Türk Birliği Neden Kurulmalıdır

Süper bişi İnsallah olcak Dualarımız bunun için.Yemin şart Olsun 8 yasımdan beri istiyorum suan askerlik çagım geldi

evet Türk birligi güzel birşey egrekli birşey fakat büyük bier engel var:D uzun süre içinde olmucak birşey:D

1.engel mhp.(Türk İSlam Birligi)
2.engel daha Türkieyde Birlik Yok;) kalmıskı dıger Türk ülkelerle birleşicez.
3.engel halkımız din konusnda cok sıkı ve cahilce düşünüyor. o Türk ülkelerinde mhp düşüncesiyle musluman olmasını istyiyor.

evet Türk birligi güzel birşey egrekli birşey fakat büyük bier engel var:D uzun süre içinde olmucak birşey:D

1.engel mhp.(Türk İSlam Birligi)
2.engel daha Türkieyde Birlik Yok;) kalmıskı dıger Türk ülkelerle birleşicez.
3.engel halkımız din konusnda cok sıkı ve cahilce düşünüyor. o Türk ülkelerinde mhp düşüncesiyle musluman olmasını istyiyor.

Kardes Ülkücülükte Türk+İslam Var EVet Ayrılamaz Ama İslamı Olmayan Türk Bir işe yaramaz Bende ülkücüyüm gayemiz bu Türk İslam Degil Türk'ün Türkten baska Dostu Yoktur Düşüncesi

Türk birliği Turan şu şartlarda bi hayal,
Başımızdakilerle bırakın Türk birliğini sınırlarımızı koruyabilirsen ne mutlu bizlere.

Günün birinde gerçek safkan Türk bir yönetim olursa Turan Türk birliği kurulabilir.
Ama başbakan gürcü kökenli cumhurbaşkanı arap kökenli bi yönetimde anca arap birliğinin bi yaması oluruz.
Önce Safkan yöneticilerimiz olacak sonra gerisi gelir.

Kardes Ülkücülükte Türk+İslam Var EVet Ayrılamaz Ama İslamı Olmayan Türk Bir işe yaramaz Bende ülkücüyüm gayemiz bu Türk İslam Degil Türk'ün Türkten baska Dostu Yoktur Düşüncesi

İlk Türkler Müslümanmıydı.Ozaman İSlamiyet Varmıydı?:D:D:D

Türkün Türkten absak dostu yoktur evet ama ülkcüler için onemlı olan Türk+İSlam

buda hayaldende ote:D

Türk birliği Turan şu şartlarda bi hayal,
Başımızdakilerle bırakın Türk birliğini sınırlarımızı koruyabilirsen ne mutlu bizlere.

Günün birinde gerçek safkan Türk bir yönetim olursa Turan Türk birliği kurulabilir.
Ama başbakan gürcü kökenli cumhurbaşkanı arap kökenli bi yönetimde anca arap birliğinin bi yaması oluruz.
Önce Safkan yöneticilerimiz olacak sonra gerisi gelir.

katılıyorum demek istedigimde hemen hemen bu:D

tayyip adanalıyım diyen siirtli bir yahudi gül de aynı sekılde.

safkan demıyelımde saf diyelim temiz diyelim o bile yeter :( safkan Türk bulmak cok zor.

ben Atatürk zamanında selanik göçmeniyim.yani Atatürkle hemşeriyiz.ama bana bile Türk degilsin diyenler oluyor:D bende gülüyorum egciyorum diyorumki yorumlarına dikakt et atamda bizden;)

bırakın şu islamsız Türk Türk degildir lafını da adam sanalım sizi.islama inanınca insan adam olmaz, dine inanmak kişiyle inandıgı arasındadır, bunu hep dersiniz ama musluman olmayana da ters gozle bakarsınız. insanları insan oldukları için sevemezsiniz siz cunku ayrımcısınız aklınız fikriniz bir tek dine çalışır sizin ne Türk birligi istediginiz var ne Türklerin mutlulugunu , sizin istediginiz islam birligi gidin Türkleri aynı dinden yani islamdan olmalarına ragmen ingilizlere satmış araplarla tum muslumanları toplayın bi birlik kurun.

Türk olmayı da başka kavramlarla karıştırmayın

Türk , sadece Türk oldugundan dolayı Türk'tür, gerisi hikaye.

Türkçülüğün ikinci unsuru olan Turancılık, dünya üzerindeki tüm Türkleri ve Turanlıları tek bayrak altında birleştirme ve kağanlık kurma ülküsüdür.

Bu kutlu dava tarihimizde iki defa gerçekleşmiştir “Türk birliğine inanıyor, onu görüyorum” diyen büyük Atatürk, geleceğin büyük Turan devletini işaret ederek, Rusya’nın çökeceğini görmüş ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bu tarihî fırsatı değerlendirmesi için siyasî, ekonomik ve kültürel açıdan hazırlıklı olmasını istemişti. Ne yazık ki, doksanlı yılların başında bu fırsat, AB Hristiyan kulübüne girmek için çırpınan iktidarlar tarafından kaçırılmış, kültürel açıdan bile gereken ilgi ve yakınlık yeni doğan Türk cumhuriyetlerinden esirgenmiştir. Demek ki, bir milletin yaşayabilmesi için kendini bilmesi lazımdır. Kendini bilmesi için de kendi tarihini çok iyi bilmesi şarttır. Şunu açık açık söylemek gerekiyor ki, bugün Türkiye’de “Türk olmadığı için iftihar ettiğini” söyleyen siyasîler değil, METE HAN’ın kanını taşıdığına inanan siyasîlerin yönetici olmasına ihtiyacımız vardır. Turan devletinden koparılan topraklar üzerinde, Bizans’ın inşa ettiği batık kiliseleri Türk milletinin hazinesinden restore ederek batılılara tapu gibi sunmak yerine, bu toprakların büyük Turan devletine ait olduğunu dünyaya haykırmak, genç Türk nesillerine öğretmek lâzımdır.

Atsız Ata ç ok haklı olarak 40 yıl önce şöyle diyordu;

"Tehlikesiz yaşamak isteyenler intihar etsin. Hayat ve kâinat tehlikelerle doludur. Tehlike fertler için de, milletler içinde, topraklar içinde vardır. Korkunç bir deprem birkaç saatte Anadolu'yu suların altına gömebilir. Dünyaya yakın geçen bir kuyruklu yıldızın boğucu gazları birkaç milleti birden yok edebilir. Dünyayı yörüngesinden Çıkaracak büyüklükte bir göktaşı küremize çarparak dünyanın kıyametini koparabilir. Birkaç millet birleşerek bir gece Türkiye'nin üzerine 500 hidrojen bombası fırlattıktan sonra özel giyimli askerlerini yurdumuza sokabilir.Bütün bu ihtimaller var diye uyuşuk uyuşuk oturup yalnız fabrika kurmak, futbol maçları seyrederek bağırmak, defile ve güzellik müsabakaları yapmak, üniversitelerde bir takım bayağıların eserlerini tahlil etmekle mi vakit geçireceğiz? Bunlarla millet yaşamaz. Millet bir hayvan sürüsü değildir. Millet milli bir hedef ister. Ancak o hedefi gördüğü zaman sürü olmaktan çıkıp insanlaşır, bencil olmaktan kurtulup fedakârlaşır. Bizim için en kutlu hedef Turancılıktır. Eskiden nasıl bir idiysek yine birleşeceğiz diye kendisini bir ülküye adamaktan daha kutlu ne olabilir? Bütün Türkleri birleştirmek hakkımız ve görevimizdir, bizden zorla koparılanı zorla geri almak adaleti yerine getirmektir. Turancılık bir büyüklük düşüncesidir. Büyüklük düşüncesi asil bir düşüncedir."

GaRF!€LD;2938657' Alıntı:
Olsada Yesek ne Demek Kardeş Açılımını yapamısın

sacmalamıs abisi kızma kendide ne dedigini bilmiyor.::biggrin

bırakın şu islamsız Türk Türk degildir lafını da adam sanalım sizi.islama inanınca insan adam olmaz, dine inanmak kişiyle inandıgı arasındadır, bunu hep dersiniz ama musluman olmayana da ters gozle bakarsınız. insanları insan oldukları için sevemezsiniz siz cunku ayrımcısınız aklınız fikriniz bir tek dine çalışır sizin ne Türk birligi istediginiz var ne Türklerin mutlulugunu , sizin istediginiz islam birligi gidin Türkleri aynı dinden yani islamdan olmalarına ragmen ingilizlere satmış araplarla tum muslumanları toplayın bi birlik kurun.

Türk olmayı da başka kavramlarla karıştırmayın

Türk , sadece Türk oldugundan dolayı Türk'tür, gerisi hikaye.

cok haklısın tebrik ediyorum.cok güzel noktalara deyinmişin ;)

İslamiyet dine saygıyı buyurur dimi:D ama nedense btün dindar-ım diyenlerde bu yok:D hiçbirinde yok:D

bunları deyince biz< dinsiz oluyoruz:p

e güzel. bir soru sorayım, bakalım cevap vermek lütfunda bulunan çıkarmı? bu birliği kurunca tüm müslümanlarımı türk yapmayı hesaplıyorsunuz yoksa tüm türklerimi müslüman yapmayı hesaplıyorsunuz? yoksa müslüman ve sadece müslüman türkler yeter bize, gerisi cehennememi diyorsunuz? dahada zor bir soru siz birleşmeyimi yoksa hükmetmeyimi hayal ediyorsunuz? daha ağır bir soru, hangi mezhebin çatısında toplamayı düşünüyorsunuz, şiileri yada diğerlerini nasıl ikna etmeyi düşünüyorsunuz? ve can alıcı nokta AB-D abinizin bize biçtiği osmanlıya dönüş ile büyük orta doğu projesine kul olmayımı hesaplıyorsunuz? yani birlik adı altında tüm islam ülkelerini ve türki cumhuriyetleri ümmetçi bir bakışla AB-D ye tam bağımlı kullar hesabımı yapıyorsunuz. bilmeyenlere özel duyuru, türk islam sentezi bir israil senaryosudur ve onlar tarafından üretilip bize ihraç edilmiştir. az araştırın bakın ne hayal kırıklıklarına mazhar olacaksınız. turancılık türk düşünce adamlarının ürünü bir ideolojidir. cehalet kötüdür, ama bilgiyle büyüyeni en korkuncudur...saygılarımla..

bencede cok güzel olur, fakat hic bir baska devlet bunu istemiyor(avrupa ülkeleri gibi). nato kendisi acikliyor : türk birligi olur ise bu en büyük bir atom bombasindan bile tehlikelidir diye. o yüzden bizim aramizi diger devletler ile acmaya calisiyorlar

ne diyelim ins. olur

Birde şunu sormak lazım;

Türk birliğinden kimler rahatsız ?

ermeni lobileri mi?mason locaları mı?abd mi?israil mi?
he bide bizim içimizden karşı olanlar var acaba bunlar hangi grubun içinde :saskin

Birde şunu sormak lazım;

Türk birliğinden kimler rahatsız ?

ermeni lobileri mi?mason locaları mı?abd mi?israil mi?
he bide bizim içimizden karşı olanlar var acaba bunlar hangi grubun içinde :saskin
Ben sadece din kısmına karşıyım. Dine karşıyım demiyorum vede Müslümanım.
Yoksa hangi Türk istemez kendi soyundan olanlarla Türk birliğini kurmayı.
Ama araya İnanç dayatılırsa sentezlenirse bu iş çirkinleşir.
Zaten İnanç Yaradan ile kul arasındadır. Dini devlet işlerine bulaştıranları görüyoruz ülkemizde.
Türkü Türke düşman ediyorlar.

yaw bırakın bu işleri gerçek türk varmı ki türk birliği olsun:))

senin gibi geri kafalı olmaktansa kro olurum daha iii

sizin gibiler olduğu sürece bu ülke yok olur gider

Geri