Solidworks 2011 x64 / x86 (32 Bit & 64 Bit) FULL

Sizce paylaşım ne kadar başarılı?

• LİNKLER & ANLATIM GAYET BAŞARILI, SORUNSUZ KULLANIYORUM, TEŞEKKÜRLER

Kullanılan: 163 81.1%
  • LİNKLER & ANLATIM GAYET BAŞARILI, FAKAT KURULUMDAN SONRA PROBLEM YAŞIYORUM

Kullanılan: 17 8.5%
  • LİNKLER SAĞLAM, ANLATIM YETERSİZ

Kullanılan: 11 5.5%
  • ANLATIM GÜZEL, LİNKLER KIRIK

Kullanılan: 4 2.0%
  • HEM LİNKLER KIRIK, HEM ANLATIM KÖTÜ

Kullanılan: 6 3.0%

• Kullanılan toplam oy
    201
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap şıkları
LİNKLER & ANLATIM GAYET BAŞARILI, SORUNSUZ KULLANIYORUM, TEŞEKKÜRLER
LİNKLER & ANLATIM GAYET BAŞARILI, FAKAT KURULUMDAN SONRA PROBLEM YAŞIYORUM
LİNKLER SAĞLAM, ANLATIM YETERSİZ
ANLATIM GÜZEL, LİNKLER KIRIK
HEM LİNKLER KIRIK, HEM ANLATIM KÖTÜ
LİNKLER KOPYALA YAPIŞTIR ÖZELLİĞİNDE OLMALIYDI.

ELİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER

Cevap şıkları
LİNKLER & ANLATIM GAYET BAŞARILI, SORUNSUZ KULLANIYORUM, TEŞEKKÜRLER
LİNKLER & ANLATIM GAYET BAŞARILI, FAKAT KURULUMDAN SONRA PROBLEM YAŞIYORUM
LİNKLER SAĞLAM, ANLATIM YETERSİZ
ANLATIM GÜZEL, LİNKLER KIRIK
HEM LİNKLER KIRIK, HEM ANLATIM KÖTÜ
LİNKLER KOPYALA YAPIŞTIR ÖZELLİĞİNDE OLMALIYDI.

ELİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER

Bütün linkler; "Kopyala - Yapıştır" kullanılabilir hale getirildi.

merhaba sırf sizin paylaşımınızdan yararlanmak için üye oldum.
ancak anketinizi oy vermrk için linkleri indirebilmem gerekiyor.
rapid sıkıntı veriyor. geçici olarakta olsa linkleri indirebilmem için geçiici şifre vsrmı yoksa indirmem imkansız :(

öncelikle teşekkürler. Kurma sırasında hatalar aldım.acaba interneti kapatmam mı gerek

merhaba sırf sizin paylaşımınızdan yararlanmak için üye oldum.
ancak anketinizi oy vermrk için linkleri indirebilmem gerekiyor.
rapid sıkıntı veriyor. geçici olarakta olsa linkleri indirebilmem için geçiici şifre vsrmı yoksa indirmem imkansız :(

Kendi adıma söyleyeyim, şifremi vermem mümkün değil. Önümüzdeki günlerde belki alternatifler de yayınlarım. İyi forumlar.

öncelikle teşekkürler. Kurma sırasında hatalar aldım.acaba interneti kapatmam mı gerek

İnternetin açık olması herhangi bir problem teşkil etmiyor. Zira resimli anlatım yaparken internet açıktı. Ayrıca buraya karşılaştığınız problemi yazarsanız belki yardımcı olabiliriz.

rapid artık sürekli hata veriyor hiç bir şey indirilmiyor bu kadar emek verilip rapide yükleme ısrarı nedendir hotfile gibi alternatif siteleri kullansaydınız keşke..

rapid artık sürekli hata veriyor hiç bir şey indirilmiyor bu kadar emek verilip rapide yükleme ısrarı nedendir hotfile gibi alternatif siteleri kullansaydınız keşke..

Elimde şu an premium olarak Rapidshare vardı. Hotfile düşünmüyor değilim, ilerleyen günlerde alternatif yayınlayabilirim. Ayrıca Rapidshare hata vermiyor, sistemi değişti sadece. Premium olmasına rağmen, bazen internet kafelerde küçük dosyalar indirdiğim zaman, Premium kullanmıyorum, ve hiç de sorun yaşamadım şu ana dek. Bilginize...

İyi forumlar...

win7 yi indirmek isteiyorum ama yapamadım linklerde bir sorunmu var acaba. program içinde teşekkürler geçen hafta seminereine katılmıştım gerçeten işe yarar yenilikler var bakalım deniycez.

hoca 64 bit de problem yok ama 32bit olanında 12. part hata veriyorzipten çıkarırken... wrong password diyor... 64bit in partlarıyla bu part karışmış olabilir bir kontrol et istersen.....

saolasın buarada.. 64bit de problem yok...

ilk önce teşekkürler. ama bu iso dosyasını 4.7 lik bir dvd ye nasıl yazacağım. bunu anlatırsanız sevinirim.

Linkler patlamış galiba yada dosyalar silinmiş arkadas 5 gün önce indirmişti ben indiremedim linklere bi bakarmısınız.

Dostum ben xp ye kurdum. Açılırken

C:/Programfiles/SolidworksCorp/Solidworks/lang/turkish/slderrresu.dll
C:/Programfiles/SolidworksCorp/Solidworks/lang/turkish/sldresu.dll
Can not start application.

hatası veriyor ve açılmıyor. Ama eDravings sorunsuz çalıştı. İki kere yükledim acaba yükleme sırasında eksiklikmi oldu diyerekten ama sonuçta aynı hatayı verdi Ne yapmam gerekiyor Teşekkür ederim

Edit: Sorunu düzelttim Bende Sw 2010 sürümü yüklüydü onu kaldırıp kurduğumdanmidir nedir, 2011 sürümünü yüklerken Türkçe dil dosyalarını hiç yüklemiyordu İki kez programı kaldırıp baştan kurulum yaptım ama gene yüklemedi Bende özellik ekle kaldırdan önce yüklenmemiş olan fakat yüklü gibi görünen tr dilini kaldırdım sonra tekraradan yükleyince sorun düzeldi Belki aynı sorunu yaşayanlar olursa diye buraya yazıyorum Herkeze iyi çalışmalar Azrailiali kardeşime tekrar teşekkür ederim

Teşekkür ettim ama serial numarasını kabul etmiyor
Yardımcı olursanız sevinirim.

x86 14 cü part hata veriyor tekrar yükleyebilirmisin

SW2011-SP0-x86.iso şifreli dosyasında CRC hatası (Yanlış parola ?)
rar'dan çıkartırken parola yanlış diyor.Kontrol edebilir misin parolayı ?

Sorun Çözüldü.Hata veren partları tekrar indirince sorun çözüldü.

Bu arada paylaşım için teşekkürler.Gerçekten güzel bir paylaşım.Normalde paylaşımlara pek cevap yazan biri değilim ama senin paylaşımına gerçektende bir teşekkür az gelir :D

proramı kuranlar toolbox ın çalışıp çalışmadığını söyleyebilirlermi acaba
2010 da solidworksun eklentilerini bir türlü çalıştıramdım çünkü.

program açılıyor ve crack çalışıyor.

ancak parçaya diş çekmek için delik sihirbazını aç deyince atıyor beni. neden olabilir ki?

çok teşekkürler eline sağlık ;)
evet delik sihirbazında bi problem var sp 1.0 yüklemek gerekli gibi

@azrailalialaydi
kesinlikle sizin paylaşımlarınızın üstüne tanımam ve bu yüzden foruma üye oldum. Herşey için çok sağolun çok teşekkürler...
Yalnız bir sorum olacak linklerin alternatifi olarak HOTFILE koyacakmısınız_? Çünkü rapidden indirmem çok zor. Eğer koyacaksanız hotfileyi beklerim aksi halde zar zor da olsa rapidle uğraşacaz. Tekrar teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri