Türk Milleti artık Hakkın YOK !!!

Hayırlı uğurlu olsun, herzaman olduğu gibi yine milletin dediği oldu.
Hatayı millette değil kendinizde arayın kardeşler.
Fikir babalarınız gibi, askeri arkasına saklanacak abi olarak görüp ,sosyal demokrat olunmaz, artık anlayın,millet uyandı.
SÖZDE DEĞİL ÖZDE SOSYAL DEMOKRAT OLURSANIZ belki bişeyler yaparsınız
Hayırlı işler.

Bir partiye oy vermekle onu eleştirme ya da yanlış yaparsa uyarma hakkını elinden almaz ki.Oy vermek demek onu Peygamber yapmak demek mi.oy verirken en iyi bu yönetir diyerek veriyorsun. yanlış yaparsa hesap sormak önce oy verenindir tam tersine...

boş boş konuşan arkadaşlar! artık anlayın bu millet kendi hür iradesiyle seçimini yaptı. sizin yazdıklarınızın hepsinin doğrusunu yanlışını tarttı ve oyunu verdi. bu ülkenin başına sol partinin geçememesinin sebebi halka hep tepeden bakıp kamplara bölmesidir. kim halktan olursa millet oyunu ona verir.

artık sodalarınızı alın ve bu sonucu hazmedin. cumhurbaşkanlığı sürecinde yaptığınız çamurluk yetmedi şimdi de miletin opunumu küçümsüyorsunuz....

Şu sonuçlardan sonra Aziz Nesinin dedigi lafı artık kesinlikle dogru buluyorum Aziz Nesin boşuna dememiş türk halkinin yüzde altmisi aptaldir diye :)

VALLA AYNI NAİL BÜYÜKERMAN GİBİ YAZIYORSUN ARKADAŞIM BU SEÇİM SAYILMAZ 17 MİLYON İNSAN İNSAN BİRŞEYLER BİLİYORKİ TEK BİR PARTİYE OY VERİYON SİZİN GİBİ BU MİLLETİ HİÇ SAYAN VE MİLLETİN İSTEKLERİNE YÜZ ÇEVİREN BİR PARTİYİ VE BU PARTİNİN ADAMLARINI BU MİLLET ARTIK İSMEDİYOR, DAHA ANLAYAMADINIZMI , ÇÜNKÜ AKP %90 OYDA ALSA SİZ YİNE KABULLENMEZSİNİZ SİZ DÜNYAYA KAPALI VE SADECE O DÜNYADAKİ İNSANLARI GÖRÜRSÜNÜZ, O İNSANLARLA YAŞAR O İNSANLARIN İHTİYAÇLARINA GÖRE CEVAP VERİRSİNİZ, AMA GEL GÖRKİ 16 MİLYON İNSAN BİR ŞEYLER BİLİYORDA BİR PARTİYE O VERİYOR . SİZLER BUNU ANLAMAZSINIZ SİZ BİRAZ AŞAĞIYA HALKA İNMELİSİNİZ,
Bu millet sizin bu chpnizi ve dspyi gördü bir gecede 60 milyar doların nasıl bazı elit kesimlerin ceplerinie indirildiğini gördü. ama hala sizler akpnin yolsuzluklarından bahsedip kendi adamlarınızın yaptıklarını ört bas etmeye çalışıyorsunuz.
Bu millit kıbrıs çıkartmasında orduya gidin emrini veren Prof,dr necmettin Erbakanı'ı biliyor ve ordu kıbrısın yarısına gelince Amerikadaki ziyaretinden apar topar gelip orduya durun fazla gitmeyin diyen Bülent Eceviti ve dsp yi de biliyor ama siz bilmezsiniz
Bu millet 1980 lerde sağ sol çatışmalarında binlerce gençin öldüğünü ve bunun ortağlıı bulandırıan sol zihniyetin de olduğunu biliyor.
Bu millit bir gecede %8000 faizleri biliyor sayın solcular sayesinde , eline kaldıramadı diye dolar %20-360 arttığı borsanın çöktüğü ve milletin nasıl fakirleştiğini de biliyor, ama sol zihniyettkekilerin nasıl ceplerinide doldurdğuunu biliyor,
Sanayicilerin biz chp ye vereceğiz , ama kazınmasını istemiyoruz dediğinide daha yeni duydu. DAHA NE DİYEYİM SİZLERE SİZ HALA DÜNYAYA AT GÖZLÜĞÜ İLE BAKMAYA DEVAM EDİN

sindirim bozuklugu olan arkadaslar maden suyu icsin

<^AZRAİL^>' Alıntı:
Şu sonuçlardan sonra Aziz Nesinin dedigi lafı artık kesinlikle dogru buluyorum Aziz Nesin boşuna dememiş türk halkinin yüzde altmisi aptaldir diye :)

arkadasım insanın sinirlerini bozma baslayacam sana da Aziz Nesin e de YÜCE TÜRK MİLLETİNE kimsenin hakaret etmeye hakkı yok bir aptal varsa o da milletini yüceltmek yerine ona aptal deyip yerler altına alandır. öyle aptaldır felan diyecegine bilgilendirmeye calıs beceremiyorsanbölüm kurallarına aykırı mesaj.!

ArkadaŞlaŞ SeÇİm Bİttİ Nİye Hala Propaganda Yapiyorsunuz BaŞa Gelİpte Yemİyem Yolsuzluk Yapmayani GÖsterİn BoĞazdan Kendİmİ AŞŞaĞi Aticam

karakabusu' Alıntı:
ArkadaŞlaŞ SeÇİm Bİttİ Nİye Hala Propaganda Yapiyorsunuz BaŞa Gelİpte Yemİyem Yolsuzluk Yapmayani GÖsterİn BoĞazdan Kendİmİ AŞŞaĞi Aticam

M.Kemal Atatürk
Atanın Güvendiği Türk Milleti

Adnan Menderes

Günümüzde hakkında tek bir yolsuzluk iddası olmayan Lider DEVLET BAHCELIDIR. (Araştır ! )

59. Hükümet Başbakanı hakkındada tek bir yolsuzluk suçlaması yoktur(Bülent Ecevit ! )
Koalisyon ortağı Mesut beyi katmazsan....

Boğaz Serinse bu sıçaklarda kendini aşşağıya bırakman iyi olacak.....

Malesef Halkimiz Beynİ İle DeĞİl Cebİ İle DÜŞÜnÜr Oldu.bİr Torba Pİrİnce KİŞİlİĞİnİ Satti.yarin O Pİrİncİ De Bulamayacak Bakalim Neyİnİ Satacak!!

namz' Alıntı:
CHP nin iktidar olmasından çok daha HAYIRLI dır akpartinin iktidar olması unutmayın bu dep lileri meclise alıp onların bu kadar söz sahibi olmasının tek suçlusu CHP dir..
CHP ve diğer partiler herşeyin iyiye gittiğini biliyorlar ve o nedenle terörden başka hiçbir şeyi eleştiremediler seçim öncesinde tek kozları vardı terör
Terör olaylarını son aylarda arttırıp seçim kozu olarak kullanmaya çalıştılar. Çünki Terör bu Milletin en büyük derdiydi. Fakat unutulan bişey var bu terör sadece 4.5 yıldır yok 30 yıldır var ve tek sorumlusuda AKPARTİ değildir. sadedce At gözlüğü kullananlar bunu göremedi ama kimin ne olduğunu Millet görüyor
son aylarda artan terör olaylarıda inanıyorum ki CHP nin iktidar partisine karşı bi seçim oyunuydu...
(4 yılda olmayan olaylar seçim yılında neden oldu acaba diye düşünmüyor değilim)
Bu ülkede en büyük tehlike CHP dir..
Evet sana katılıyorum..Bende aynı fikirdeim,
CHP'nin yaptığı ucuz siyaset bence halk gereken dersini verdi.Cumhuriyeti ve Atatürkü kullanarak oy toplamaya çalıştı,bu nasıl atatürkçülük!.Atatürkçülük duyguları seçim zamanında palazlandı adamın h.erhalde ama TÜRK HALKI bunları yutmadı herkes bunları kabullenmek zorunda.Dtplerin de önünü açtığı için teröristlerden tebrik,teşekkür kartı falan vs. almıştır umarım

Artık Tartışmamıza Bile Gerek Yok Atı Alan Üsküdarı Geçti
DTP meclise girdi AKP iktidar oldu Bunu Halk Kendi İstedi Ben Boyle Olmaması Gerektiğini Düşünenlerdenim İnşallah Biz Haksız Cıkarız, Utanırız .

Hakimiyet Kayıtsız Şartsız MiLLetindir !!!
M.Kemal ATATÜRK
YeterLi mi?

Yehovan, yazdıklarının hiçbirinden akp ye oy verdiğimiz için şikayet etmeyeceğiz hiç merak etme, sen şikayet edebilirsin nede olsa mhp ye oy verdin senin hakkın var. Kabul ettiğim yada doğru bulduğumu söylemiyorum, seçim arefesindede yazdınız hepsine gereken cevabı bizzat verdim.

Aziz nesin'in söylediği "aptal" ifadesine katılanlar gerçekten aptal olanlardır, kendini aptal bulanlardır, ben değilim ben kabul etmiyorum kimsede bana aptal diyemez halt etmiş aziz nesin.

Tüm muhalif partilerin oy kapmak ve barajı geçmek uğruna, ortaklaşarak yaptıkları karalama kampanyalarına rağmen, hatta dahada çirkinleşip, akp ye verilen oyun pkk ya gittiğini, akp nin amerikan uşağı olduğunu, akp ye oy verenlerin cehennemi boylayacağını, özelleştirilen işletmeleri ermenilerin yada yahudilerin aldığını, vs. vs. meydan meydan dolaşıp anlatmanıza rağmen bu millet diğer partilere değilde akp ye oy verdi ya, işte bu hazımsızlığın, içinize sindiremeyişin, zorunuza gidişin, karalama kampanyalarında verdiğiniz emeğin boşa gidişine mi yanarsınız seçim yenilgisine mi bilemiyorum yerinizde olmak istemezdim, size tavsiyem sodanıza limon sıkın öyle daha güzel gidiyor. :) :durdurun

Goruyorumki Turkiyenin Yarisina Ragmen Hala Hazimsizlar Var Bu Halk Akp Yi SeÇti Begenemeyen Baska Memlekete Gider

ben bu yazıya cevap yazmıştım her ne hikmetse silinmiş bazı mesajlarımda oldugu gibi göremedim :)

hakkın yoktur dayatması bü güne kadar duydugum en saçma çıkış yolu sen bu milletin hakkına da mı baskı yaparak milletin iradesine ipotek koyuyorsun
biraz mantıklı konular açalım her şey bitti, artık millet iradesine saygı gösterip milli birligimize sahip çıkma zmanı devletimiz yarım kalmış icraatlarına emin adımlarla devam edecek bizde her zaman güvenecegiz, ülkemizin önü açıldı yola devam ediyor...

çogu yerde üzerinde durarak söyledigim bir söz vardır devletçi olmak

biraz devletçi olarak olaylara bakarsak ülkemiz açısından dogru olacak...

birde ilava etmem gereken bir şey var,
Devlet Bahçelinin devletçi tutumunu çok seviyorum sizde onun gibi düşünün en azından seçim gününe kadar muhalifti şimdi mecliste yapıcı rol alacagım diyor...baykal gibi her şeye muhalif degil.. bahçeliyi bu bakımdan çok takdir ediyorum
inşaallah önümüzde ki dönem bunun faydasını fazlasıyla görür

FoFeR' Alıntı:
Hakimiyet Kayıtsız Şartsız MiLLetindir !!!
M.Kemal ATATÜRK
YeterLi mi?
olay bitmistir..............

çok doğru söyluyorsun kardeş...
laiklik denen,ataturkçülük denen hiç bişi kalmamış bu ülkede....
artık turk olmaktan utanır hale geldim

viroutic' Alıntı:
ben bu yazıya cevap yazmıştım her ne hikmetse silinmiş bazı mesajlarımda oldugu gibi göremedim :)

hakkın yoktur dayatması bü güne kadar duydugum en saçma çıkış yolu sen bu milletin hakkına da mı baskı yaparak milletin iradesine ipotek koyuyorsun
biraz mantıklı konular açalım her şey bitti, artık millet iradesine saygı gösterip milli birligimize sahip çıkma zmanı devletimiz yarım kalmış icraatlarına emin adımlarla devam edecek bizde her zaman güvenecegiz, ülkemizin önü açıldı yola devam ediyor...

çogu yerde üzerinde durarak söyledigim bir söz vardır devletçi olmak

biraz devletçi olarak olaylara bakarsak ülkemiz açısından dogru olacak...

birde ilava etmem gereken bir şey var,
Devlet Bahçelinin devletçi tutumunu çok seviyorum sizde onun gibi düşünün en azından seçim gününe kadar muhalifti şimdi mecliste yapıcı rol alacagım diyor...baykal gibi her şeye muhalif degil.. bahçeliyi bu bakımdan çok takdir ediyorum
inşaallah önümüzde ki dönem bunun faydasını fazlasıyla görür

Arkadaş sen anlayamadın ! Yok öyle Milli iradeyi ipotek altına almak malmak. Söylemeye Çalıştığım şey seçim öncesi AKP'nin aleyhinde atanlar gidip tek tek oy bastılar. Bende diyorum ki bir kez daha eleştirmeye hakkınız yok ! AKP'yi eleştirmek için yermek için yanlışlıklarını ifade etmek için muhalefeti kullandılar. Arkasından muhalefete destek vermediler. Bu yuzden TÜRKİYEDE yaşan insanların eleştirilerine inancım kalmamıştır ! Bunu anlatmaya çalışıyorum. Yine bu millet dara düştüğünde çıkmaza girdiğinde bu insanlar tekrar AKP'yi eleştirmeye çalışıcak Muhalefin kanatları altına girmeye çalışacak ! Bunu yapmamaları gerektiğini anlatmaya çalışıyorum !

Çoğu yerde söylüyormuşsun. Devletçi olmayı devletçilik anlayışı taşıdığını. Şöyle baktığımda Ya sen devletçilik anlayışını bilmiyorsun. Yada benim tanımım AKP'den senden çok farklı...

AKP'nin ve seninde ne kadar iki yüzlü olduğunu şuan tescillemiş bulunmaktayım ! 99-02 de DSP ile hükümet kurduğunda Cumhurbaşkanını seçtiğinde oturuma katıldığında değirmene su taşımakla itham ettiniz. Ağzınıza geleni söylediniz. Bu seçimlerde milleti CHP'nın değirmenine su taşıyacakları diye kandırdınız. Şimdi Sizin adayınız gül için meclise girecek sizin değirmeninize su taşıyacak. Buna oooo hemen gelsin dersiniz dimi :) DEvlet beyin DSP ile ortaklığıda millet bekası içindi. Buna afedersiniz gözünü kan bürümüş boğa gibi saldırdınız. Şimdi tekrar Devlet Bey bu ülkeyi krize sokmamak için MEclise girecek buna alkış tutarsınız. Siz böylesiniz Aslanım Yanar Döner. Sen bahçelinin Hiç bir şeyini takdir edemezsin. Senin Buna Hakkın Yok. Buna nie hakkım yok diyorsan yukarda yazdım. Devlet bey DSP ile Hükümeti yine bu sebeple kurdu siz bunu evvirip çevirip alladınız pulladınız milletin önüne çirkin birşeymiş gibi koydunuz. Şimdi aynı durumu oooo baba Devlet devletçi Devlet diyerek karşılıyorsunuz. İki yüzlüler sizi

Mhp Dsp ile Hükümeti Milletinin iki partiye Göstermiş olduğu teveccüh nedeni ve diğer nedenleri için kurdu.(Milleti için)
Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sezeri Desteklememsine rağmen Meclisten Kaçmadı(Milleti için)
İdam cezasını Kaldırmak için Yapılan oturuma katıldı Red oyunu vermek için(Milleti için)
Erken Seçim kararını destekledi büyük oy kaybını bildiği halde (Milleti için)

Şimdi Cumhurbaşkanlığı seçimi için Meclis başkanlığı seçimi için yine oturuma katılacak(Milleti için)

Şimdi Milliyetçi Hareket Partisinin Devlet beyin yani biz ülkücülerin bize verdiği görevden hiç bir zaman kaçmadığımızı, Milletin iradesini Mecliste Tıkamadığımızı her davranışımızla kanıtlıyoruz.

Fakat bunu bir takım yanar döner insanlar kendi aleyhinde olunca Davasına ihanet sayıyor. Kendi Lehine olunca alkış tutuyor. İrade Gösterin Tutumluk Gösterin.

Biz Erdoğan gibi Davamıza İhanet etmeyiz.
Biz Erdoğan gibi Liderimize İhanet etmeyiz.
Biz Erdoğan gibi Üstümüze giydirelen Gömleği Değiştirmeyiz(Erdoğanda Milli Görüş Gömleği Vardı bir aralar)
Biz Erdoğan gibi Partimizi Böldürmeyiz. Böldürtmeyiz.
Biz Erdoğan gibi 1 gün önce söylediğimizi Unutmayız.
Biz Erdoğan gibi nerede beleş oraya yerleş Mantığı Güdmeyiz.
Biz Erdoğan gibi Oy avcılığı Yapmayız !

İşte aramızdaki Fark Bu

Geri