TÜRKİYE 2 - 3 Almanya (EURO 2008 Yarı FinaLi - TEK BAŞLIK)

14 kişiyle o maçı alırsak dünya futbol tarihine geçeriz altın harflerle

inancım çok yüksek alıcaz maçı

Çok önemli oyuncularımız yok ama napalım elimizdeki futbolcularla kazanmaya çalışacaz
Yalnız bu maçı sarı kart yemeden bitirmemiz gerekiyo:melek
Finale adam kalsın:durdurun

Çok zor bir maç olacağı kesin ve bu kadar eksiğe rağmen yenmemiz neredeyse imkansız ama bazen futbolda öyle imkansızlar ilginç sonuçlara açık olabiliyor bu maçta neden olmasın inşallah bu maçıda kazasız atlatacaz:victory

İnşallah alalımda bırakın Avrupayı varya Dünyaya kapak olur...

İŞTE İLK 11​

KALABALIK ORTA ALAN

Kale
Rüştü

Savunma
Sabri, Gökhan Zan, Hakan Balta ve Uğur Boral

Orta saha
Kazım, Hamit, Mehmet Aurelio, Mehmet Topal ve Gökdeniz

Forvet
Semih​

internethaber​

isviçreyi yenemeyiz dedim..

yendik

çekleri saf dışı bırakamayız dedim

bıraktık

hırvatlar bizi paramparça eder dedim

çeyrek final adamların hafızlarına kazındı...

hep söylediğmi tersi çıkıyor...

bu yüzden Almanyayı yenemeyiz diyeyimki FİNALe gidelim...

mwdu0i.jpg

İşte Muhtemel Kadromuz

Son Dk.da Ayhan Yerine Kazım Kazım Oynarsa Kazım Sağa Geçicek , Ayhan'ın Boşalttığı Yere Hamit Geçicek , Birde Sürpriz Mevlüt'ün Yerine Gökdeniz De Oynayabilir. Ama 4-4-2 Yani İlerde Çift Forvetle Çıkıcağımız Garanti...

Ne Olursa Olsun Maç Bizim Olsun Yolunuz Açık Olsun Çocuklar =)

2-1 olsun bizim oLsun dai valla fazlasını istemiyiz.

(Önce onların atması gerek tabi o yuzden 2-1:D)

abi gokdenızın oynaması lazım demedı demeyım....................................

dai ilk defa katılmıyorum görüşüne.kazım oynayacak.sağ açıkta kazım başlayacak.ilerde mevlüt oynamayacak.hamit semihin arkasında oynayacak.ayhan ve aurellio ikili ortasaha.solda uğur boral doğru.defans bloğu doğru. bende bu şekilde düşünüyorum.

görün bakın semih milli kahraman olacak yine =)

dai ilk defa katılmıyorum görüşüne.kazım oynayacak.sağ açıkta kazım başlayacak.ilerde mevlüt oynamayacak.hamit semihin arkasında oynayacak.ayhan ve aurellio ikili ortasaha.solda uğur boral doğru.defans bloğu doğru. bende bu şekilde düşünüyorum.

Kanka Bu Benim Görüşüm Değil Son Antremanda Çıkan Ve Çalışılan Taktiğe Göre Çıkan Tablo Benim Kadrom Bu Değil Zaten :D

---------------------------------------

TAM 8 EKSİK
Son dakika golleriyle alınan sonuçlarla turnuvanın 'mucize takımı' olan Türkiye, Almanya karşısına sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle sadece 15 futbolcuyla çıkacak.

Sakatlıkları nedeniyle şampiyonayı kapatan Emre Güngör ve Nihat Kahveci ile birlikte Servet Çetin ve Emre Belözoğlu'nun da bugünkü maçta forma giyemeyecekleri bildirildi.

Kart cezalıları Volkan, Arda, Tuncay ve Emre Aşık'ın da yer alamayacakları Almanya maçına millilerin şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor; Rüştü, Sabri, Gökhan Zan, Mehmet Topal, Hakan Balta, Hamit, Mehmet Aurelio, Ayhan (Kazım), Uğur Boral, Semih, Mevlüt (Gökdeniz).

Tarihimizde daha önce 17 kez karşılaşıp 3 kez yendiğimiz Almanya'da ise maç öncesi sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. 'Panzerler'in bugünkü maçta sahaya Lehmann, Metzelder, Mertesacker, Lahm, Friedrich, Schweinsteiger, Frings (Rolfes), Hitzlsperger, Ballack, Podolski ve Klose 11'iyle çıkması bekleniyor.

NTVSPOR

Geri