GaRF!€LD
New member
İlk gördügümde inanmıyodum böyle birşey olacağına ama bu video izledikten sonra bizlerin hala neden durdugunu düşünmeye başladım.
İZLEMEK İÇİN TIKLA
İZLEMEK İÇİN TIKLA
evet Türk birligi güzel birşey egrekli birşey fakat büyük bier engel varuzun süre içinde olmucak birşey
1.engel mhp.(Türk İSlam Birligi)
2.engel daha Türkieyde Birlik Yokkalmıskı dıger Türk ülkelerle birleşicez.
3.engel halkımız din konusnda cok sıkı ve cahilce düşünüyor. o Türk ülkelerinde mhp düşüncesiyle musluman olmasını istyiyor.
Kardes Ülkücülükte Türk+İslam Var EVet Ayrılamaz Ama İslamı Olmayan Türk Bir işe yaramaz Bende ülkücüyüm gayemiz bu Türk İslam Degil Türk'ün Türkten baska Dostu Yoktur Düşüncesi
Türk birliği Turan şu şartlarda bi hayal,
Başımızdakilerle bırakın Türk birliğini sınırlarımızı koruyabilirsen ne mutlu bizlere.
Günün birinde gerçek safkan Türk bir yönetim olursa Turan Türk birliği kurulabilir.
Ama başbakan gürcü kökenli cumhurbaşkanı arap kökenli bi yönetimde anca arap birliğinin bi yaması oluruz.
Önce Safkan yöneticilerimiz olacak sonra gerisi gelir.
Bu konuya bir cavapta benden olsun .
OlsaDa YeSek .
:hhmanD
Kardes Ülkücülükte Türk+İslam Var EVet Ayrılamaz Ama İslamı Olmayan Türk Bir işe yaramaz Bende ülkücüyüm gayemiz bu Türk İslam Degil Türk'ün Türkten baska Dostu Yoktur Düşüncesi
GaRF!€LD;2938657' Alıntı:Olsada Yesek ne Demek Kardeş Açılımını yapamısın
bırakın şu islamsız Türk Türk degildir lafını da adam sanalım sizi.islama inanınca insan adam olmaz, dine inanmak kişiyle inandıgı arasındadır, bunu hep dersiniz ama musluman olmayana da ters gozle bakarsınız. insanları insan oldukları için sevemezsiniz siz cunku ayrımcısınız aklınız fikriniz bir tek dine çalışır sizin ne Türk birligi istediginiz var ne Türklerin mutlulugunu , sizin istediginiz islam birligi gidin Türkleri aynı dinden yani islamdan olmalarına ragmen ingilizlere satmış araplarla tum muslumanları toplayın bi birlik kurun.
Türk olmayı da başka kavramlarla karıştırmayın
Türk , sadece Türk oldugundan dolayı Türk'tür, gerisi hikaye.
Ben sadece din kısmına karşıyım. Dine karşıyım demiyorum vede Müslümanım.Birde şunu sormak lazım;
Türk birliğinden kimler rahatsız ?
ermeni lobileri mi?mason locaları mı?abd mi?israil mi?
he bide bizim içimizden karşı olanlar var acaba bunlar hangi grubun içinde :saskin
tipik bi krosun belliyaw bırakın bu işleri gerçek türk varmı ki türk birliği olsun)
.
Yoksa hangi Türk istemez kendi soyundan olanlarla Türk birliğini kurmayı..