Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

madem tanısacaz ben volkan:D malumunuz.. gazi üni. işletme 3. sınıfta okumaktayım dogma buyume ankaralıyım tanıstıgıma memnun oldum

madem tanısacaz ben volkan:D malumunuz.. gazi üni. işletme 3. sınıfta okumaktayım dogma buyume ankaralıyım tanıstıgıma memnun oldum

Aileye hoşgeldin volkan...Ankaradan çok arkadaşımız var..İnşallah hepsiyle tanışma fırsatın olur...İyi bayramlar şimdiden...

Tüm hackhell ailesinin bayramı da burdan mubarek olsun inşallah..

Allah İslam alemine gerçekten bayram yapacağı günleri göstersin İnşaallah.
Herkesin bayramı mübarek olsun.

Adımı boşverin. Edebiyat öğretmeniyim. Yaş:29 Giresun

Baya bi geç kaLdım sanırım ama geLdim sonunda.. :hhter
BüyükLerme küçükLerime yaşıtLarıma seLam oLsun.. :melek
Adım Mert SamsunLu + HackheLL BağımLısı bi LiseLiyim.. :)
Ve İkra'nın kardeşiyim..
uLtrAsLan'ım.. :melek Vakit buLduğum zaman HackheLL'da takıLmaya bayıLıorum.. :) Bu konunda açıLması ii oLmuş harbiden.. :)
İnşaaLLah kazanabiLirsem tıp veya hukuk böLümü okumayı istiorum..
Bugün Ramazan Bayramı'nın 2. günü..Herkesin Ramazan bayramını kutLar büyükLerimin eLLerinden küçükLerimin gözLerinden öperim.. :melek
ALLah'a emanet oLun..Kendinize iyi bakın.. :)
İyi forumLar..

Baya bi geç kaLdım sanırım ama geLdim sonunda.. :hhter
BüyükLerme küçükLerime yaşıtLarıma seLam oLsun.. :melek
Adım Mert SamsunLu + HackheLL BağımLısı bi LiseLiyim.. :)
Ve İkra'nın kardeşiyim..
uLtrAsLan'ım.. :melek Vakit buLduğum zaman HackheLL'da takıLmaya bayıLıorum.. :) Bu konunda açıLması ii oLmuş harbiden.. :)
İnşaaLLah kazanabiLirsem tıp veya hukuk böLümü okumayı istiorum..
Bugün Ramazan Bayramı'nın 2. günü..Herkesin Ramazan bayramını kutLar büyükLerimin eLLerinden küçükLerimin gözLerinden öperim.. :melek
ALLah'a emanet oLun..Kendinize iyi bakın.. :)
İyi forumLar..

ohh bea birinin kardeşi vardı vardı diyodum.... yine bi yerde qörmştm bn birinin kardeşiyim yazmıştı biri ama hatrlamıyodum :D senmişsin :D :clap:clap

selamınaleykûm

Adımı boşverin. Edebiyat öğretmeniyim. Yaş:29 Giresun

adaşız galiba :)
benim adımı da boşverin :durdurun:durdurun

mûbarek Ramazan Bayramı tüm İslam Alemine kutlu olsun
bu sayfada emeği geçen tüm arkadaşlara da teşekkürler
güzel bir sohbet platformu oluşmuş
Lacivert nerelerdesin kardeşim anca teşekkür ediyorsun
gelde iki hasbihal edelim

selam aleyküm arkadaşım ben ilk defa giriyorum yeni üye oldum. aslında inspeak proğramına üye olup arapça sesli sohbet odalarına girmekti maksadım bilmiyorum becerebilecekmiyim şimdilik buraya gelebildim bana yardımcı olursanız sevinirim hayırlı bayramlar

s.a benim adım yasin. elazığlıyım. 16 yaşındayım ve meslek lisesinin bilişim bölümünde okuyorum. dostlarıma çok önem veririm. gençfbliyim herkesin ramazan bayramını kutlar sağlık ve mutlulukla nice bayramlar dilerim...

Geri