viroutic' Alıntı:
ben bu yazıya cevap yazmıştım her ne hikmetse silinmiş bazı mesajlarımda oldugu gibi göremedim
hakkın yoktur dayatması bü güne kadar duydugum en saçma çıkış yolu sen bu milletin hakkına da mı baskı yaparak milletin iradesine ipotek koyuyorsun
biraz mantıklı konular açalım her şey bitti, artık millet iradesine saygı gösterip milli birligimize sahip çıkma zmanı devletimiz yarım kalmış icraatlarına emin adımlarla devam edecek bizde her zaman güvenecegiz, ülkemizin önü açıldı yola devam ediyor...
çogu yerde üzerinde durarak söyledigim bir söz vardır devletçi olmak
biraz devletçi olarak olaylara bakarsak ülkemiz açısından dogru olacak...
birde ilava etmem gereken bir şey var,
Devlet Bahçelinin devletçi tutumunu çok seviyorum sizde onun gibi düşünün en azından seçim gününe kadar muhalifti şimdi mecliste yapıcı rol alacagım diyor...baykal gibi her şeye muhalif degil.. bahçeliyi bu bakımdan çok takdir ediyorum
inşaallah önümüzde ki dönem bunun faydasını fazlasıyla görür
Arkadaş sen anlayamadın ! Yok öyle Milli iradeyi ipotek altına almak malmak. Söylemeye Çalıştığım şey seçim öncesi AKP'nin aleyhinde atanlar gidip tek tek oy bastılar. Bende diyorum ki bir kez daha eleştirmeye hakkınız yok ! AKP'yi eleştirmek için yermek için yanlışlıklarını ifade etmek için muhalefeti kullandılar. Arkasından muhalefete destek vermediler. Bu yuzden TÜRKİYEDE yaşan insanların eleştirilerine inancım kalmamıştır ! Bunu anlatmaya çalışıyorum. Yine bu millet dara düştüğünde çıkmaza girdiğinde bu insanlar tekrar AKP'yi eleştirmeye çalışıcak Muhalefin kanatları altına girmeye çalışacak ! Bunu yapmamaları gerektiğini anlatmaya çalışıyorum !
Çoğu yerde söylüyormuşsun. Devletçi olmayı devletçilik anlayışı taşıdığını. Şöyle baktığımda Ya sen devletçilik anlayışını bilmiyorsun. Yada benim tanımım AKP'den senden çok farklı...
AKP'nin ve seninde ne kadar iki yüzlü olduğunu şuan tescillemiş bulunmaktayım ! 99-02 de DSP ile hükümet kurduğunda Cumhurbaşkanını seçtiğinde oturuma katıldığında değirmene su taşımakla itham ettiniz. Ağzınıza geleni söylediniz. Bu seçimlerde milleti CHP'nın değirmenine su taşıyacakları diye kandırdınız. Şimdi Sizin adayınız gül için meclise girecek sizin değirmeninize su taşıyacak. Buna oooo hemen gelsin dersiniz dimi

DEvlet beyin DSP ile ortaklığıda millet bekası içindi. Buna afedersiniz gözünü kan bürümüş boğa gibi saldırdınız. Şimdi tekrar Devlet Bey bu ülkeyi krize sokmamak için MEclise girecek buna alkış tutarsınız. Siz böylesiniz Aslanım Yanar Döner. Sen bahçelinin Hiç bir şeyini takdir edemezsin. Senin Buna Hakkın Yok. Buna nie hakkım yok diyorsan yukarda yazdım. Devlet bey DSP ile Hükümeti yine bu sebeple kurdu siz bunu evvirip çevirip alladınız pulladınız milletin önüne çirkin birşeymiş gibi koydunuz. Şimdi aynı durumu oooo baba Devlet devletçi Devlet diyerek karşılıyorsunuz. İki yüzlüler sizi
Mhp Dsp ile Hükümeti Milletinin iki partiye Göstermiş olduğu teveccüh nedeni ve diğer nedenleri için kurdu.(Milleti için)
Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sezeri Desteklememsine rağmen Meclisten Kaçmadı(Milleti için)
İdam cezasını Kaldırmak için Yapılan oturuma katıldı Red oyunu vermek için(Milleti için)
Erken Seçim kararını destekledi büyük oy kaybını bildiği halde (Milleti için)
Şimdi Cumhurbaşkanlığı seçimi için Meclis başkanlığı seçimi için yine oturuma katılacak(Milleti için)
Şimdi Milliyetçi Hareket Partisinin Devlet beyin yani biz ülkücülerin bize verdiği görevden hiç bir zaman kaçmadığımızı, Milletin iradesini Mecliste Tıkamadığımızı her davranışımızla kanıtlıyoruz.
Fakat bunu bir takım yanar döner insanlar kendi aleyhinde olunca Davasına ihanet sayıyor. Kendi Lehine olunca alkış tutuyor. İrade Gösterin Tutumluk Gösterin.
Biz Erdoğan gibi Davamıza İhanet etmeyiz.
Biz Erdoğan gibi Liderimize İhanet etmeyiz.
Biz Erdoğan gibi Üstümüze giydirelen Gömleği Değiştirmeyiz(Erdoğanda Milli Görüş Gömleği Vardı bir aralar)
Biz Erdoğan gibi Partimizi Böldürmeyiz. Böldürtmeyiz.
Biz Erdoğan gibi 1 gün önce söylediğimizi Unutmayız.
Biz Erdoğan gibi nerede beleş oraya yerleş Mantığı Güdmeyiz.
Biz Erdoğan gibi Oy avcılığı Yapmayız !
İşte aramızdaki Fark Bu