Solidworks 2010 x64 / x86 (32 Bit & 64 Bit) FULL

Sizce paylaşım ne kadar başarılı?

• Kullanılan toplam oy
    482
Azrailali'nin yayınladığı solidworks 2010 vista programını günlerce uğraşıp indirip kurdum. ilk günlerde çalıştı daha sonra program çalışmamaya başladı olsun dedim nasılsa rar dosyaları bende tekrar kurarum. Fakat rar dosyalarını sakladığım klasör 0 mb boyutunda idi içindeki tüm dosyalar silinmiş.
Bir virüs filan var galiba dedim. Ve işyerindeki pc den bütün gün ve o gece boyunca tekrar indirdim fakat bir kaç saat sonra kurmak için klasörü aradığımda ne klasör ne de rar dosyları ortada yoktu ilk ikisi hariç hepsi silinmiş silinmeyen ilk iki part dosyasını da recent directory de buldum fakat elbette bir işe yaramazdı. Şimdi azrailali kardeşimiz partların içinne nasıl bir program eklemişse solid kendini siliyor ve tekrar indirmek için yine ona muhtaç oluyorsunuz bu şark kurnazı arkadaşın bir çok forum sitesinde aynı programı aynı biçimde yayınladığını gördüm her halde kızılay yararına bu kadar uğraşıyor . Boşuna geçen günlerimden ve kotayı kat kat aşan downloadlarımdan dolayı azrailali kardeşimiz suçludur bir de emeğe saygı lütfen diye teşekkür bekliyor. Bir cracker başkasının emeğini çalarken nasıl emeğe saygı bekliyor onu anlamadım. Ayrıca solidworks lisanslı bir programdır. Yani kendisine bir hırsızın emeğine ne kadar saygı duyulabilecekse o kadar saygı duyabilirim.

Azrailali'nin yayınladığı solidworks 2010 vista programını günlerce uğraşıp indirip kurdum. ilk günlerde çalıştı daha sonra program çalışmamaya başladı olsun dedim nasılsa rar dosyaları bende tekrar kurarum. Fakat rar dosyalarını sakladığım klasör 0 mb boyutunda idi içindeki tüm dosyalar silinmiş.
Bir virüs filan var galiba dedim. Ve işyerindeki pc den bütün gün ve o gece boyunca tekrar indirdim fakat bir kaç saat sonra kurmak için klasörü aradığımda ne klasör ne de rar dosyları ortada yoktu ilk ikisi hariç hepsi silinmiş silinmeyen ilk iki part dosyasını da recent directory de buldum fakat elbette bir işe yaramazdı. Şimdi azrailali kardeşimiz partların içinne nasıl bir program eklemişse solid kendini siliyor ve tekrar indirmek için yine ona muhtaç oluyorsunuz bu şark kurnazı arkadaşın bir çok forum sitesinde aynı programı aynı biçimde yayınladığını gördüm her halde kızılay yararına bu kadar uğraşıyor . Boşuna geçen günlerimden ve kotayı kat kat aşan downloadlarımdan dolayı azrailali kardeşimiz suçludur bir de emeğe saygı lütfen diye teşekkür bekliyor. Bir cracker başkasının emeğini çalarken nasıl emeğe saygı bekliyor onu anlamadım. Ayrıca solidworks lisanslı bir programdır. Yani kendisine bir hırsızın emeğine ne kadar saygı duyulabilecekse o kadar saygı duyabilirim.

2 senedir Solidworks konusunda yardımcı olmaya çalıştığım insanların yanında, onca bilgi paylaşmama rağmen, bi sorun yüzünden kalkıp bunca yorulup da, beni bu kadar kötülemenin hiç bi anlamı olamaz.

Tepki-1;
Bu programın kaç defa download edildiğini, konunun kaç kez görüntülendiğinden veya cevaplardan çıkarabilirsiniz. Bunca insan bu konuyu incelerken, kimse sizin gibi "Dosyalarım otomatik olarak siliniyor" demedi. Buna ek olarak 2009 sürümünü de eklersek, sizin söylediğiniz durumun ne kadar "İhtimal" olduğunu siz düşünün. Yine de ben, hiç bi üyemize "Yalancı" muamelesi yaparak, "Yardım Etmez"lik etmedim., etmem de...!

Tepki-2;
Bahsettiğiniz diğer forumların hiçbirini ben yayınlamış değilim, 1 forum hariç, zira orda da yine nickim "azrailalialaydi"dir. Yayınladığım sürüm de 2009'dur. SW2010 programını, şahsen, bu forum hariç hiç bi yerde yayınlamadım. Birileri konunun sağlamlığını gördükten sonra, inceliyorlar, download ediyorlar, eğer sorun yoksa, başka forumlarda yayınlayarak, linkleri değerlendirmiş oluyorlar. Böylece, hem linklerin sağlamlığı, hem de konunun sağlamlığı kullanılarak, o forumdaki üyelere de yardımcı olunuyor. Kısacası, bu forum hariç diğer forumlardaki konuların hiç biri bana ait değildir. Eğer birileri tarafından incelenip, bu kadar yaygınlaşıyorsa bu konu, söylediğinizin "Yalan" olduğuna tepki duymak şöyle dursun, ne kadar komik olduğunu görmekten kahkahayla gülmek geliyor insanın içinden...!

Tepki-3;
Siz belki, bilgisayarınızda bir sorun yaşadınız, ve kendinize göre, bi yorum yaparak buraya bunları yazdınız. Dediğiniz gibi bi durum varsa, neden onca insan, o kadar forum içinden benim konuyu takip etmekte! Ben SW2009 yayınladıktan sonra, şu an yayınlanan SW2010konularının hepsi benim SW2009 formatında. Konuya resimli anlatım dahil etmeler felan... Hatta bi sitede, benim yazdığım notların sadece kelimelerin eş anlamlılarının kullanıldığını gördüm. Bu denli takip edilen bi konuya oturup da bu yorumu yazmak sizin için ne kadar kolay olduğunu düşünmek zor değil. Ama bu denli takip edilen bi konunun ne denli hazırlandığını siz düşündünüz mü hiç???

* TR'de ilk defa bu forumda açılan bi konu.
* Rapidshare premium kullanılarak hazırlanan bi konu.
* Daha sonrasında istek üzerine, Hotfile alternatif linklerinin de eklendiği bi konu.
* 25 KB/sn Upload hızıyla hazırlanıp, 9.682.856 KB upload içeren bi konu. (2 paylaşım sitesinden ayrı ayrı)
* Dakikalarca, resimli anlatım hazırlanan bi konu (Resimli anlatım için ne kadar zaman harcandığını, resimlerden çıkarabilirsiniz.)
* Güncel tutulan bi konu. (Sorunlarını yazanlara ne kadar yardımcı olmaya çalıştığımızı görmek zor olmasa gerek.)
Ve daha aklıma gelmeyen diğer durumlar....

Bu çabanın karşısında sorununuzu yazmak yerine yazdığınız şeyleri düşünün!

Tepki-4;
Şikayetçi bi insan iseniz, siz üzerinize düşeni yapın, sorununuzu dile getirin, eğer gerçekçiliği var ise, ve biz de çözüm üretmezsek, ondan sonra gidin, moderatörlere başvurun. Her mekânın olduğu gibi buranın da yetkilileri var, kafanıza göre hareket edemezsiniz, bu kadar özenle hazırlanmış bi konuya bu şekilde müdahale edemezsiniz. Müdavimi olan böylesine bi konuyu bu şekilde kirletemezsiniz. Bu, başta harcanan bunca emeğe, sonra bu emeği harcayan kişiye, sonra da bu foruma bi hakarettir...!

Tepki-5;
Eğer bi sorun varsa, yetkililer konuya müdahale edecektir zaten, sizin kahramanlık yapmanıza gerek yok.

Tepki-6;
Şahsi bilgisayarınızda ne kadar legal program kullanıyorsunuz bilmiyorum ama Solidworks konusunda diyeceğim şudur: Ben programı CRACK yapan (Kıran) ekip değilim. Sadece bilginin paylaşımı başlığı altında, bi yerlerden buraya aktaran insanım. Bu işten hiç bi çıkarım yok. Hatta sizin gibilerine tepki mesajı hazırlayarak vakit kaybım var. Beni böylesine illegal program kullandırmakla dile getirmeniz yersiz, kaldı ki ben paylaşmazsam bile, paylaşılacağının kaçınılmaz olduğunu hepimiz görüyoruz. Tepki duymak istiyorsanız illegal programa karşı, kullanmamakla beraber, CRACK ekiplerine karşı bi tutum sergilersiniz. Bana karşı böyle cümleler kurmanız da ayrı bi kahkahalık durum.

Tepki-7;
CRACK dosyası kullanırken orda kimin imzası olduğunu görmeden kalkıp beni CRACKER diye adlandırıyorsunuz :)
Ben SOLIDWORKS programı gibi 10000 Euro değerinde bi programı kırabilecek bilgi içeren bir CRACKER olsam, size burda tepkimi yazmak yerine, daha çok para kazanabileceğim şeyler yapardım. :)

Tepki-8;
Konuyu inceleyip, download eden sizsiniz, herhangi bi şekilde interneti kullanmaya dair en ufak bi zorlamam yok, kalkıp kota yüzünden bana "Suçlu" diyorsunuz, ne kadar büyük konuştuğunun farkında olamayacak kadar komik bir "SUÇLU"sunuz. :)

Tepki-9;
Son olarak; beni hırsız yerine koyup, SAYGI beklediğimden bahsediyorsunuz ya; programı download edip istediği sonuca ulaşamadı diye, dere-tepe bu kadar hakaret eden bi insana SAYGI konusundaki tepkimi anlatacak kelimeler sarfetmek istemiyorum, daha değerli yerleri hakediyorlar...

Sizin düşünmediğinizi ben düşünüp konuyla ilgili yetkililerle (Admin, moderatör vb.) irtibata geçerim, merak etmeyin, en kısa zamanda sorununuz her neyse, çözüm bulunur.

DİPNOT: Şu anda download edip silindiğini düşündüğünüz partların tümü bilgisayarıma ilk günden bu yana kayıtlı duruyor, herhangi bi durumda tekrar upload edebilmek için. Ama hiç biri kendiliğinden silinmiş değil. Bilginize...

azrailali arkadaşım başka forumlarda dolaşırken rastladım solidworks2010 sp1 i çıkmış.bu konuda bilginiz var mı acaba?doğruluğu hakkında.ben sp0 ı burdan indirdim sorunsuz şekilde kullanıyorum.ayrıca teşekkür ederim

tşkler ortak benim bi sorum war hatta bi kaç tane:)
sistem gereksinimi ne? benim pc özellkleri
Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit
Processor: Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.80GHz (2 CPUs), ~2.8GHz
Memory: 1024MB RAM
Card name: NVIDIA GeForce 7300 LE (Microsoft Corporation - WDDM)
kaldırırmı??

birde 32 bit mi 64 bit mi indiriyim.. ya birde torrent linki werebilirmisin mumkunse:)
tşkler şimdiden...

Kardeşim ben SW2009 ve SW 2010'u azrailali arkadaşımın verdiği linklerden indirdim hem 32 hem 64 bit olanını en az 10 tane pc ye kurdum ve programın kurulum dosyalarıda hala bilgisayarımda duruyor Sen kendi beceriksizliğini başkalarına maletme bence Yapamıyorsan bırak bu işleri Git evinde otur klavyeyede elini sürme çünkü senin gibi abuk insanların yazdıklarını okuyarak zaman kaybediyoruz

azrailali arkadaşım başka forumlarda dolaşırken rastladım solidworks2010 sp1 i çıkmış.bu konuda bilginiz var mı acaba?doğruluğu hakkında.ben sp0 ı burdan indirdim sorunsuz şekilde kullanıyorum.ayrıca teşekkür ederim

CRACKER grubu, SP1.0 paketini 08.12.2009'da yayınlamıştır. Tarafımca incelenip denetlenmiştir. SP1.0 paketinin hem 32 Bit hem 64 Bit sürümü, bağımsız olarak upload edilecektir. Konumuzda tahmini yayınlanma zamanı 15.12.2009 10:00 civarıdır.

Ayrıca bilmen gereken bir şey var ki o da, sağda solda karşılaştığın linkler, başka yerlerden alıntı olduğu ve daha da önemlisi SP1.0 paketini içeren tam kurulum içermesi. Yani 5 GB... :) İndirmesi bedava :) (Gerçi kota diye bişey var kotalılar için :)

tşkler ortak benim bi sorum war hatta bi kaç tane:)
sistem gereksinimi ne? benim pc özellkleri
Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit
Processor: Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.80GHz (2 CPUs), ~2.8GHz
Memory: 1024MB RAM
Card name: NVIDIA GeForce 7300 LE (Microsoft Corporation - WDDM)
kaldırırmı??
birde 32 bit mi 64 bit mi indiriyim.. ya birde torrent linki werebilirmisin mumkunse:)
tşkler şimdiden...

Kısaca, "Bilgisayarın yeterli performansa sahip" desem, bilmem açıklayıcı olur mu... :)
Yine de merak ediyorsan, işte kaynak:

SolidWorks

Son olarak; 32 Bit (X86) indirmen gerekiyor.
Bu arada torrent konusunu daha önce açıklamıştım, torrent vermiyorum.
Çünkü torrent verebilmem için kendi bilgisayarımı 24 saat açık tutmam lazım. Diğer torrentleri de, kendi kaynağım olmadığı için vermiyorum.
İyi forumlar arkadaşlar...

Teşekkürler

ellerine sağlık hocam gerçekten bayağa uğraşmışsın :thumbup1:

Sp1 i başka bir yerden buldum tam indirecektimki senin verdiğin paylaşımdan indirmeyi daha uygun gördüm şimdi riske atmaya gerek yok Boşu boşuna zaman kaybetmeyelim şimdi Ama büyük sabırsızlıkla bekliyorum çünkü bende hem 64 hem 32 bit kurulu ikisindede donmalar ve sorunlar yaşıyorum Bunların Sp1 le üstesinden gelmişlerdir inşallah

Sp1 i başka bir yerden buldum tam indirecektimki senin verdiğin paylaşımdan indirmeyi daha uygun gördüm şimdi riske atmaya gerek yok Boşu boşuna zaman kaybetmeyelim şimdi Ama büyük sabırsızlıkla bekliyorum çünkü bende hem 64 hem 32 bit kurulu ikisindede donmalar ve sorunlar yaşıyorum Bunların Sp1 le üstesinden gelmişlerdir inşallah

SP1 paketi için, 64 Bit sürümü tamamlanmıştır. 32 Bit sürümü de ilerleyen saatlerde eklenecektir. İlk download edecek olan sensin herhalde, güle güle kullan.

32 bit surumude ınş. ılk ben download ederım :)

32 bit surumude ınş. ılk ben download ederım :)

:w00t:

Eminim senin gibi bekleyen arkadaşlar vardır, ben de sizi daha fazla bekletmek istemiyorum, upload tamamlanır tamamlanmaz yayınlayacağım linkleri. Verilen tahmini süre 291 dk. Ama sen bunu düz 300 dk olarak düşünebilirsin.

Partları çıkarırken hata veriyorsa, tekrar indirmeni tavsiye, hatta rica ederim.
Partların sağlam olduğunu, cevaplardan ve anketten anlıyoruz.
Ayrıca linkleri kontrol ettim, hiç bir 17. part inmezlik etmiyor.
İyi forumlar...

5.defa indirdim hem rapid linkinden hem diğerinden
şuanda 64bit 17.partını indirmekteyim belki uyar diye.

hata aynen şu:

SW2010-SP0.0-X86-32Bit-TR_Multi-Full-By-azrailalialaydi.part17.rar: SW2010-SP0.0-X86-32Bit-TR&Multi-Full.iso şifreli dosyasında CRC hatası (yanlış parola ?)

Teşekkür ederim

:w00t:

Eminim senin gibi bekleyen arkadaşlar vardır, ben de sizi daha fazla bekletmek istemiyorum, upload tamamlanır tamamlanmaz yayınlayacağım linkleri. Verilen tahmini süre 291 dk. Ama sen bunu düz 300 dk olarak düşünebilirsin.

sen sen sen sen yemin ediyorum büyük insansin :)

5.defa indirdim hem rapid linkinden hem diğerinden
şuanda 64bit 17.partını indirmekteyim belki uyar diye.

hata aynen şu:

SW2010-SP0.0-X86-32Bit-TR_Multi-Full-By-azrailalialaydi.part17.rar: SW2010-SP0.0-X86-32Bit-TR&Multi-Full.iso şifreli dosyasında CRC hatası (yanlış parola ?)

Teşekkür ederim

Burda partın sorunlu olduğu değil, şifre hatası veriyor
Aynı sistemin partlarını (32 Bit ya da 64 Bit) kullandığından emin ol.

Bi de linklerin kırık olduğuna dair oy kullanmışsın, öyle görünüyor ki, "Linkler Kırık" cümlesinin anlamını yeterince bilmiyorsun.

baslık ilk açıldığında indirdim. dosyalarım silinmedi başka herhangi bişeyde olmadı. bir laptopa bir desktopa o tarhite kurdum ve ikisinide kullanıyorum. ikisinde de win7 64 bit işletim sistemi var. hiçbir sorun yoktur bütün özellikleride aktiftir bu başlıktaki solid works ün. tekrardan teşekkürler paylaşım için.

Geri