emreaslan8
New member
- Reaction score
- 0
arkadsım ellerını saglık gercekten muthıs bır ıs yapmıssın.yanlıs bır sorum olacak bende x64 windows 7 yuklu .calsırmı
SW2010-SP0.0-X86-32Bit-TR_Multi-Full-By-azrailalialaydi.part50.rar: SW2010-SP0.0-X86-32Bit-TR&Multi-Full.iso şifreli dosyasında CRC hatası (yanlış parola ?) bu hatayı bende alıyorum ve ındırdıgım partları acamıyorum .sorun nedır acaba
Linkleri Kod dosyası olarak verirmisin?
arkadaslar benım aldıgım hatayı alan arkadaslara yardımcı olayım rapid linklerınden 64 bit icin benımde 50.parta gelınce crc hatası verıp duruyodu ama bende ılk dosyayı acarken arsıv bozuk dıyordu.bende burdan yola cıkıp parelel olan hotfile part bırı ındırdım rapidın 1. partı yerıne ve sorun cozuldu.yanı bır de ve 50 de sorun yasamadım ve duzgun bır sekılde kuruldu.bılgılerınıze
kardeş aynı hatayı ben de yaşadım ama hata bizden kaynaklanıyor. Bütün rar dosyalarının 32 bit ya da 64 bit olmasına dikkat et. Aynı ise örn. part 50 'yi rapid yerine hotfile'dan indir.
32 bit 49 part'dan oluşmaktadır. Ben inndirdim kurdum çalışıyor. Allah Bin kere razı olsun!..
Kardeş cok sagol ya programı indirdim sorun yok yalnız hard disk e kopyalamak istıyorum hard disk de 40 gb boş olmasına ragmen kopyalanamıyor dıyor hard diskde sorun yok dıger seylerı yukluyor sen kopyalamayımı engelledın
arkadsım ellerını saglık gercekten muthıs bır ıs yapmıssın.yanlıs bır sorum olacak bende x64 windows 7 yuklu .calsırmı
Kardeş 32 biti kurdum gayet güzel çalışıyor 64 bitide şimdi indiriyorum Eminim oda sorunsuz çalışıyordur
arkadaşlar linkleri indiremiyorum bi kontrol edermisiniz