Solidworks 2010 x64 / x86 (32 Bit & 64 Bit) FULL

Sizce paylaşım ne kadar başarılı?

• Kullanılan toplam oy
    482
Eline sağlık, emeğin için çok teşekkür ederim...

dostum hersey cok iyi linkler salam anlatim iyi ama bide su linkleri metin belgesi halinde upload yapsaydin cok daha iyi olurdu bana gore cunku rs manager kullaniyorum simdi 2 saat linkleri kopyalamaya calisicam ama yinde cok tesekkurler

Arkadaşım sarf ettiğin çabaya ve emeğe saygı duyuyorum.
Bugün itibarı ile 32 bit versiyonunu, crack ları yükleme talimatını ve
sp1.0 partlarını bir kısmını rapid den ve bir kısmını da hotfileden hiç bir sorun yaşamadan indirdim.

Daha önce yüklü olan sw2009 versiyonu kaldırdım.
resimlerdeki talimatları uygulayarak sw2010 u sorunsuz olarak kurdum.
crack işleminide aynen uyguladım.
Programı çalıştırıp denedim, gayet güzel çalışıyor
tabi cosmos gibi eklentileri profosyonel kullanıcı olmadığımdan deneyemedim.

Bukadar uzun yazmamın nedeni, (32 bit versiyonu için) % 100 sorunsuz
bir paylaşım olduğunu, sorun yaşayanların muhtemelen kendi pc sistemleri yada
internet ortamlarından kaynaklanabileceğini açıklayabilmek içindir.

birde 7 part lık (4+3) sp1.0 paketinin nasıl entegre edileceğini açıklarsan sevinirim,
çünkü yanlış bir işlem yapmak isemiyorum.

paylaşımlarının devamını dört gözle bekler, Tekrar teşekkür ederim.

Herkese iyi forumlar...

ilk internet kullanımına sahip olduğum zamandan beri bu foruma üyeyim ki baya eskidir...(medaratör arkadaşlar takibini yapabilir sanıyorum)

ilk defa foruma yazıyorum;

Bu forumdan her zaman gerçekçi bilgiler ve sağlam kaynaklar edindim.Hatta başka biyerlerde bi konu görmüşsem onun doğruluğunu bu forum sayfalarını mihenk taşı yaparak test etmişimdir.Bu elbette ki birden bire-kendiliğinden olmamıştır.Benim için bu formun güvenirliği deneyimle ortaya çıkmıştır .

Bu topic de paylaşılan proğramın 32 bıt olanını sanırım yayınlandığından beri kullanıyorum.Solıdworks konusunda da pek kötü sayılmam(içini dışını elleyebilirim proğramın).Hiç bir problem yaşamadım.Net.ve paylaşım olmasa belkide bunların hiç birinden haberdar bile olmayacaktık:ve hatta "link kırık" "dosya içini yemiş" derdimizde olmayacaktı tabii ki.Tıp kı; "milli eğitimi ne güzel idare ederdik ah şu okullar olmasa" gibi olurdu.

Sonuç olarak:
Paylaşım yapan, fedakarlık gösteren arkadaşların şevklerini ve azmini kıracak görüş ve yorumları yazarken daha dikkatli olunması gerekir.'di... Yapıcı olmayan tüm yorumları bu forumu seven birisi olarak "kınıyorum!":

Teşekkürler...İyi çalışmalar.

Yardım!

Merhaba , ben 32 bitlik olan versiyonun partlarını yükleyip winrarda açtım. Setup'a tıklayıp kurulumu anlatıldığı şekilde yaptım. Programı açtığımda 52. resimdeki lisans sözleşmesi penceresi çıkmadı. 1 hafta sonra da hiç açılmamaya başladı. Sorun nedir acaba?

dostum hersey cok iyi linkler salam anlatim iyi ama bide su linkleri metin belgesi halinde upload yapsaydin cok daha iyi olurdu bana gore cunku rs manager kullaniyorum simdi 2 saat linkleri kopyalamaya calisicam ama yinde cok tesekkurler

mesajı alıntı yap seçeneğini seçin. oradan hepsini alın :)

Arkadaşlar lütfen yardım

Ben bu programı başka siteden indirdim(32 bit). Kuruluma başladıktan sonra daha %1 iken Eğer DVDniz varsa disk12i takın diyerek benden "G:\SolidWorks 2010 SP0(x86)\PreReqs\CheckForUpdates\sldCheckForUpdates.exe" dosyasının yerini soruyor. Halbuki dosya belirtilen klasörün içerisinde mevcut ama dosya yok diyor. Bu adımı geçemiyorum ve iptal seçeneğini seçmek zorunda kalıyorum. Aynı şekilde bu sefer "G:\SolidWorks 2010 SP0(x86)\PreReqs\VCRedist\vcredist_x86.exe" dosyasını olmasına rağmen bulamıyor. bunuda iptalle geçince kurulum tamamlanmadan sona eriyor.

İndirdiğim programın sizinkinden farklı olduğunu sanmıyorum (crack klasörü hariç 1377 dosya 5.357.777.260 bayt). İşletim sistemim windows 7 kaspersky'den olabilirmi diyerek onu kapatarak deniyorum, kurulumu administratör olarak başlatıyorum velhasıl ne yaptıysam olmadı. Bunun bir çözümü yokmu şimdi 5 GB yenidenmi indireyim. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

ellerinize sağlık çok teşekkürler

yalnız bir problem var programı gayet güzel kurdum fakat açılırken hata veriyor....

An error has occourred and solidworks needs to restart

report dediğimde video hatası gibi birşey çıkıyor lütfen yardımmmm

Sp 1.0 kurulumu nasıl yapılmaktadır rica etsem anlatabilirmisiniz

Emeğin için teşekkür ederim bu arada çok yararlı bir paylaşım...

Emeğin için Teşekkürler.
Solidworks2010 SP0.0 ve Solidworks 2010 SP1.0 yükleyip kurdum. SP1.0 kurulumunu nasıl yapacağız. SP Ortak olanı kurduktan sonra mı yoksa öncemi crack yapcağız.

Eline sağlık kardeş ancak swexplorer2pdmworks_crk dosyasını kopyalayıp çalıştırdığımda error patching file mesajı verdi yardımcı olursan sevinirim

Sp 1.0 kurulumu nasıl yapılmaktadır rica etsem anlatabilirmisiniz

Emeğin için teşekkür ederim bu arada çok yararlı bir paylaşım...

Sisteminize uygun olan SP1.0 paketini indirip klasöre çıkarttıktan sonra paketteki progamları ayrı ayrı kurmanız ve daha sonra CRACK işlemini yapmanız gerekiyor. İlerleyen günlerde bunun da resimli anlatımını eklerim.

ellerinize sağlık çok teşekkürler

yalnız bir problem var programı gayet güzel kurdum fakat açılırken hata veriyor....

An error has occourred and solidworks needs to restart

report dediğimde video hatası gibi birşey çıkıyor lütfen yardımmmm

Bu tarz hatalar genelde sistemden kaynaklanır. İşletim sistemi sağlıklı çalışmadığında karşılaşılan hatalardandır. hata genel bi hata, ve açıklayıcı değil. Sadece bi problem oluştuğunu (İngilizcesi) yazıyor. Burdan bi yere varmak zor. Şahsım adına söylüyorum, ben böyle bi hatayla karşılaştığımda (Defalarca türlü bilgisayarlara Solidworks kurmuş biri olarak) yeniden işletim sistemi kuruyorum. Bu mümkün değilse de, onarıyorum. O da olmadı, ayrıntılara giriyorum. Tekrar kurmak vs...

Arkadaşlar lütfen yardım

Ben bu programı başka siteden indirdim(32 bit). Kuruluma başladıktan sonra daha %1 iken Eğer DVDniz varsa disk12i takın diyerek benden "G:\SolidWorks 2010 SP0(x86)\PreReqs\CheckForUpdates\sldCheckForUpdates.exe" dosyasının yerini soruyor. Halbuki dosya belirtilen klasörün içerisinde mevcut ama dosya yok diyor. Bu adımı geçemiyorum ve iptal seçeneğini seçmek zorunda kalıyorum. Aynı şekilde bu sefer "G:\SolidWorks 2010 SP0(x86)\PreReqs\VCRedist\vcredist_x86.exe" dosyasını olmasına rağmen bulamıyor. bunuda iptalle geçince kurulum tamamlanmadan sona eriyor.

İndirdiğim programın sizinkinden farklı olduğunu sanmıyorum (crack klasörü hariç 1377 dosya 5.357.777.260 bayt). İşletim sistemim windows 7 kaspersky'den olabilirmi diyerek onu kapatarak deniyorum, kurulumu administratör olarak başlatıyorum velhasıl ne yaptıysam olmadı. Bunun bir çözümü yokmu şimdi 5 GB yenidenmi indireyim. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kaspersky ve işletim sisteminden kaynklanmadığını söyleyebilirim. Sanal sürücü kullanıyorsan eğer, sanal sürücü kullanmamanı, kullandığın image dosyasını bi klasöre çıkartıp, klasörde kurulum yapmayı denemeni tavsiye ederim. O da olmazsa şu an aklıma bişey gelmiyor ama ciddi bi sorunun olmadığını söyleyebilirim.

solidworks sp 1.0 indirip kurdum. ilk kurulum sonrası problem yoktu.Bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra çalışırken delik sihirbazı menüsüne girdiğimde solidworks programını kapatıyor ve An error has occourred and solidworks needs to restart mesajı veriyor.Acaba nerede hata yapıyorum.

azrailali kardeş öncelikle paylaşımın için çok teşekkürler, fakat ben aşamadığım bi problemi dile getiricem, ben solidworksde parça üzerinde simulationda analizi denerken, nonlinear analizi yapmaya çalıştığımda mesh atma işlemini tamamlayıp run dediğim zaman bana "security device is not responding please install security device ,Press OK to continue,Press Cancel to quit the program" gibi bir hata mesajı veriyor bu problemi nasıl aşabiliriz?

azrail regedit dosyasında eksiklik var cosmos hata veriyor bu sebepten arkadaş da verdiği hataya değinmiş bu hatanın giderilme yolu regedit içine girip ordan
local machine /software/solidworks/security dosyası içinde serial numarasının son grubu eksik görüceksiniz orayı düzeltin eksik seriali girin işlem tamam ...ben öyle yaptım halloldu

slm öncelikle bana da çok lazım olan bir program yükledikten sonra teşekkürümü edeceğim
sormak istediğim şu bu service pack 1.0 olanlarda part 1 den part 6 ya kadar sıralanmış sonra tekrar part 1 part 2 part 3 diye 3 part daha verilmiş tam olarak ne nedir anlamadım açıklarsan sevinirim teşekkürler

Geri