DaredeviLL
Uşak Gfb
Aheng KArdesim oncelikle emeklerine sonsuzzzz tesekkurler ama su 6630 tv kumanda programini indirdigimde virüs uyarisi verdi. İlgine
+ rar dan cikan klasörü tel icine mi atcam SAygılarımla
DaredeviLL' Alıntı:Aheng KArdesim oncelikle emeklerine sonsuzzzz tesekkurler ama su 6630 tv kumanda programini indirdigimde virüs uyarisi verdi. İlgine+ rar dan cikan klasörü tel icine mi atcam SAygılarımla
gecce55' Alıntı:ya banada goruntu ve vıdeo ıcın sıfreleme programı lazım zana zehmet bı bakıver kardesım sımdıden sagol
holdan' Alıntı:6680 telefonum var bilgisayardan bluutothla video atıyorum 5 dakikalık 5 mb büyüklükte falak biçimlenmeyen dosya biçimi diyo bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
EndureN' Alıntı:softhink swf decompler crack lazım arkadaşlar acilen bulabilirmisiniz ben aradım bulamadım eğer elinizde varsa ve paylaşırsanız sevinirim şimdiden yardımlarınız için teşekkürler....
noxious' Alıntı:Dostum Nokia E50 serisi için oyun ve programlarla (bulamıyorumda) ilgili yardımcı olabilirmisin?
gecce55' Alıntı:n73 için görüntü ve video şifreleme proramı lutfen
mv720' Alıntı:Dostum N 70 içi harita programı (Tomtom / Smart go türü) upload edebilirsen sevinirim. İlgin için şimdiden çok teşekkür ederim.......
mertay' Alıntı:iyigünler benim bir 7710 cihazım var ama içerisinde türkce dil yok bana bu konuda yardımcı olursan cok sevinirim hayırlı günler
mertay' Alıntı:aheng kardeş ben halen senden 7710a türkceleştirmek için yardım bekliyorum
aragon47' Alıntı:ya bende mesaları telefon hafızasından kart hafızasına atan bi program istiyom sende mewcutsa bi zahmet telefonum 6600
aragon47' Alıntı:tamamda bne telefona uyumlu olan demiştim ama neyse saolo bi deniyelim
tamamda ben telefona uyumlu olan demiştim ama neyse saol bi deniyelim