TÜRKİYE 0 - 2 Portekiz (EURO 2008 A Grubu İLk Maçı) (TEK BAŞLIK)

Son 15 Dk Hadi Bakalım Milli Takımımıza Hep Destek Tam Destek =)

En Azından Bir Beraberlik Alırsak Süper Olur :D

geçmiş olsun...
yazık oldu bari ikinci golü yemeseydik...

Hakem Rezaletti Bu Hakemi Finallerde Deil 2.Ligde Oynatmam Ben
Terim Yaktı Bizi Tuncay Ne Yaptıda 90 DK Oyunda Tuttu

ta ilk maçlar başlamadan dediğim gibi fatih hocanın sayesinde milli takım takla oldu:durdurun
alsın tuncayı yanında beslesin belki bir topu ayağında tutar:durdurun
altıntopuda çıkardı ( ulan dengesiz zati bir altintop kazım bide emre arada çıkıoy) hangi mantıkla onu çıkarıyon :durdurun
orası tr değil avrupa eziklğimizi simdi tüm avrupa gördü:durdurun

:saskin:saskin:saskin

Böyle mi olacakti!

Terim Golü Yedikten Sonra İzledi Maçı Bu Kadar Olmaz :eek:ut:

1-Bu skorLa yetineLim Tarihi bir farktan yırttık.

2-Tuncay Topcu DeiL..Türkiye onun yüzünden kaç tane goL kacırdı.

3-Arda Turan gibi bir oyuncuyu Alma Bugün hiçbişey yapmayan kazımı aL güzeL mantık walla.

4-Yanlardan Ortalardan Durmadan Top Şişiriyosun indircek adam yok yha fatih terim nasıl aradın hakan şükürü.

5-Bu Gruptan hayatta cıkamayız..Hatta sonuncu biLe oLuruz Çünkü İsviçre Türkiyeden Daha iyi oynadı..İsviçrede Frei Cıkmasaydı kafa kafaya onucaktı.

6-Bgün 3 beyendigim isim.Servet çetin sakat sakat Oynadı 90 dakka.Mehmet aureLio savaştı.MevLüd erdinç Çok iyi kactı aralara.

Fatih Terim'in Çıkardıgı kadro bu kadar oLur.. MevLüt kim ya ben miLLi takıma geLince tanıdım bu adamı.. afrikada dandik bi kuLüpte top oynasa onu biLe çağıracak bu kadarmı dışarı bagımlılık olur..
Servet , AureLio , CoLin Kazim başka ßir adam göremedim top oynayan... Arda'yi heraLde yabancı üLke görsün diye götürdü oraya.. Şaka gibi bir maçtı Portekiz Farkı kaçırdı tek sevineceğimiz taraf 2-0 La bitirmemiz oLur. MiLLi takımın en iyisi kimdi bugün sorusuna Rıdvan DiLmen'in cevabına gercekten hayran kaLdım.. kaLemizin direkLeri!..

Terime Helal (!)
Kadro süper(!)
Taktik süper(!)

Böyle 90 dakika hicbirşey yapamamıs Tuncayı alırsan Yedekte bekleyen aslan gibi oyuncuları almazsan(Arda,Gökdeniz) ..Daha cok döneriz yarı yoldan cok.Ama şunuda söylüyüm bizi fark yemekten her zaman direkler kurtarmaz

kazım hücümda en iyi oyuncumuzdu baştan mevlüt yerine semih le başlasak gol atabilirdik şansımızda vardı direklerden felan döndü tabi ama kazım volkan hamit aurelio birazda emre servet dışında ii oynayan yoktu hele o sabri denene uyuz oluyorum girdi ve batırdı resmen böyle yeteneksiz birini asla milli takıma almamak lazım

Geri