Arkadaşım, ben aynı çözümü defalarca yazmaktan bitâp düştüm. Ama görüyorum ki aynı soru tekrar tekrar karşıma çıkıyor. Lütfen konu içeriğine bi göz atın. Yine de buna rağmen hatayla karşılaşırsanız, o zaman yardımcı olurum. Sizi böyle yönlendirmemin sebebi, PROGRAMIN %100 SORUNSUZ OLDUĞU ISPATLANMASIDIR... Anlatımdaki, "calistir.bat" dosyasını indirip gerekli yere kopyalayın vs.. Kolay gelsin...[/COLO
ZATEN SENİN DEDİĞİN GİBİ YAPTIM..ANCAK YÜKLEME BİTİMİNE 2 SN KALA "unexceptec erroor..quitting" HATASI VERİYOR..PROGRAM YÜKLENİYOR..PORGRAMI AÇIYOR..ANCAK HEM STANDART VERSİYON GELİYOR HEMDE AÇILDIKTAN SONRA LİCENCE SORUNU NEDENİ İLE PORGRAM KAPANIYOR
ZATEN SENİN DEDİĞİN GİBİ YAPTIM..ANCAK YÜKLEME BİTİMİNE 2 SN KALA "unexceptec erroor..quitting" HATASI VERİYOR..PROGRAM YÜKLENİYOR..PORGRAMI AÇIYOR..ANCAK HEM STANDART VERSİYON GELİYOR HEMDE AÇILDIKTAN SONRA LİCENCE SORUNU NEDENİ İLE PORGRAM KAPANIYOR
bu crack daha önce indirdiğim 32bit versiyonundada vardı
onla yaptığımda yama oldu gibi onay mesajı geliyodu ama programı açtığımda lisans hatası çıkıyordu
ama senin dosyayı çalıştırdığımda şu hata çıkıyor
![]()
arkadasim herseyden önce emeklerin ve yardimlarin icin COK TESEKKUR EDERIM gercekten. Fakat ne yaptıysam bende kuramadım en sonunda kurdum (sldmi otomatik kurulumla ihtiyacı olan dosyaları indirmesine müsade ederek) fakat bu seferde crack dosyasıyla arada versiyon farkı oldugu icin kıramadım fakat dört gözle senin vista kendi kurdugun vistayı upload etmeni bekliyorum. VE EMEKLERIN ICIN GERCEKTEN TESEKKUR EDIYORUM. SAYGILARIMLA..
Herkese Selam, Yazılar ve paylaşım için çok teşekkür ederim, ben kurulum için değilde, SW2009 çalışıyor bende sorunsuz fakat, SP1 crack için sizi rahatsız edecektim. SP1 update var elimde ama crack SP0 diyor. kurmaya korktum acaba SP1 için crack varmı ?
SolidWorks 2009 SP1 için gerekli Crack Dosyalarını yeni buldum,
eDrawings2k9sp1.0_crk.rar
PhotoView360_sp1.0_crack.part1.rar
PhotoView360_sp1.0_crack.part2.rar
sw2k9sp1.0_x32_crk.rar
sw2k9sp1.0_x64_crk.rar
Birde Bunu Buldum yeni
http://www.c-grohmann.de/solidworks/2009/SP1.0/32bit/
İçinde bütün SP1 için gerekli olan parçalar var.
Arkadaşım, ben aynı çözümü defalarca yazmaktan bitâp düştüm. Ama görüyorum ki aynı soru tekrar tekrar karşıma çıkıyor. Lütfen konu içeriğine bi göz atın. Yine de buna rağmen hatayla karşılaşırsanız, o zaman yardımcı olurum. Sizi böyle yönlendirmemin sebebi, PROGRAMIN %100 SORUNSUZ OLDUĞU ISPATLANMASIDIR... Anlatımdaki, "calistir.bat" dosyasını indirip gerekli yere kopyalayın vs.. Kolay gelsin...[/COLO
Solid yüklemesi sırasında hata veren arkadaşlar, ben de sorun Microsoft .net 3 ün tam olarak yüklenmemesinden oluyormuş, kurulumun son anlarında unexpected error mesajı alıyordum, "diğer yüklenmesi gereken programları yüklemeye ek olarak" önceki .net sürümlerini kaldırıp dotnetfx35 i yükledim, sonra solidworks ü tekrar kurmaya çalışınca kurulum hatasız tamamlandı. Kurulum sırasında hata alan arkadaşlara önerim bu dosyayı indirip yüklemeleri.
http://download.microsoft.com/download/6/0/f/60fc5854-3cb8-4892-b6db-bd4f42510f28/dotnetfx35.exe
Arkadaşım teşekkür ederiz bu güzel çalışman için, sormak istediğim buradaki Windows Vista hem 32 hem 64 bit mi? yani içinden 2 farklı vista mı çıkacak? bana 64 bit lazım da![]()
sevgili babayiğit kardeşlerim bu proram ne işe yarıyor vallah anlamadım indirecektim ne işe yaradığını bilmediğim için beklemedeyım bir baba adam çıkarda beni sevindirirmi aceb sağolun şimdiden
yokmu arkadaşlar lütfennn
lütfen arkadaşlar zor durumdayım konuyu bilen birisi msn den felan bi yarımcı olsun ya