Türk AduLt ResimLere Adayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+1 karma gerçekten çalışıyon

takip ettiğim kadarıyla paylaşımların cok hayırlısı..
+1912

+123456789 benden tam oy iisin valla

+karma bence bi moderatör daha eklenmeli hackhell e.....

J@CK@L' Alıntı:
Görev alabılmek ıcın sadece paylasım yetmez. Başka şeyler de lazım. -1907

Katılıyorum Yöneticilik ağar bir vasıftır herkes kaldıramaz seni severim Uzun süredir arkadaşımsın ama Sende Bu vasıfların olduğuna inanmıyorum paylaşım yapmak HackHeLL de Yönetici olmaya asla yetmez ve orda zaten yeterince mod var gereksiz bence -1967

MAJESTE' Alıntı:
Katılıyorum Yöneticilik ağar bir vasıftır herkes kaldıramaz seni severim Uzun süredir arkadaşımsın ama Sende Bu vasıfların olduğuna inanmıyorum paylaşım yapmak HackHeLL de Yönetici olmaya asla yetmez ve orda zaten yeterince mod var gereksiz bence -1967
kanka bu vasıflar neler bizim göremediğimiz karanlık güçler mi :D:D

$unu Söylemedende geçmiyim arkada$Lar.. ßenim kafamda aday oLmak yoktu 3 mod olduğu için düşünmüyordum.. Ama dün Gece Anti Arkada$ım ßana aday oLmamı söyLedi.. REDFOX'un i$Leri var gelemiyor dedi.. ßende uzak kalıcam ßiraz yeti$emiyorum gibi $eyLer söyLedi ve aday oLmamı istedi o yüzden adaylığımı koydum çok iLgi gören ßir ßöLüm görev almak istedim.. kimseyLede ßi sorunum yok.. Vasıf arayan mod arkada$ların ne aramak istediğinide anLayamadım Doğrusu ßi yanLı$ımızmı var çözemedim daha açık olurLarsa sevinirim en azından düzeLtmeye çaLışırım..

Cash_13' Alıntı:
kanka bu vasıflar neler bizim göremediğimiz karanlık güçler mi :D:D

karma yöneticilerle gereksiz tartışmaları rastladığım için bu kanıdayım karma anladı ne demek istediğimi sende forumu biraz takip etseydin sende anlardın hayırdır sen neden üstüne alındın bu kadar cash ? avukatlık duyguların mı depreşti ? herkesin yorumuna soru mu sorcaksın veya sen mi mod adayı oldun da ben karma die karıştırdım ?

herkes düşüncesini yazar değerlendirilir konuya başkalarının müdahale etmesine gerek yok lüzümsuz sorular sormayın konuyu da dağatmayın

valla avatarın çok güsel oyüsden +1 şaka biyana açtığın konuların kalitesi bu görevi hakkettiğinin bir kanıtı......

MAJESTE' Alıntı:
karma yöneticilerle gereksiz tartışmaları rastladığım için bu kanıdayım karma anladı ne demek istediğimi sende forumu biraz takip etseydin sende anlardın hayırdır sen neden üstüne alındın bu kadar cash ? avukatlık duyguların mı depreşti ? herkesin yorumuna soru mu sorcaksın veya sen mi mod adayı oldun da ben karma die karıştırdım ?

herkes düşüncesini yazar değerlendirilir konuya başkalarının müdahale etmesine gerek yok lüzümsuz sorular sormayın konuyu da dağatmayın
sende yönetici olmuşun ama hala nasıl davrancağını bilmion.neyse ei forumlar 49 :D

Cash_13' Alıntı:
sende yönetici olmuşun ama hala nasıl davrancağını bilmion.neyse ei forumlar 49 :D

evet nerde yorum yapmam gerektiğini sana sorarım bundan sonra ( insanların düşünceleri seni ilgilendirmemeli bunu da unutma ) herkes birbirini eleştirebilir ama anlamadığım sen neden üstüne alındın ki Mod adayı sen miydin :sigara:

+ bence sorun yok yeterli!

Sert dil bugune kadar kmeye bırsey kazandırmamııs ben dahil

Hersey kıbarlıktan gecıyo karma zaten ssana ılk notu veren bendım kardesım :)

Bıdaha verirsem hile olur :)

kaçarı yok +1 böyle paylaşımcı zor bulunur ama mod olunca kenara çeilip dışardan seyretmek yok ok mi karma

Karma'ya destek veririm ama adult yada eklentilerine hiç girmem bakmam bile :p

Yazlılanların hepsini okudum iyi yada kötü yorum yapanlar tartışanlar var bende bölüm modlarından biri olarak kendi şahsi fikrimi beyan etmek isterim.
Karma çok iyi konuları olan ve actımı kalıteli konular acan bir arkadaşımız, dostumuz kendisiylede görüşür fikirlerimizi bir birimize beyan ederiz.
Neyse fazla lafı uzatmayayım egerki mod alınacak ise Turk Adult resimler bölümüne 1-2 üyeden birisidir tabiki yönetimin kararıdır sonuna kadar da saygım var. Hakkında hayırlısı olsun diyorum dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri