Solidworks 2009 x64 / x86 (32 Bit & 64 Bit) FULL

beyler ya ben de solid 2009 X64 kurmak istiyorum ancak yuklemede bi şeyler eksik oldu heralde ki

-" A problem was encountered accessin the proper security device.The device may be missing or have invalid information.The application will be terminated immediately."

diye bi uyarı alıyorum ( bu arada burdan download etmedim bi arkadastan almştım malum kota...) acaba ne eksik bulabilir miyim duzeltsem?

beyler ya ben de solid 2009 X64 kurmak istiyorum ancak yuklemede bi şeyler eksik oldu heralde ki

-" A problem was encountered accessin the proper security device.The device may be missing or have invalid information.The application will be terminated immediately."

diye bi uyarı alıyorum ( bu arada burdan download etmedim bi arkadastan almştım malum kota...) acaba ne eksik bulabilir miyim duzeltsem?

Neyin eksik olduğunu bilemeyiz. Ama konu dahilindeki ekran görüntülerine bakarak bir sonuç çıkarmayı deneyebilirsin. Ayrıca bahsettiğin hataya bakarsak, güvenlikten bahsediyo. Kurulumu tekrar baştan yapmayı dene. Yalnız program ile ilgili her şeyi kaldır önce. İlgili klasörleri de sil (Ör; C:\Program Files\Solidworks gibi). Yok eğer olmazsa bi format at mümkünse. Eğer o durumda da olmazsa, ya kullandığın Vista'da problem vardır, ya da kullandığın Solidworks dosyalarında problem vardır (Ki bu ihtimal daha yüksek). İyi forumlar...

arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum.benim dizüstünde vista home premium var oda 32 bit.solidworks 2009 u bu işletim sistemiyle kullanabilirmiyim.bunu sormamın sebebi yukarıda 64 bit ultimatein linki var sadece.eğer kullanabiliyorsam hangi linkten indireceğim.çok acil lazım.şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.

arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum.benim dizüstünde vista home premium var oda 32 bit.solidworks 2009 u bu işletim sistemiyle kullanabilirmiyim.bunu sormamın sebebi yukarıda 64 bit ultimatein linki var sadece.eğer kullanabiliyorsam hangi linkten indireceğim.çok acil lazım.şimdiden ilginiz için teşekkür ederim sağolun arkadaşlar

slm arkadaşlar bu notebooku bugun aldım çizim için benimde solidworks programına ihtiyacım var kurmak istiyorum acaba sorun yasarmıyım bu sistemle,birde hangi programı indirmem gerekiyor 32 bit mi 64 bit mi ? teşekürler yardınlarınız için.

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=121443&ref=akakce&v=1.54.4

Anlatılanları uygularsan sorun yaşamaman gerekiyor. Ayrıca "Windows Vista"da işletim sisteminin türünü "Bilgisayarım"a sağ tıklayıp "Özellikler" diyerek öğrenebilirsin. İyi forumlar...

8znqlk.jpg

Anlatılanları uygularsan sorun yaşamaman gerekiyor. Ayrıca "Windows Vista"da işletim sisteminin türünü "Bilgisayarım"a sağ tıklayıp "Özellikler" diyerek öğrenebilirsin. İyi forumlar...

8znqlk.jpg
öncelikle teşekkür ederim ellerin dert görmesin :victory sp1 exe kurulduktan sonra deneme sürüme dönüyor!!! sp.o da bazı sorunlar var import dosyalarda çalısırken. sp1 kurmam gerek programın stbil çakışması için galiba?

öncelikle teşekkür ederim ellerin dert görmesin :victory sp1 exe kurulduktan sonra deneme sürüme dönüyor!!! sp.o da bazı sorunlar var import dosyalarda çalısırken. sp1 kurmam gerek programın stbil çakışması için galiba?

Arkadaşım, ne demek istediğinizi tam anlamadım açıkçası. Ama tavsiyem Solidworks SP0.0 kullanmanızdır. Çünkü dediğiniz gibi, kullanmama rağmen ben de hatalara rastladım. İyi forumlar...

arkadaşlar 32 bit vista home premıumda solidworks2009 u çalıştırabilirmiyim acaba.bu konu hakkında bilgisi olan varmı.64 bit vistada çalışan solidworks2009 32 bit vistadada yukarda anlatılanları yaparak çalışırmı bunu deniyen varmı.çok acil yardımınıza ihtiyacam var.teşekkürler

bişey sormak istiyorum size acaba 32 bit vista home premiumda ben bu 64 bit vista için verilen solid ti çalıştırabilirmiyim.çalışmıyorsa bana 32 bit vistada çalışacak bir solidworks2009 bilgisi verebilirmisin.bilmiyorum bu konu hakkında bilgin varmı.şimdiden ilgin için çok teşekkürler.

arkadaşlar 32 bit vista home premıumda solidworks2009 u çalıştırabilirmiyim acaba.bu konu hakkında bilgisi olan varmı.64 bit vistada çalışan solidworks2009 32 bit vistadada yukarda anlatılanları yaparak çalışırmı bunu deniyen varmı.çok acil yardımınıza ihtiyacam var.teşekkürler

bişey sormak istiyorum size acaba 32 bit vista home premiumda ben bu 64 bit vista için verilen solid ti çalıştırabilirmiyim.çalışmıyorsa bana 32 bit vistada çalışacak bir solidworks2009 bilgisi verebilirmisin.bilmiyorum bu konu hakkında bilgin varmı.şimdiden ilgin için çok teşekkürler.

Arkadaşım, anlaşılan o ki 32 Bit Win Vista kullanıyorsun. O zaman 32 bit Solidworks 2009 indirip kuracaksın. Vista diye belirtmene gerek yok. Ayrıca 64 Bit sürümü 32 Bit işetim sistemine kuramazsın. Teknik olarak mümkün değil. Yüklemeye çalıştığında, zaten işlem başlar başlamaz, işletim sistemine uygun olmadığı ile ilgili uyarı alacaksındır. İyi forumlar...

Öncelikle bu dev paylaşım için çok teşekkür ederim.
32 bit Solidworks 2009 sp0.0 'ı indirdim ve anlattığın yollarla sorunsuz bi şekilde kurdum. Ama bi şey sormak istiyorum :

PhotoView 360 programı licence istiyor.Buna ait bi çözüm söyler misiniz ?

Arkadaşım, ne demek istediğinizi tam anlamadım açıkçası. Ama tavsiyem Solidworks SP0.0 kullanmanızdır. Çünkü dediğiniz gibi, kullanmama rağmen ben de hatalara rastladım. İyi forumlar...
spo.o crackledikten sonra gayet güzel çalıştı!! ama programda bazı hatalar war kurlumlumla alakası yok programın kendi çalısmasından kaynaklanan bi sorun. sp1 kurunca belki stabil bir sekilde çalısır dedim 30 günlük sürüme geçti??? sp1 soliddeki bazı sorunları gidermek için güncellenmedimi? o yüzden sp1 nasıl kurabilirim? demo olmadan!!???

Öncelikle bu dev paylaşım için çok teşekkür ederim.
32 bit Solidworks 2009 sp0.0 'ı indirdim ve anlattığın yollarla sorunsuz bi şekilde kurdum. Ama bi şey sormak istiyorum :

PhotoView 360 programı licence istiyor.Buna ait bi çözüm söyler misiniz ?

Bahsettiğin programın sadece kendisi için lisansı yok zaten. Bedava. Ama çalıştırmak için Solidworks lisansı gerekiyor. Diğer bir deyişle, Solidworks programını CRACK'ledikten sonra, PhotoView 360 adlı programın da sorunsuz bi şekilde çalışması gerekiyor. Ben şu an sorunsuz bi şekilde kullanmaktayım. Ama CRACK işleminden önce çalıştımayı denersen, ya da Solidworks programını CRACK'lemede problem yaşarsan, bahsettiğin hatayla karşılaşırsın. Güle güle kullan sevgili 0Rhpztf. İyi forumlar...

spo.o crackledikten sonra gayet güzel çalıştı!! ama programda bazı hatalar war kurlumlumla alakası yok programın kendi çalısmasından kaynaklanan bi sorun. sp1 kurunca belki stabil bir sekilde çalısır dedim 30 günlük sürüme geçti??? sp1 soliddeki bazı sorunları gidermek için güncellenmedimi? o yüzden sp1 nasıl kurabilirim? demo olmadan!!???

emre2blue adlı arkadaşımız konuyla ilgili CRACK bulmuştu. İşte o dosyalar...

eDrawings2k9sp1.0_crk.rar
PhotoView360_sp1.0_crack.part1.rar
PhotoView360_sp1.0_crack.part2.rar
sw2k9sp1.0_x32_crk.rar
sw2k9sp1.0_x64_crk.rar

selam azrailali kardesim maasallahin var eline yüregine saglik
1. Rapidshareye By_azrailalialaydi diyerek yüklemek cok iyi fikir bide sifre verdigin cok iyi olmus rapidshare asla farkina varmaz herkes rahar rahat indirir cok iyi düsünmüssün
2. 46 part dile kolay bukadar part upload etmek gercek kolay degil helal olsun
3. Crackide ekstra olarakta koyman iyi olmus

EMEGINE SAGLIK

Öncelikle paylaşımın ve açıklamar harika eline koluna emeğine sağlık
rapid şifresimi verdin kardeş ben pek anlamadım 1 nolu olayı açıklarmısın

Bahsettiğin programın sadece kendisi için lisansı yok zaten. Bedava. Ama çalıştırmak için Solidworks lisansı gerekiyor. Diğer bir deyişle, Solidworks programını CRACK'ledikten sonra, PhotoView 360 adlı programın da sorunsuz bi şekilde çalışması gerekiyor. Ben şu an sorunsuz bi şekilde kullanmaktayım. Ama CRACK işleminden önce çalıştımayı denersen, ya da Solidworks programını CRACK'lemede problem yaşarsan, bahsettiğin hatayla karşılaşırsın. Güle güle kullan sevgili 0Rhpztf. İyi forumlar...

Solidworks crackledikten sonra sadece paket içersindeki bu program lisans istiyor.tamam kulanıp kulanmamam çok önemli değil ama solid de gördüğüm yeni bir olay olduğu için merak ettim, bu programda neyin nesi diye.haliyle insan kulanmak istiyor o kadar dosya indirdik paşalar gibi de kurduk bu niye lisans istiyo anlamadım yani . solidworksü kullnırken lisans felan istemio sadece bu ek programda linsansız çalıştıramzsın dio.

ayrı bi lisans yok demişsin ama olurda varsa gözüne çarparsa paylaşırsan sevinirim
ii forumlar

Öncelikle paylaşımın ve açıklamar harika eline koluna emeğine sağlık
rapid şifresimi verdin kardeş ben pek anlamadım 1 nolu olayı açıklarmısın

Programı 46 parçaya böldüm ve şifreledim. Şifre, Rapidshare sitesinin şifresi değil, dosyanın açılması için gereken şifre. Amaç şu. Paylaşıma sunduğum bu program piyasada 9500 Euro civarında bi bedele sahip. Kısacası çok önemli bi program. Ve dünyaca kullanılmakta. Diğer bi yandan, sizlere bu programı paylaşıma sunmak için Rapidshare adlı paylaşım sitesinden faydalanıyorum. DOĞAL OLARAK, sözkonusu site, bu kadar değerli bir programı İLLEGAL bi şekilde veritabanında tutmak istemeyecektir. Bu tarz illegal paylaşımları farkettiklerinde, dosyaları paylaşıma kapatıp, paylaşan kişiyi uyarıyorlar. Linki kullanan kişininde karşısına "Bu link, illegal dosya içerdiği için, kullanım dışıdır!" şeklinde bi açıklama çıkıyor. Bu uygulama hem beni zor durumda bırakıyor, hem de sizleri. Ben zor durumda kalıyorum, çünkü o kadar partın upload işlemi uzun sürüyor (3 - 4 gün). Siz hackhell üyeleri zor durumda kalıyorsunuz, çünkü beklemek zorunda kalıyorsunuz. Ben de bi tahmin yürütüp, dosyaları, isimlerinden anladıklarını düşündüm. Ve paylaştığım dosyaları, arşivlerken arşiv adını "Solidworks 2009" gibi orjinal isimle değil "By-azrailalialaydi" gibi, ne olduğu anlaşılmayan isimle adlandırdım. Ayrıca dosya içeriğini kontrol etmelerine önlem olarak da "2323446azrailalialaydi" gibi zor bi şifre kullandım. Bu şekilde arşivleme işlemini iç içe 2 defa yaptığım da cabası...
Umarım açıklayıcı olmuştur. İyi forumlar...

Solidworks crackledikten sonra sadece paket içersindeki bu program lisans istiyor.tamam kulanıp kulanmamam çok önemli değil ama solid de gördüğüm yeni bir olay olduğu için merak ettim, bu programda neyin nesi diye.haliyle insan kulanmak istiyor o kadar dosya indirdik paşalar gibi de kurduk bu niye lisans istiyo anlamadım yani . solidworksü kullnırken lisans felan istemio sadece bu ek programda linsansız çalıştıramzsın dio.

ayrı bi lisans yok demişsin ama olurda varsa gözüne çarparsa paylaşırsan sevinirim
ii forumlar

Bu program, render işlemi için. Yani ışık hesaplaması. Diğer bi deyişle, çizimini yaptğın nesnelere gerçek hayattaki gibi doğal görünüşler katabiliyorsun. Örnek olarak, Solidworks programını açtığın zaman, program açılırken karşına çıkan resime bakabilirsin (gitar, joystik vs.). Normalde bu işleme özgü programlar var. Maxwell, Fryrender vs. Ama Solidworks programı, 2009 sürümüne PhotoView 360 adlı render programını dahil etmiş ve kullanıcılarının ikinci bi programa duydukları ihtiyacı ortadan kaldırmıştır. Programın diğerlerinden en önemli farkı, hızıdır. Ve diğer bi ÇOK önemli farkı, gayet basit olmasıdır. İyi forumlar...

slm azrailali programlar için sağol eline sağlık, ben yeni toshiba p300 notebook aldım vista premium 32 bit işletim sistemi var Solidworks 2009 x86 SP0.0 (32 Bit) programını indirdim kurdum resimlerde anlaatığın gibi herşeyi yaptım crack dosyasını programın kurulduğu dosyaya kopyaladım crack dosyasına start dediğimde sldappu.dll - file not found,or file access error hatası veriyor.Sorunu nasıl halledebilirim.yardımcı olursanız sevinirim.

slm azrailali programlar için sağol eline sağlık, ben yeni toshiba p300 notebook aldım vista premium 32 bit işletim sistemi var Solidworks 2009 x86 SP0.0 (32 Bit) programını indirdim kurdum resimlerde anlaatığın gibi herşeyi yaptım crack dosyasını programın kurulduğu dosyaya kopyaladım crack dosyasına start dediğimde sldappu.dll - file not found,or file access error hatası veriyor.Sorunu nasıl halledebilirim.yardımcı olursanız sevinirim.

Uyarı, sözkonusu dosyanın bulunmadığını söylüyor. Kurulum, problemsiz sonlanmamış sanırım. Kurulum bittiğinde, başarılı bi kurulum yaptığına dair şu ekranla karşılaşman gerekiyor.

sze93t.jpg

Eğer bu ekranla karşılaşmışsan, kurulumda sorun yok demektir. O zaman sistemini güncelleştirmeyi deneyebilirsin. Ona rağmen sorunla karşılaşırsan, adresi biliyorsun. İyi forumlar arkadaşım...

Uyarı, sözkonusu dosyanın bulunmadığını söylüyor. Kurulum, problemsiz sonlanmamış sanırım. Kurulum bittiğinde, başarılı bi kurulum yaptığına dair şu ekranla karşılaşman gerekiyor.

sze93t.jpg

Eğer bu ekranla karşılaşmışsan, kurulumda sorun yok demektir. O zaman sistemini güncelleştirmeyi deneyebilirsin. Ona rağmen sorunla karşılaşırsan, adresi biliyorsun. İyi forumlar arkadaşım...

hocam resimdeki gibi evet hayır seçeneği çıkmadı,altındaki ekran cıktı finish dedim bitti. bende kurulum sırasında da yeniden başlatmadı senin anlattığın gibi, pc direk sonuna kadar gitti ben kendim yeniden başlattım. birde kurulum esnasında kurulmasını istediğimiz programlar ekranı geliyor ya onda da en üstte olanı ben etkin hale getiremedim üzerine tıkladığımda diğerlerindeki gibi yükle seçeneği çıkmadı o şekilde next ledim.inşallah full olarak kurabilirim su an 30 günllük kullanıyorum.

hocam resimdeki gibi evet hayır seçeneği çıkmadı,altındaki ekran cıktı finish dedim bitti. bende kurulum sırasında da yeniden başlatmadı senin anlattığın gibi, pc direk sonuna kadar gitti ben kendim yeniden başlattım. birde kurulum esnasında kurulmasını istediğimiz programlar ekranı geliyor ya onda da en üstte olanı ben etkin hale getiremedim üzerine tıkladığımda diğerlerindeki gibi yükle seçeneği çıkmadı o şekilde next ledim.inşallah full olarak kurabilirim su an 30 günllük kullanıyorum.

Çözümlerden biri de format atmaktır. Ama bu çözümü sana söylemedim, çünkü bilgisayarı almaktan bahsetmişsin. Gerçi ne kadar kullandığını yazmamışsın. Eğer bi süredir kullanıyorsan, format atmayı deneyebilirsin. Ardından anlatılanları uygularsan, eminim sonuca ulaşacaksındır. İyi forumlar...

Geri