xY_sCoRpIoN
New member
+1 karma gerçekten çalışıyon
J@CK@L' Alıntı:Görev alabılmek ıcın sadece paylasım yetmez. Başka şeyler de lazım. -1907
kanka bu vasıflar neler bizim göremediğimiz karanlık güçler miMAJESTE' Alıntı:Katılıyorum Yöneticilik ağar bir vasıftır herkes kaldıramaz seni severim Uzun süredir arkadaşımsın ama Sende Bu vasıfların olduğuna inanmıyorum paylaşım yapmak HackHeLL de Yönetici olmaya asla yetmez ve orda zaten yeterince mod var gereksiz bence -1967
Cash_13' Alıntı:kanka bu vasıflar neler bizim göremediğimiz karanlık güçler mi![]()
sende yönetici olmuşun ama hala nasıl davrancağını bilmion.neyse ei forumlar 49MAJESTE' Alıntı:karma yöneticilerle gereksiz tartışmaları rastladığım için bu kanıdayım karma anladı ne demek istediğimi sende forumu biraz takip etseydin sende anlardın hayırdır sen neden üstüne alındın bu kadar cash ? avukatlık duyguların mı depreşti ? herkesin yorumuna soru mu sorcaksın veya sen mi mod adayı oldun da ben karma die karıştırdım ?
herkes düşüncesini yazar değerlendirilir konuya başkalarının müdahale etmesine gerek yok lüzümsuz sorular sormayın konuyu da dağatmayın
Cash_13' Alıntı:sende yönetici olmuşun ama hala nasıl davrancağını bilmion.neyse ei forumlar 49![]()
justreal08' Alıntı:kaçarı yok +1 böyle paylaşımcı zor bulunur ama mod olunca kenara çeilip dışardan seyretmek yok ok mi karma