Sizce İsrail İçin Türkiye Ne Yapmalı

Sizce İsraile Türkiye Ne Yapmalı

• Kullanılan toplam oy
    91
..:.. sonuna kadar diplomasi ama sert diploması kendını ezdırmeyen demokrası masa yumrugu vuran demokrası ıstıyorum dunya devletlerıne karşı ..:..

benim kanaatimce önce suriyeyi almamız gerekir ondan sonra tüm ortadoğuyu araplar yahudiler kürtler ne kadar bizim milletimiz dışında millet varsa hepsini öldürelim

age of empires oynamıyoruz..Böyle ciddi bir konuda daha ciddi düşünmelisin

Diplomatik savaş en iyisi bence. Ateşli savaş çıkmaz. Çünkü Böyle bir savaşta ne Rusya ne ABD ne İran kayıtsız kalabilir. 3. Dünya savaşı kaçınılmaz olur.

şuan için savaş pek akıl işi degil israili iyice zayıflatmak lazım savaş ilerki yıllarda israilin varlıgı bizim bu cografyada buyumemizi engeller zaten ileriye donuk israil devamlı sorun olacak

turkluk bır yana yapılan zulum muslumana arkadaslar ısrailin asıl amacı muslumanlıgı bıtırmek filistin e biz ve bizim gibi kac ulke sadece yardım yollayarak gerekenı yaptıgını dusunuyor ama nafile ALLAH HERSEYI GÖREN VE BİLENDİR.

oylama sonucu çok guzel bence diplomasi iyi kullanıldıgı zaman savaştan daha etkili olabiliyor tayyip erdoganda çok guzel kullanıyor kimin başbakanı :)

israil savaş istiyor amacı belli Türkiye bu durumda savaşa giremez sonuna kadar diplomasi yapması gerek ama bi sonuç alıncağını sanmıyorum eğer buna benzer bi olay daha yaşanırsa kesinlikle savaşmalıyız...

Eksik şık var orda... Niye hep saldırı tabanlı bir şey yapmak zorunda ki Türkiye?

niye diplomasiye devam etsin?

Tüm bağları dehal koparmalıdır ama bu hükümetle o zor işte!

ne turkiye ne israil savaş istiyor bunlar öle forumlarda konuşulan şeyler tv deki profosorleri dinlerseniz hem ülkemizin hemde israilin ne yonde hareket ettigini amaçlarını anlaya bilirsiniz savaş sanki oyun hadi savaş açalım ne kadar basit bi söz

"Türkiye sonuna kadar diplomasiden ayrılmamalı" oyunun bu kadar fazla cıkacagını
hiç düsünmezdim. ne kadar da sag duyulu insanlar varmıs burada

Devlet, orduyu harekete geçirip, İsrail'i vurmalı

savaş ahlakı olmyan bir devlet ile savasılmaz onun için savaşmdan yeneceksın

evet haklısın yanlış yazmısım

savaşma ahlakı olan bir devlet ile savasılmaz onun için savaşmdan yeneceksın

savaş ahlakı olmayan biri ile savaşılmaz.yanlış olmuş gibi.

bence seçeneklerden hiçbiri.

israil ile olan tüm ilişkiler kesilmeli ve gizlice israil ile kaçamak yapılmamalı ve yine gizlice anlaşmalar yapılmamalıdır.

tabi emir büyük yerden olduğu için bunların hiçbiri olmayacak elbette.

israil ile yine anlaşmalar devam edicek vede ilişkiler kesilmeyip öle kalıcaktır.

israile gondereceğimiz musluman misyonerlerle hepsini musluman yapalım
o zaman dunyada hiç bi terslik kalmaz

İsrailin yokolmasını canı yürekten diliyorum , istiyorum doğrusu..

Geri