sonyerıcsson hakkındakı sorularınız cevaplanacaktır

Arkadaş:Bende K810i var.Telefonu akşam yatarken alarmını ayarlayıp kapatınca sabah çalmıyor ve telefonu açmak için güç düğmesine 10-15 saniye basılı tutuyorum sonra tekrar deneyince açılıyor.Yani açılma sorunu bişey değil ama alarmı kapalıyken çalma özelliği yok mu bu telde yoksa eksik birşeyler mi var?Ayrıca telefonu sitesinden güncelleştirdim yine aynı...Şimdiden çok teşekkürler.

w310i kullanıyorum ve webcam olarakkullanlır mı merak ediyorum
bir de ayrıntılı gizli ya da herhangi özel bir özelliği var mı teşekkür ederim

w910i olacaktı pardon

Merhaba ben W700 kullanıyorum. Bana istemediğim kişilerden gelen sms yada çağrıları engelleyen bir program yada kod lazım.
yardımcı olursanız seviniim..

merhaba k510i modeli telefonum var
bataryasıda BST-36
batarya ömrünü nasıl öğrenebilirim
yeni batarya alacağımda bunu tele taktığımda herhangi bir kod varmı
yazdığımda bana bataryanın performası şu kaadr diye veya yüzde olarak gösterecek herhangi bir şey

dostum bende k530 i var bir süredir oyun ve uygulamalara girmiyor (işlem basarısız) diyor bi yardım edersen sevinirim şimdiden tesekkrler :)) hayırlı bayramlar

selam dostum öncelikle böyle bir sayfa oluşturduğun için teşekkür.
bendeki K790i'de sorun oyun ve uygulamalara girdiğimde işlem başarısız diyor.bir ara bilgisayara taktığımda kapanıp açıldı ondan sonra onlara bir daha giremedimbana bir bir fikir ver ne yapiyim?
Bir de kameramda foto çekim süper fakat video çekim bulanık net değil çekilen videolar bir de onu soracam ?
teşekkürler,cevabını bekliyorum... :)

bi soruda benden gelsin. çok basit:)
k750i de mesajlara şifre koyma gibi bi şansımız varmıdır acaba. çok önemli benim için. şimdiden teşekküreler yardımların için

Herkese iyi akşamlar öncelkle .. arkadaşlar sony ericsson telefon almayı düşünüyrum .. flash ı olan mp3 , fotoğrf , video kaydı , 3G gibi özellkleri olan bir telefon istiyorm fakat karar veremedm doğrusu önerisi olan var mı ? fiyat en fazla 400tl olabilr :) ... önerisi olan pmden yazabilr mi ? teşekkr ederm iyi eğlenceler ..

telefon kilidini bir türlü çözemedim, w810i kullanıcısıyım, yardım edebilirmisin?

kardeş ben w902 nin türkiye fiyatlarını merak ediyorum yrdımcıolurmusn

w850i aldım, ikinci el temiz bi tel buldum. Bana ne gibi programlar ve oyunlar bulabilirsin? Teşekkür ederim.

kardeş mrhb ben c905 kullanıyorum tlfonumun wlan sorunu var wlan çekim gücü çok düşük bi kaç yere gösterdim yazılımsal sorun var dediler ne yapabilirim?saygılar

slm c903 var bende x-plore çalışırmı veya c903 içim iyibir dosya yönetecisi varmı.
cepten bilgisayarın internetini kullanarak nasıl bağlanırım (usb kablosu ile)

arkadaşım bende w810i var memory kart benim bilgisayarda gözükmüyo başka bilgisayarlarda gözüküyo bu sorunu nasıl çözebilicez acaba
şimdiden teşekkür ederim

xperiax 10 hakkinda bilgisi olan varmi? almak uzereyim yurtdisindayim onemli
tesekkurler

selamlar

herkese selamlar ben ekrem çalışkan
arkadaslar bu foruma daha yenı uye oldum
elektrık teknısyenlıği 3. sınıf öğrencisiyim telefonlardan baya bı anlarım
bana sony erıcsson hakkındakı donanımsal olarak her turlu soruyu sorabılırsınız....
elımden geldıınce cevaplamaya çalışırım
bu arada benden tema,program,ve oyunda ısteyebılırsınız... saygılarımla....

kardeşim ben k850i kullnıyorum. geçenlerde resim çekerken arka arkaya flashı patlatırken telefon garip bi sesle (çat dercesine) kapandı. ilk önce ekranda ışık vardı ama görüntü yoktu. power tuşundan kapanmadı. bende bataryayı çıkardım. sonra telefon bi daha da açılmadı. 4 tane telefoncuya götürdüm hiç biri yapamadı.entegresinde mi sorun var acaba. ne yapılabilir bu telefona. garantisi de bitti. yardımlarını bekliyorum...

k 550 i telefonum da oyunlar çalışmamaya başladı. Yardım edersen sevinirim.
Teşekkürler

aslında en temizi yeniden format atmak senede bi defa format

Geri