dai ilk defa katılmıyorum görüşüne.kazım oynayacak.sağ açıkta kazım başlayacak.ilerde mevlüt oynamayacak.hamit semihin arkasında oynayacak.ayhan ve aurellio ikili ortasaha.solda uğur boral doğru.defans bloğu doğru. bende bu şekilde düşünüyorum.
Kanka Bu Benim Görüşüm Değil Son Antremanda Çıkan Ve Çalışılan Taktiğe Göre Çıkan Tablo Benim Kadrom Bu Değil Zaten
---------------------------------------
TAM 8 EKSİK
Son dakika golleriyle alınan sonuçlarla turnuvanın 'mucize takımı' olan Türkiye, Almanya karşısına sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle sadece 15 futbolcuyla çıkacak.
Sakatlıkları nedeniyle şampiyonayı kapatan Emre Güngör ve Nihat Kahveci ile birlikte Servet Çetin ve Emre Belözoğlu'nun da bugünkü maçta forma giyemeyecekleri bildirildi.
Kart cezalıları Volkan, Arda, Tuncay ve Emre Aşık'ın da yer alamayacakları Almanya maçına millilerin şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor; Rüştü, Sabri, Gökhan Zan, Mehmet Topal, Hakan Balta, Hamit, Mehmet Aurelio, Ayhan (Kazım), Uğur Boral, Semih, Mevlüt (Gökdeniz).
Tarihimizde daha önce 17 kez karşılaşıp 3 kez yendiğimiz Almanya'da ise maç öncesi sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. 'Panzerler'in bugünkü maçta sahaya Lehmann, Metzelder, Mertesacker, Lahm, Friedrich, Schweinsteiger, Frings (Rolfes), Hitzlsperger, Ballack, Podolski ve Klose 11'iyle çıkması bekleniyor.
NTVSPOR