Solidworks 2011 x64 / x86 (32 Bit & 64 Bit) FULL

Sizce paylaşım ne kadar başarılı?

• LİNKLER & ANLATIM GAYET BAŞARILI, SORUNSUZ KULLANIYORUM, TEŞEKKÜRLER

Kullanılan: 163 81.1%
  • LİNKLER & ANLATIM GAYET BAŞARILI, FAKAT KURULUMDAN SONRA PROBLEM YAŞIYORUM

Kullanılan: 17 8.5%
  • LİNKLER SAĞLAM, ANLATIM YETERSİZ

Kullanılan: 11 5.5%
  • ANLATIM GÜZEL, LİNKLER KIRIK

Kullanılan: 4 2.0%
  • HEM LİNKLER KIRIK, HEM ANLATIM KÖTÜ

Kullanılan: 6 3.0%

• Kullanılan toplam oy
    201
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gerçekten ellerine sağlık. çok titiz ve özenli olmuş.

Üstad hakikaten cok süper bir paylaşım sayende kendimizi geliştiriyoruz...

benim bir tek sorunum var;

3d cizim yaptıktan sonra Montajda birleştiriyorum ve hareket ettiriyorum.
yanlız bu assem i tekrar açmak istediğimde sayfa açılıyor parçayı görüyorum Toolbox görünmüyor ama açmıyor açılıyor görünüyor ve öyle kalıyor ne hata veriyor nede başka bir sey yapıyor.

ben özellikle bu program için yeni leptop aldım İ7 CPU 8 GB ram yani demek istediğim bilgisayardan kaynaklanmaması lazım...

solidi sildim tekrar yükledim cd den cd siz yükledim olmadı...

acaba montajda mı yalış bir seyler yapıyorum farkında olmadan...

yardımcı olursanız cok sevinirim.

saygılarımla

dstum sen napmışsın böyle ya harika olmuş paylaşım
teşekkür ettim

serial konusunda sıkıntı çeken arkadaşlar, kurulumu geçmeden önce interneti kapatın ve öyle başlayın. ayrıca crack dosyasının içinde yazan son işlemi de unutmadan yaparsanız hiç bir sorun yaşanmıcaktır. paylaşım gerçekten çok iyi tekrardan teşekkürler "azrailali".

merhaba arkadaşlar.
64 bit için hotfile den belittiğiniz yollarla 8 path halinde rarlı olarak indirdim.
1-Bu dosyaları cdye nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum.
2-Cdye yüklemeden kurmanın bir yolu varmı?
3-Rarlı dosyaları bir klasöre çıkarttım. ancak bazı alt dosyalarının halen rarlı olduğunu gözlemledim.
Anladığınız gibi bu konularda tamamen bilgisizim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

serial konusunda sıkıntı çeken arkadaşlar, kurulumu geçmeden önce interneti kapatın ve öyle başlayın. ayrıca crack dosyasının içinde yazan son işlemi de unutmadan yaparsanız hiç bir sorun yaşanmıcaktır. paylaşım gerçekten çok iyi tekrardan teşekkürler "azrailali".

son işlem derken hangi işlemden bahsettin anlayamadım ?

merhaba öncelikle böyle bir paylaşım yaptığınız için teşekkür ederim. bütün partları alternatifleride kullanarak indirdim. sorunuma gelince ilk resimdeki gibi kuruluma başlıyorum fakat kurulum yöneticisi açılır açılmaz görev çubuğunda 7-8 tane html dosya yükleme uyarısı veriyor. hepsini iptal deyip geçmeme rağmen kuruluma başlamıyor bomboş bir kurulum yöneticisi ekranda duruyor. sorun nerde olabilir? sorunumu duruma göre detaylı anlatabilirim.

merhaba arkadaşlar.
64 bit vista için hotfile den belittiğiniz yollarla 8 path halinde rarlı olarak indirdim.
3-Rarlı dosyaları bir klasöre çıkarttım. ancak bazı alt dosyalarının halen rarlı olduğunu gözlemledim.
Anladığınız gibi bu konularda tamamen bilgisizim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

merhaba arkadaşlar.
64 bit için hotfile den belittiğiniz yollarla 8 path halinde rarlı olarak indirdim.

merhaba arkadaşlar.

Öncelikle solidwrks 2011 paylaşımınız için teşekkürler
64 bit Vista için hotfile den belittiğiniz yollarla 8 path halinde rarlı olarak indirdim.
Anladığınız gibi bu konularda tamamen bilgisizim. Kurmak için izleyeceğim yolları izah ederseniz sevinirim..Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

64 bit Vista için hotfile den belittiğiniz yollarla 8 path halinde rarlı olarak indirdim.
Anladığınız gibi bu konularda tamamen bilgisizim. Kurmak için izleyeceğim yolları izah ederseniz sevinirim..Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

"8 path" ile ne demek istediğini anlamadım.
1-WinRaR programı ile açabilirsin.
2-WinRaR ile bir yere çıkartıp kurulum yapabilirsin., ya da Daemon Tools, Ultra ISO (Tavsiyemdir) gibi sanal sürücü programı kullanarak kurulum yapabilirsin.
3-Programı arşivden çıkarttıktan sonra önce "iso" dosyası, onu da açtıktan sonra, resimli anlatımdaki dosyaların karşına çıkması gerekiyor. Bunları gördükten sonra, alt dosyaların durumu ile ilgilenmene gerek yok.

Ben bu kadar yardımcı olabildim, sorunun çözülmez ise, tekrar yazarsın, umarım daha da çözümleyici cevaplar alırsın. İyi forumlar...

azrailali öncelikle paylaşımın için çok teşekkür ediyorum. sw 2011 i evimdeki masaüstü bilgisayarıma(32 bit) rahatlıkla kurabildim ama laptopuma(windows 7) kurmayı beceremedim. yardımcı olurmusun??? şimdiden teşekkür ederim. *cihat*

azrailali öncelikle paylaşımın için çok teşekkür ediyorum. sw 2011 i evimdeki masaüstü bilgisayarıma(32 bit) rahatlıkla kurabildim ama laptopuma(windows 7) kurmayı beceremedim. yardımcı olurmusun??? şimdiden teşekkür ederim. *cihat*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri