sonyerıcsson hakkındakı sorularınız cevaplanacaktır

Merhaba benim W800i SonyEricsson var bide voxline dvd 933 diye DVD player'im var yanlız kumandası yok bende kumanda programı arıyorum yardım ederseniz sevinirim...

arkadaşım bende sonyericsson w810i var ama bazen tam arama yaparken telefon kendi kendine kapanıyor tekrar açılıyor birde bazen müzik dinlerden bir anda çok değişik bir hışıltı çıkarıyor birde son soru ben telefonu biraz hor kullanmışım da ekran çizgi çizgi bunların ekran değişiyormu yanı dış yüzey camı

p 990 i telefonum açılmıyo,kapalı halde format atma şansım varmı,varsa nasıl atabilirim acilen ihtiyacım var.

yeni telefon alıcam. siz ce k790i mi yoksa k810i mi? kullananlar hangisini tavsiye eder.benim gönlüm k790i den yana ama.. teşekkürler

kardeş benim bi sorum olacaktı k750i telefona daha önce w800i yazılımı atılmış bu şekilde kullanırken tekrar k750i yazılımı atılmak istenmiştir. Buraya kadar herşey normal. Fakat w800i yazılımı atılırken aynı anda bilgisayarda başka bi programda çalışır durumdadır. Ve bir süre sonra bilgisayarda çalışan program kilitlenince görev yöneticisinden kilitlenen program sonlandırılmak istenmiştir. Kilitlenen programı sonlandırma aşamasında ise hem kilitlenen program hemde k750i yazılımını atmak için kullanılan (bu arada k750i yazılımı atılırken %50 lik kısmı tamamlanmıştır.) program da diğerleri ile birlikte sonlanmıştır. Şimdi ise telefonla ilişki kopmuştur. Kablo telefonu görmemektedir. Senden ricam yapılabilecek bi şey varsa yardımcı olurmusun.

merhaba...
bende K810i var turkcell den internet ayarlarını alamıyorum desteklemiyo dışardan alımı diyor siteden manuel yapmaya çalışıyorum ama olmuyor sende bi çaresi varmı?
görüşmek üzere

merhaba ben P990i için ingli<ce türkçe sözlük bakıyorum. sen varmı aceba yardımcı olursan sevinirim.

Birde telefonların yazılımları değişirmi örneğin bir windows mobile tlefon simbian olurmu? yada simbian windows mobile

k750 i de uçak modu yapılabilir mi? evetse nasıl? "sinyal kapalı modu var" bir işe yaramıyor,yada ben mi kullanamıyorum?

merhaba arkadaşım bende 2 ay önce w910i aldım tlefondan çok memnunum ama bi sorun var müzik dinlerken sürekli takılma oluo bu sorunu nasıl çözebiliriz yardımcı olursan sevinirim

kardes benim de bi sorum olacak ya ben oyun indriyorum onceden rarlı dosaynın içinden 1 tene sey cıkardı simdi ise bicok sey cıkıyo meta filan.atıyom tlfna ama yukleme dosyası olmuyo onların içinde nasıl yukliycem ben bu oyunları

Selamlar
K810i 'ye format atılabilirmi diye bi sorum olacaktı.
Nasıl ve format sonrası yazılım nasıl yüklenebilir.
Teşekkürler

kanka bende k530 i var telefona oyun yüklemiştim baya bi uzun süre oynadım ama şimdi tekrar girmeye çalıştıgımda"işlem başarısız" diye hata veriyor ne yapmam lazım fabrika ayarına döndüm tekrar aynı hata lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler xD

Merhaba, P1i kullanıyorum ve klavteden "q" tuşunada bassam "a" tuşunada bassam ", " tuşunada bassam , mesajlardayken "qa," yazıyor yani bu 3 tuşa birden basmışım gibi davranıyor telefon, ayrıca "geri" tuşu da çalışmıyor ve mesaj da iken "geri" tuşuna basarsam yine "qa," yazıyor. Yazılım güncellemesi yaptım ama sorunum hala devam ediyor. Konu ile ilgili bilginiz varsa ve yönlendirebilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler...

sony ericson w810i telefonum var,konuşurken karşıdan ses çok az geliyo....nasıl ayarlayabilirim ben bunu????

arkaşım bana k750i için msn lazım okadr çok indirdim ama çalışmıyo lütfen acil yardım

sonyericsson c702 mi? t700 sence hangisini almalıyım?

selam bende W610i telefon var.ben tel deki mesajları bilgisayarda görmek ve pc ye aktarmak istiyorum bununla ilgili bilgin varmı?

s.a kardeşim güzel bi paylaşım olmş benim sorunum şuydu bende w850i marka cihaz wardı fakat cihaz yere düşme çarpma gibi herhangi bi problem olmamasına karşın slide ı açtğn zman kilitleniodu yada kendi kendini kapatıp tekrar açıordu bu hatadan dolayı kaç kere garantiye gitti telefon yapıldı dediler fakat bikaç hafta sonra aynı sorun tekrar başgösterdi sırf bu sorun yüzünden o telefonu değiştrdm slide telefon hastlğım yüzünden 3600 slide kullanıorum şuanda ve çok memnunum sonyericsson gibi bi firmanın bu sorunu çözememesinin nedeni ne olabilir hiç mi bu işten anlayan teknik servise yada donanıma sahip değiller ve bu sorun nedn kaynaklanmş olabilir bunu soracaktım kardeşim şimdiden tşkler

ben daha önce k750 k 510 marka telefonlardan kullandım şimdi ise bende w 302 marka cihaz var walkman diye geçiyor ama k750 deki kadar ses çıkarmıyor ikinci olarak tema yüklenmiyor bu iki ikayetim için yardımcı olurmusun acaba.şimdiden teşekkürler ..

Geri