Solidworks 2009 x64 / x86 (32 Bit & 64 Bit) FULL

bu crack daha önce indirdiğim 32bit versiyonundada vardı

onla yaptığımda yama oldu gibi onay mesajı geliyodu ama programı açtığımda lisans hatası çıkıyordu

ama senin dosyayı çalıştırdığımda şu hata çıkıyor

hatyt6.jpg

Arkadaşım, ben aynı çözümü defalarca yazmaktan bitâp düştüm. Ama görüyorum ki aynı soru tekrar tekrar karşıma çıkıyor. Lütfen konu içeriğine bi göz atın. Yine de buna rağmen hatayla karşılaşırsanız, o zaman yardımcı olurum. Sizi böyle yönlendirmemin sebebi, PROGRAMIN %100 SORUNSUZ OLDUĞU ISPATLANMASIDIR... Anlatımdaki, "calistir.bat" dosyasını indirip gerekli yere kopyalayın vs.. Kolay gelsin...
[/COLO

ZATEN SENİN DEDİĞİN GİBİ YAPTIM..ANCAK YÜKLEME BİTİMİNE 2 SN KALA "unexceptec erroor..quitting" HATASI VERİYOR..PROGRAM YÜKLENİYOR..PORGRAMI AÇIYOR..ANCAK HEM STANDART VERSİYON GELİYOR HEMDE AÇILDIKTAN SONRA LİCENCE SORUNU NEDENİ İLE PORGRAM KAPANIYOR

ZATEN SENİN DEDİĞİN GİBİ YAPTIM..ANCAK YÜKLEME BİTİMİNE 2 SN KALA "unexceptec erroor..quitting" HATASI VERİYOR..PROGRAM YÜKLENİYOR..PORGRAMI AÇIYOR..ANCAK HEM STANDART VERSİYON GELİYOR HEMDE AÇILDIKTAN SONRA LİCENCE SORUNU NEDENİ İLE PORGRAM KAPANIYOR

bu crack daha önce indirdiğim 32bit versiyonundada vardı

onla yaptığımda yama oldu gibi onay mesajı geliyodu ama programı açtığımda lisans hatası çıkıyordu

ama senin dosyayı çalıştırdığımda şu hata çıkıyor

hatyt6.jpg

Arkadaşım, bu hatada,
"Versiyon hatası (Yani bu patch, bu sürümün değil anlamında) veya *sldappu.dll dosyası zaten cracklenmiştir " diyor. CRACK dosyası ile ilgili bi problem yok... Anlaşılan o ki, "CRACK" ile ilgili OLMAYAN başka bi hata var.
Adminle yazıştım. 3-4 gün içinde konu dahilinde, 32 Bit sürümünü de eksiksiz bi şekilde bulacaksın. Tavsiyem onu kullanmandır...

Arkadaşım, 3-4 gün içinde, kullandığım Vista SP1'i sizler için konuya dahil edicem. Çünkü senin karşılaştığın bu hata hem açıklayıcı değil, hem de program %100 ÇALIŞIYOR. Yinde de şunu deneyebilirsin. Format atıp sürücüleri yükledikten sonra önce SW2009 kurulumunu, resimdekileri gibi bire bir uygularsan belki olumlu sonuç alırsın... Kolay gelsin kardeş...

arkadasim herseyden önce emeklerin ve yardimlarin icin COK TESEKKUR EDERIM gercekten. Fakat ne yaptıysam bende kuramadım en sonunda kurdum (sldmi otomatik kurulumla ihtiyacı olan dosyaları indirmesine müsade ederek) fakat bu seferde crack dosyasıyla arada versiyon farkı oldugu icin kıramadım fakat dört gözle senin vista kendi kurdugun vistayı upload etmeni bekliyorum. VE EMEKLERIN ICIN GERCEKTEN TESEKKUR EDIYORUM. SAYGILARIMLA..

arkadasim herseyden önce emeklerin ve yardimlarin icin COK TESEKKUR EDERIM gercekten. Fakat ne yaptıysam bende kuramadım en sonunda kurdum (sldmi otomatik kurulumla ihtiyacı olan dosyaları indirmesine müsade ederek) fakat bu seferde crack dosyasıyla arada versiyon farkı oldugu icin kıramadım fakat dört gözle senin vista kendi kurdugun vistayı upload etmeni bekliyorum. VE EMEKLERIN ICIN GERCEKTEN TESEKKUR EDIYORUM. SAYGILARIMLA..

Upload tamamlandı ve bugün yayınlandı. Takıldığın yer olursa, yardımcı olmak için her zaman burdayız.:goz:
Kolay gelsin kardeşim...:victory

Herkese Selam, Yazılar ve paylaşım için çok teşekkür ederim, ben kurulum için değilde, SW2009 çalışıyor bende sorunsuz fakat, SP1 crack için sizi rahatsız edecektim. SP1 update var elimde ama crack SP0 diyor. kurmaya korktum acaba SP1 için crack varmı ?

SolidWorks 2009 SP1 için gerekli Crack Dosyalarını yeni buldum,

eDrawings2k9sp1.0_crk.rar
PhotoView360_sp1.0_crack.part1.rar
PhotoView360_sp1.0_crack.part2.rar
sw2k9sp1.0_x32_crk.rar
sw2k9sp1.0_x64_crk.rar

Birde Bunu Buldum yeni

http://www.c-grohmann.de/solidworks/2009/SP1.0/32bit/

İçinde bütün SP1 için gerekli olan parçalar var.

Herkese Selam, Yazılar ve paylaşım için çok teşekkür ederim, ben kurulum için değilde, SW2009 çalışıyor bende sorunsuz fakat, SP1 crack için sizi rahatsız edecektim. SP1 update var elimde ama crack SP0 diyor. kurmaya korktum acaba SP1 için crack varmı ?

SolidWorks 2009 SP1 için gerekli Crack Dosyalarını yeni buldum,

eDrawings2k9sp1.0_crk.rar
PhotoView360_sp1.0_crack.part1.rar
PhotoView360_sp1.0_crack.part2.rar
sw2k9sp1.0_x32_crk.rar
sw2k9sp1.0_x64_crk.rar

Birde Bunu Buldum yeni

http://www.c-grohmann.de/solidworks/2009/SP1.0/32bit/

İçinde bütün SP1 için gerekli olan parçalar var.

Arkadaşım, SP1 entegreli ORJİNAL SW2009 yok. Bütün kurulumlarda önce SP0.0 yükleyip ondan sonra update paketini yüklüyorsun. Crack işlemini de bu iki kurulum arasında yapıyorsun. Update ile ilgili iki kurulum var SW2009'da. Birinde yine serial denetleme var, diğerinde yok. Benim sizlere sunduğum da bu şekilde. Serial - Crack - Patch GEREKTİRMİYOR. Update sırasında, serial, crack vs uğraşmıyorsun. O yüzden SP1.0 crack aramana dahi gerek yok. Sorunsuz kullanıyorsan, update paketini sorunsuz yüklemen gerekiyor. Ayrıca yine de soruna cevap vermiş olayım, bende SP1.0 için crack dosyası yok. Çünkü GEREK YOK.
Verdiğin likleri kontrol ettim. Onlar içinde en sorunsuz olanlar şunlardır bence. Çünkü ben şu güne kadar kullandığım tüm SW sürümlerinde bu grubun yayınladığı PATCH'leri kullandım

sw2k9sp1.0_x32_crk.rar
sw2k9sp1.0_x64_crk.rar

İyi forumlar...

windows 7 64 bit build 7000 ile denedim. program çalışıyor fakat save file dediğimde direk kapanıyor. denemek isteyen arkadaşlara önceden bilgi vereyim.

Arkadaşım teşekkür ederiz bu güzel çalışman için, sormak istediğim buradaki Windows Vista hem 32 hem 64 bit mi? yani içinden 2 farklı vista mı çıkacak? bana 64 bit lazım da :D

Arkadaşım, ben aynı çözümü defalarca yazmaktan bitâp düştüm. Ama görüyorum ki aynı soru tekrar tekrar karşıma çıkıyor. Lütfen konu içeriğine bi göz atın. Yine de buna rağmen hatayla karşılaşırsanız, o zaman yardımcı olurum. Sizi böyle yönlendirmemin sebebi, PROGRAMIN %100 SORUNSUZ OLDUĞU ISPATLANMASIDIR... Anlatımdaki, "calistir.bat" dosyasını indirip gerekli yere kopyalayın vs.. Kolay gelsin...
[/COLO

Solid yüklemesi sırasında hata veren arkadaşlar, ben de sorun Microsoft .net 3 ün tam olarak yüklenmemesinden oluyormuş, kurulumun son anlarında unexpected error mesajı alıyordum, "diğer yüklenmesi gereken programları yüklemeye ek olarak" önceki .net sürümlerini kaldırıp dotnetfx35 i yükledim, sonra solidworks ü tekrar kurmaya çalışınca kurulum hatasız tamamlandı. Kurulum sırasında hata alan arkadaşlara önerim bu dosyayı indirip yüklemeleri.

http://download.microsoft.com/download/6/0/f/60fc5854-3cb8-4892-b6db-bd4f42510f28/dotnetfx35.exe

Arkadaşım teşekkür ederiz bu güzel çalışman için, sormak istediğim buradaki Windows Vista hem 32 hem 64 bit mi? yani içinden 2 farklı vista mı çıkacak? bana 64 bit lazım da :D

Evet arkadaşım. 2 farklı Windows Vista. Her ikisi de Ultimate (Son Sürüm), Ve her ikisi aynı DVD içerisinde. Kurulum sırasında sen belirliyorsun hangi sürümü kullanacağını. Kolay gelsin...

slm arkadaşlar ben windows xp profosyenel kullanıyorum 32 bit bütün herşey tamam ancak sürekli modifiy hatası veriyor bana yardımcı olacak bi babayiğit varmı ya

sevgili babayiğit kardeşlerim bu proram ne işe yarıyor vallah anlamadım indirecektim ne işe yaradığını bilmediğim için beklemedeyım bir baba adam çıkarda beni sevindirirmi aceb sağolun şimdiden

yokmu arkadaşlar lütfennn

lütfen arkadaşlar zor durumdayım konuyu bilen birisi msn den felan bi yarımcı olsun ya

sevgili babayiğit kardeşlerim bu proram ne işe yarıyor vallah anlamadım indirecektim ne işe yaradığını bilmediğim için beklemedeyım bir baba adam çıkarda beni sevindirirmi aceb sağolun şimdiden

Arkadaşım, SOLIDWORKS;
3 Boyutlu, bilgisayar destekli katı tasarım programı. (CAD) Bu program ile yaptığın modellemeleri, CNC makinelerine transfer ederek doğrudan işleyebiliyorsun. Parça - Bütün ilişkisi sayesinde, makine mühendislerinin vazgeçilmez programı. Umarım senin için biraz açıklayabilmişimdir. Kolay gelsin arkadaşım...

yokmu arkadaşlar lütfennn

lütfen arkadaşlar zor durumdayım konuyu bilen birisi msn den felan bi yarımcı olsun ya

Arkadaşım, öncelikle şunu sormam gerekiyor. Yaptığım (32 Bit sürüme özel) resimli anlatımdaki her şeyi BİREBİR yaptın mı? Açıkçası şunu söyleyeyim, 32 sürüme özel yapmış olduğum anlatımı bugün hazırladım ve bugün yayınladım. Programın kurulumunu anlatmak için sanal pc kullanıyorum (VMWare). Yaptığım şu. Önce Win XP Pro kurdum. Arkasından da SW2009 kurdum. Ve karşılaştığım her adımı sizlerle paylaştım. Sonuç ortada. Cevabını ve yorumunu bekliyorum arkadaşım... İyi forumlar...

azrailali ya mümkünse msn de görüşebiliryiz lütfen ozkankarasu benim msn adresim

azrailali ben tıkandım kaldım lütfen acil yardım ömrümde ilk kez böle tıkandım bi proğramda bendeki solid works 2009 hata veriyor modifiy hatası amd sempron 1.8 işlemci var 15.gb ram var 80 gb hdd var ben bundan 5 ay önce kurmuştum ama şimdi kuramıyorum bana bi yardımcı olurmusun lütfen

bana link verirmisin hangi yerde yazdıklarını tek tek yapmam gerekiyor hepsini tek tek uyguladım msn den görüşsek olmazmı lütfen yarın iş başvurusunda bulunacam laptopuma kurmam lazım

az önce başka forumdan solidworks 2008 indirdim bu konuyu görmedim şimdi ise bunu indirip yorum yapacağım gerçi upload eden arkadaşa bizzat teşekkür ediyorum ve birde tavsiye bizler için harcadığın zamana sonsuz teşekkürler eklemen gereken son bir şey daha var eğer müsaitsen

2008 yada 2009 eğitim videolarını yüklersen HARİKA OLACAK

şimdiden saygı ve sevgi

ben solidworks 2009 hızlı torrent dosyası arıyorum elinde olan gönderebilir mi?

Geri