Türkiye'de dinsizler çoğalmalı!

ne acıdırki ;dün türbana yapılanlar bugün ezanamı yapılıyor.yakında devamıda gelir bunun..

ezan sesinden rahatsızlık!!! bu şehirde 1453ten beri sabah ezanı okunur ve bundan sonrada ilelebet okunacaktır inşallah..

bir özgürlük tutkusu var tutturulmuş gidiyor ama konuyu az açınca herkesin istediği gibi şartlı ve kendi istedikleri doğrultusunda özgürlük. tıpkı arzulanan şartlı demokrasi gibi..

insan evladı diyeceğim yinede bir yazı yazmış !! amaç provakasyon bu belli yazıkki oyuna geliyoruz burada bile ortam gerilmiş saflar tutulmuş .. yazı amacına ulaşmış..

kimse ezandan rahatsız olmasın !! müslüman ülkede yaşıyorsan rahatsız olmayacaksın. hristiyan ülkede yaşıyorsanda onların dini sizi rahatsız etmemeli..başka dinlerde yaşayanlarda kendi ülkeleirnde istedikelri gibi yaşayabiliyorlar ve kimsnein rahatsızlık duymaya hakkı olmuyor bizdemi olacak??

satanistlerin ülkesi varsa vede rahatsızlık doğrusu hazımsızlık çekenler oraya gitsin..şimdi müslümanlarda arabistana gitsin diyen pek çok kıt akıllıda çıkarsa hatırlatırım bizim güzel ülkemiz müslüman bir ülkedir işinize gelsede gelmesede bu gerçek değişmeyecektir..

kimse inanmak zorunda değil. ama biz müslümanlar olarak bu gaflete düşeneleri doğru yola doğru telkinlerde bulunmak bizim görevimiz. anlayanlar , rabbimin hidayete kavuşturdukları kurtulacaktır. diğerleri ise elbette cehennemde yanacak kullardan olacak ,onlarda cehennem katmanlarından ebedi mekanlarını seçsinler diyeceğiz..

ve yazar olan kişiye ve onun gibilere ithafen yazmış sanırım mehmet akif ersoy ;

Ruhumun senden, İlâhî, şudur ancak emeli:
Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli.
Bu ezanlar ki şahadetleri dinin temeli-
Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli.

rabbim doğru yoldan uzak olanların kalplerine iman ateşini düşürür inşallah..

İslam dinine mensup olmayan' Alıntı:
senin yaptığına şirk koşma denir. ve cezasıda bellidir ama cezayı biz değil Yüce Yaratıcı verir. sanmaki dünyadaki yaşadığın sıkıntılar bunun cezası ahirette ve kabirde çekicen azapları düşünmek bile istemiyorum

ohaaaa yani. bunu yazacak kadar kör olduğuna inamıyorum. söylediğinin ele avuca alınacak bir yeri bile yok. diyelimki öyle ozaman senin gibi düşünen insanlar yeryüzünde böyle rahatça dolaşabileceğinizimi sanıyorsunuz.ben hergün 15-20 kişiyi öldürürdüm daha çok sevap işlerim diye. seni benim elimden kim alabilirdi aceba polis mi? asker mi? devlet mi? kimmm? iyi düşün sen bu yazıyı yazabiliyor olabilirmiydin. gercekten üzülüyorum böyle bir yanılgıya düştüğüne. Her şeye rağmen Rabbim in seni affedip doğru yolu göstermesi için dua ediyorum.inşallah dualarım kabul olur.

uğraşmaya değmez bu o karı için bunlar ülkeyi bölmeye çalışan şerefsizLErdir !

Kesinlikle katılıyorum.
Doğru söylemek gerekirse bende sabahın köründe imamın avaz avaz okuduğu ezandan rahatsız oluyorum. İslam dinini benimsediğiniz ve o yönde yaşamayı tercih etmişseniz madem, benim fikirlerim size aykırı gelecektir.
Bu, sabah ezanı duymak istemeyen kesimin hak ve özgürlüklerinin kısıtlanmasıdır
En azından amplikatör ile değil de çıplak sesiyle okuması çok daha iyi olur.

O avaz avaz ezan okuyan imam gün geLecek
Senin ve sen gibiLerinde seLasını okuyacak akLında buLunsun
Siz artık iyice azıttınız şeref sınırLarını zorLuyorsunuz
Naparsanız yapın bu miLLetin sınırLarını zorLamayın
O sınırLarın dışına çıkamaz o sınırLarın içinde de kendinize yatacak yer buLamazsınız

belki haklıdır ateistlerin sayısı en çok İsveç,Norveç,Danimarka,Japonya,Fransa'dadır.Ve bu ülkelerin gelişmişliklerine ve eğitim düzeyine de bakınca aslında bir nebze haklılık payı da var gibi geliyor .

Ya anlamıyorum ne alakası var?? Hâşa gelişmişlik için dinsizlik mi lazım???? Valla bravo yani başka bir şey diyemem sana?? Nerden nereye alaka kurmuşsun!! Tamam tersine biz tam anlamıyla İslam Dini’nin iplerini sıkıca tutsaydık bizden iyi, bizden gelişmişi olmazdı!!!! Hatırlarsanız reform ve rönesans hareketlerine kadar Avrupa ya din faktörü hakimdi ve tam bir karmaşa içindeydi ve ne yaptılar, refom ve rönesans yapıp dinden uzaklaştılar geliştiler!! AMMAAA!!!! bu bizim için geçerli değil. Neden, çünkü Hristiyanlık sapmıştı veya değiştirilmişti!! Kısacası sapmışlıktan sapmak iyidir ama doğrudan sapmak kötüdür!! Kısacası bizim dinimiz ilk günkü kadar saf ve temiz halinde duruyor!!!!!

Kesinlikle katılıyorum.
Doğru söylemek gerekirse bende sabahın köründe imamın avaz avaz okuduğu ezandan rahatsız oluyorum. İslam dinini benimsediğiniz ve o yönde yaşamayı tercih etmişseniz madem, benim fikirlerim size aykırı gelecektir.
Bu, sabah ezanı duymak istemeyen kesimin hak ve özgürlüklerinin kısıtlanmasıdır
En azından amplikatör ile değil de çıplak sesiyle okuması çok daha iyi olur.

Senin hangi dinden, hangi görüşten olduğun hiç beni alakadar etmez!!!! Ama "EZAN" senin, benim, veya TC’nin koyduğu bir kural değil!!!! bu tamamen dinsel. insanları Namaza davet etmek, günde 5 vakit insanlara Allah'ı hatırlatmak için Mübarek Bilal Habeşi'nin o anki ruh haliyle söylediği muazzam güzellikteki sözler!! Aslında bunu sadece İslamiyet’le bağdaştırmamak lazım!! Nerden biliyoruz belki Hıristiyanlık ve Musevilik’te bozulmadan önce o dinlerde de buna benzer bir uygulama vardı?? Hatta belki de farzdı?? Belki Musevilikte gece her saat başı görevliler sokağa çıkıp insanları namaza çağırıyorlardı?? Şu an böyle bir şey olsaydı aynı düşüncelere sahip olacak mıydınız çok merak ediyorum!!!!

Dediğin çıplak ses olayına gelirsek!! Eskiden teknoloji yoktu şimdi çok mükemmel ses sistemleri var, eskiden diyelim bir yerleşim yerinde en fazla 5000 kişi yaşıyordu şimdi oldu nüfus 500 000!! Karadeniz de bir yerleşim yerinde iki evin arasındaki uzaklık 10 kilometreyi buluyormuş. Düşünsene Karadeniz Bölgesi’nde çıplak sesle okunan ezanın ne kadar yararlı olabileceğini
Dinlemek istemiyorsan çift cam taktırabilirsin?? Ama senin düşüncende olan azınlığın hakkını savunayım derken büyük bir çoğunluğun da isteğini göz ardı etmek hiç de mantıklı değil

Özgürlük mü?

Bu eşit olmalı..

Her gün 5 vakit tanrı uludur tanrı uludur propogandası ve aynı şekilde Her gün Çan çalmak...Bunlar Özgürlükse eğer

Günde 5 vakir Hoperlörlerden Tanrı Yoktur tanrı yoktur demekte özgürlüktür

DEĞİLDİR!!

Niye biliyor musun, çünkü sen Allah yoktur deyince benim inandığım varlığa ve inancıma apaçık bir hakaret içinde olmuş olursun!! Aynı şekilde tam tersini düşünelim. Atıyorum sen taşa inanıyorsun diyelim. Ben de kalkıp Taş a inanmak mantıksızdır, saçmadır dersem aynı haksızlığı ben yapmış olurum!!

Kısacası, bunun birazcığı falan yok!! Bir şey ya vardır ya yoktur!! Yani sen Allah'a yok dersen resmen benim inancıma hakaret etmiş olursun aynı benim taşa inanmak saçmalıktır dediğim gibi!!

Ve son olarak!!!!! Kimsenin neye inandığı veya inanmadığı beni hiç alakadar etmez!! Ama şu an bunları tartışıyor olmamızın tek sebebi Türkiye Cumhuriyetini karıştırmak isteyen (Özellikle Masonların) yaptıkları şeylerden başkası değildir!!!!! Gün geldi siyasetle yaptılar bunu, gün geldi Türk-Kürt diye yaptılar ve şimdi de gördüğümüz gibi her zaman vazgeçilmez yöntemleri arasında yer alan DİN konusu!!

Bu lafımı kim üzerine almak istiyorsa alsın istemeyen almasın ÇOK TA TIN!!!!! Allah’ın biz beşeriz, şaşarız ama ne olursun sen tüm insanların son nefeslerini vermeden hak yoluna girmelerini nasip et!!!!

Ezanın Sustugu Yerde Hayat Susar.
Sabahlara Kadar Cluplerde Calan Sarkılardan Rahatsız Olunmuyo,Ayyas seslerınden rahatsız olunmuyo,vs vs vs bırcok ornek verılebılır.Sıra Ezan'amı geldı.
Allah'ın Emrınden Rahatsızmı Olunuyo.
Bunları Neye Benzetıyorum Varya,hanı Bazı Yaratıklar Yemek Yedıklerı Yerlere,arkalarını Donupte Dıskı Yaparlar,aynen Ona Benzetıorum.
Unutmayın Ezan Bırgun Susucak ,sustugu Gunde Okunsun Dıye Yalvarılcak, Ama Nafıle.

AYRICA BEN TURK'UM DIYENLERE SESLENIYIM

Ruhumun senden, ilahi, şudur ancak emeli
DEğmesin mabedimin göğsüne namahrem eli.
Bu ezanlar-ki şahadetleri dinin temeli,
Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli.

Ozaman bizim marşımızıda okumayın.Gerci siz marşımızıda bilmiyordunuz
PARDON

Herkes Hem dinli hem dinsiz İsine gelince Muslüman isine gelince ateist
isine gelince Siyasetci isine gelince İzleyici

Eferüm oğlum ehmet
Varlığın halka rahmet!
Sakın hiç çekme zahmet,
Allah versin afiyet

eferüm oğlum ehmet
sen bu yolda devam et

Bir tutup bin atmalı
kaymağa bal katmalı
gık dese muhalefet
anasını satmalı

eferüm oğlum ehmet
sen bu yolda devam et

Kim derse demokrasi
saymalı onu asi
kırılmalı kafası
böyle olur siyasi

eferüm oğlum ehmet
sen bu yolda devam et

Her tedbiri almalı
iktidarda kalmalı
her gün başka havadan
yem borusu çalmalı

eferüm oğlum ehmet
sen bu yolda devam et

Ver hesabı farkıyle
çık yüzünün akıle
kendine etme zahmet
isbat misbat hakkıyle

eferüm oğlum ehmet
sen bu yolda devam et

Baba , oğul, kız , dayı
çekiversin cartayı
Sen sağsın ben selamet
atlatırsak vartayı

eferüm oğlum ehmet
sen bu yolda devam et

AZİZ NESİN
İcimden bu siiri eklemek geldi

islamın şartından biri namaz kılmaktır sabah kalkıp o namazı kılmalıyız ! kılmasakta uyanıksak o an ezan bitene kadar yatmamalıyız madem kılmıyosun ne diye böyle bir terbiyesizlikte bulunuyosun ! ayıp ayıp ! insanlıktan bir haber ya haddini bilsin herkes kendine gelsin

Geri