmİzİn acisi ama bu baŞliĞi aÇan arkadaŞin amacini anlayamadim
Bu aci hepİmİzİn acisi ama bu baŞliĞi aÇan arkadaŞin amacini anlayamadim
%86 sı BDP-KK ya oy veren Van'da ben geriye kalan %14 lük Van'lı kardeşime Allah'tan yardım diliyorum.. Gerisi ölsün, gebersin umurumda değil!
bu tutumunuz gerçekten çok yanlış arkadaşlar .. böyle yaparak onlardan farkımız ne olur ..
konunun yeri bu bölümdür lütfen kuralları okuyalım ..
29 Ekim törenleri 1999'da da iptal edilmiş
CHP’nin “alıştırıyorlar” iddiaları asılsız çıktı. 29 Ekim törenlerinin iptal edilmesinin ilk kez olmadığı, 17 Ağustos 1999 depreminden sonra da törenlerin iptal edildiği ortaya çıktı.
güzel yorumunuz için teşekkür ederim .. ama ben kurumlardan bahsetmiyorum .. burada adı geçen insan ...kurum veya kuruluş değil .. yeri geldiğinde askerimize yeri geldiğinde akp ye yeri geldiğinde chp ye yapılan sözlü tavırları gözden geçirip en iyi şekilde tarafsız olarak değerlendirip kararlarımızı veriyoruz .. bundan hiç şüpheniz olmasın .. herkese herkesime eşit yaklaşıyoruz ..yaklaşmaya çalışıyoruz ..
yüzde 30 u vanlı olsa ne olur olmasa ne olur bu hiç birşeyi değiştirmez ..
Oh oh cımbızla çek haberleri.. Yazsana abdullah gülün depremden 3 gün sonraki aydın doğanla kutlamalarını.. yazsana boşbakanın 3 tane nikahta kahkahalarını.. birde anıtkabirdeki zoraki duruşunu.. gösteriş müslümanları eğlencenin dibine vuruyorlar cumhuriyet bayramı batıyor.. ayrıca abdullah gülün refah partisindeyken cumhuriyetin sonu geldi açıklamaları nolacak.. şimdi anıtkabirdeki deftere yazarken yalan söylemiyor mu? tayyip erdoğanın açıklamalarını yazsak sayfa dolar..
yine başka bir arkadaş redyellow sadece işine geldiği zamanlarda ortaya çıkıyor ...![]()
tek konu üzerinde yoğunlaşıp dikkati dağıtmaya konuyu çarpıtmaya cımbızla çekilmek diyoruz biz sen idrak edemesende..
göster bahçelinin ecevitin cumhuriyet karşıtı sözlerini eylemlerini bende sana diyeyim evet cumhuriyet düşmanları.. Kimse boşuna cumhuriyet düşmanı demiyor.. Sen idrak edemesende..
Birde itirazın var çifte standarta.işine geldiği zaman yazdığını söyleyen adam nasıl oluyorda çifte standarta karşı oluyor.. Hayır madem karşısın ben senin önüne dizeyim çifte standartları bakalım yazdın mı orada burda?
Ben kaçak oynamam senin gibi.. Sen git başka forumda kendi sığ arkadaşlarınla vicdanını rahatlat. Yine işine gelince burda yazarsın..
2010 Rus yapımı silahları Medvedev tanıtmıştı
Mardin Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından ele geçirilen silahların, tam olarak modelinin ne olduğunun belirlenebilmesi için kriminal incelemeye gönderildiği öğrenildi. Kalaşnikof marka silahların en büyük özelliği, kim tarafından ve nerede üretildiği bilgilerine ulaşılamaması.
Yeni nesil Kalaşnikof
PKK’nın elinde ele geçirilen silahların, Rusya Devlet Başkanı Medvedev’in tanıtımını yaptığı modern Kalaşnikof olarak bilinen AK 200’ler olduğu belirlendi. Türkiye’de ilk defa PKK’dan ele geçirilen bu silahlar, önceki Kalaşnikof modellerine göre büyük farklılık gösteriyor. AK-200 bünyesinde elektronik unsurlar barındırabiliyor. Birkaç dakikada keskin nişancı (sniper) dürbünlü tüfek halini alabilecek yeni Kalaşnikof’un namlusu da değişebiliyor
Depremin ardından birçok vatandaş, Van'daki depremzedelere maddî ve manevî destek oluyor. Öyle ki bazı yardımseverler, gözleri yaşartan fedakârlıklara da imza atıyor. Bu örneklerden biri de Eskişehir'de öğretmenlik yapan Fatih Sına ve Canan Sına çifti. Kimse Yok mu Derneği yardım masasını arayan çift, evlerini Vanlı mağdur ailelere açmaya karar verdiklerini söyledi. Hatta çift, babalarının evlerine taşınıp durumları düzelene kadar evlerinin anahtarını bir depremzede aileye verecek kadar da kararlı.