Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim kanaatimce önce suriyeyi almamız gerekir ondan sonra tüm ortadoğuyu araplar yahudiler kürtler ne kadar bizim milletimiz dışında millet varsa hepsini öldürelim
Diplomatik savaş en iyisi bence. Ateşli savaş çıkmaz. Çünkü Böyle bir savaşta ne Rusya ne ABD ne İran kayıtsız kalabilir. 3. Dünya savaşı kaçınılmaz olur.
şuan için savaş pek akıl işi degil israili iyice zayıflatmak lazım savaş ilerki yıllarda israilin varlıgı bizim bu cografyada buyumemizi engeller zaten ileriye donuk israil devamlı sorun olacak
turkluk bır yana yapılan zulum muslumana arkadaslar ısrailin asıl amacı muslumanlıgı bıtırmek filistin e biz ve bizim gibi kac ulke sadece yardım yollayarak gerekenı yaptıgını dusunuyor ama nafile ALLAH HERSEYI GÖREN VE BİLENDİR.
israil savaş istiyor amacı belli Türkiye bu durumda savaşa giremez sonuna kadar diplomasi yapması gerek ama bi sonuç alıncağını sanmıyorum eğer buna benzer bi olay daha yaşanırsa kesinlikle savaşmalıyız...
ne turkiye ne israil savaş istiyor bunlar öle forumlarda konuşulan şeyler tv deki profosorleri dinlerseniz hem ülkemizin hemde israilin ne yonde hareket ettigini amaçlarını anlaya bilirsiniz savaş sanki oyun hadi savaş açalım ne kadar basit bi söz