- Reaction score
- 0
Türkiye'de dinsizler çoğalmalı!
Bu kadından başlamak lazım çoğaltmaya o zaman
:clap:clap:clap
dogru söze ne denir
Türkiye'de dinsizler çoğalmalı!
İslam dinine mensup olmayan' Alıntı:senin yaptığına şirk koşma denir. ve cezasıda bellidir ama cezayı biz değil Yüce Yaratıcı verir. sanmaki dünyadaki yaşadığın sıkıntılar bunun cezası ahirette ve kabirde çekicen azapları düşünmek bile istemiyorum
ohaaaa yani. bunu yazacak kadar kör olduğuna inamıyorum. söylediğinin ele avuca alınacak bir yeri bile yok. diyelimki öyle ozaman senin gibi düşünen insanlar yeryüzünde böyle rahatça dolaşabileceğinizimi sanıyorsunuz.ben hergün 15-20 kişiyi öldürürdüm daha çok sevap işlerim diye. seni benim elimden kim alabilirdi aceba polis mi? asker mi? devlet mi? kimmm? iyi düşün sen bu yazıyı yazabiliyor olabilirmiydin. gercekten üzülüyorum böyle bir yanılgıya düştüğüne. Her şeye rağmen Rabbim in seni affedip doğru yolu göstermesi için dua ediyorum.inşallah dualarım kabul olur.
Kesinlikle katılıyorum.
Doğru söylemek gerekirse bende sabahın köründe imamın avaz avaz okuduğu ezandan rahatsız oluyorum. İslam dinini benimsediğiniz ve o yönde yaşamayı tercih etmişseniz madem, benim fikirlerim size aykırı gelecektir.
Bu, sabah ezanı duymak istemeyen kesimin hak ve özgürlüklerinin kısıtlanmasıdır
En azından amplikatör ile değil de çıplak sesiyle okuması çok daha iyi olur.
belki haklıdır ateistlerin sayısı en çok İsveç,Norveç,Danimarka,Japonya,Fransa'dadır.Ve bu ülkelerin gelişmişliklerine ve eğitim düzeyine de bakınca aslında bir nebze haklılık payı da var gibi geliyor .
Kesinlikle katılıyorum.
Doğru söylemek gerekirse bende sabahın köründe imamın avaz avaz okuduğu ezandan rahatsız oluyorum. İslam dinini benimsediğiniz ve o yönde yaşamayı tercih etmişseniz madem, benim fikirlerim size aykırı gelecektir.
Bu, sabah ezanı duymak istemeyen kesimin hak ve özgürlüklerinin kısıtlanmasıdır
En azından amplikatör ile değil de çıplak sesiyle okuması çok daha iyi olur.
Özgürlük mü?
Bu eşit olmalı..
Her gün 5 vakit tanrı uludur tanrı uludur propogandası ve aynı şekilde Her gün Çan çalmak...Bunlar Özgürlükse eğer
Günde 5 vakir Hoperlörlerden Tanrı Yoktur tanrı yoktur demekte özgürlüktür
Türkiye\'de dinsizler çoğalmalı!