Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

s.a. ben hayrettin dilli. 21 yaşındayım. Dini konularda konuşacağınız zaman burda olmaya çalışıcam.

Bölümün haddini belirlemedim ben,bu saldırı nie ?bu bölüme bişi yazmak için bölümle ilgili mi olmam gerekio???
mehmet yaşını bu konuya yazmış..bu konuda insanlar yaşlarını,yaşadıkları yerleri yazmıo mu? eğer bana farklı bişey sölediyse (yaşı mesela ) onu neden burda sormayayım..22 yaşındaysa eğer sizde bilin :sigara:
ben konuyu çok beğendiğimi sölemiştim zaten..ilgi çeken bi konu..

şu senin yazdığın uslub hiç hoş deil.ortamı gerdin bi anda..sanki buranın sahibi sensin ve burayla ilgili olmayanlar yazamaz gibi ...ben sadece fikrimi söledim bir kereliğine..ama çarpıldı..

Fikrin çarpıtıldıysa kusura bakma arada destursuz girip ona buna laf atan dengesizleri görmeye alıştık o yüzden bi yanlış anlaşılma olmuş
Hakkını helal et Hoşgeldin kardeş..(=

bu konu açıldığından beri oldukça ilgi gören sıcak ve samimi bir ortam yarattı. bu en son bazı postlar ortamı germiş. bunlara hiç gerek yok arkadaşlar. birbirimize hoşgörü içinde hoşgeldin diyerek kapımızın herkese açık olduğunu belirtelim.

ancak şuda varki burası islam ve insan bölümü. buradaki herhangi bir üyenin bir başka üye hakkındaki hayalleri yada hayal kırıklıkları sanırım özel konulardır. bunların özelde kalması gerektiğini düşünüyorum.

ortamın gerilmesi ile yeni gelen arkadaşlardan bazılarının yeterince sıcak karşılanmadığını düşünüyorum. tüm yeni gelen kerdeşler hoş geldiniz şeref verdiniz.

burası tanışma bölümü olabilir ama bizlerde robotlar değiliz. kendimizi takdim ederek yerine oturmak değil buranın misyonu. çok özel ve kişiselleştirme olmamak kaydı ortada edilen bazı sohbetlerin ortamı dahada ısıttığını düşünüyorum.

buradaki sıcak ve samimi ortamı kıskananlar var arkadaşlar. bunu ifade etmektede çekinmiyorlar. lütfen içerisinde bulunduğumuz ortamın kıskanılacak kadar güzel olmasına dikkat edelim , bu sıcaklığı samimiyeti sürdürelim...

Allah (C:C) hepinizden razı olsun inşallah...

arkadaşlaaaaaar bu gece kadir gecesi hepinizin gecesi mubarek olsun Allah yapacağınız duaları kabul etsin.
elif kardeşinize de bi dua edersiniz unutmazsınız inşallah
sadece öss de istediği olsun demeniz yeterli:)
bende size edicem inşallah hadi Allaha emanet

Allah (c.c.) zihin açıklığı versin, dilerim Allahtan hayat sınavı da dahil bütün sınavları kazanma kuvveti versin, herşey gönlünce olsun :melek

sağolasın kardeşim bu arada bana dua eden etmeyen bütün ablalay abiley dayılar:) keydeşley hepinizden Allah razı olsun seviyorum siziiii

ÜzÜldÜm,

Hayal KirikliĞi Ve Sikinti....

3 GÜndÜr Yoktum Ya!!!

Nasil Da DeĞİŞmİŞ Sayfalar!!!

Tipki Hayatimiz Gİbİ!!!

Ama ÜzÜntÜm Burada Geyİk Yapanlara DeĞİl...

Ramazan'in GİdİŞİne......

YÜce Allah (c.c.) Hayirlisi İle SaĞlikli Ve Mutlu Nİce Ramazanlara.

İncubus:ben Sana İftar Verdİm KardeŞ.gÖnÜl BaĞi İle GÖnderdİĞİm TÜm Hackhell Aİlesİnİ Dualarla DoyurmuŞtum.ama Haberİn Olmadi Herhal

Allah'a Emanet.

İnşaallah daha usulüne uygun devam eder bu başlık.
Bu mübarek günlerde kalpler kırılmasın.

belki bayramda giremem tüm kardeşlerimin bayramı şimdiden mübarek olsun selametle.... =)

belki bayramda giremem tüm kardeşlerimin bayramı şimdiden mübarek olsun selametle.... =)
Allah razı olsun kardeşim seninde mübarek olsun.
Allah Tüm islam alemine gerçekten bayram yapacağı günleri nasip etsin.

Arkadaşlar Allah burda güzel ve samimi duygularınızdan dolayı sizden razı olsun..Çok güzel bir başlık ve aynı güzellikte ilerlemekte...Eminim saygı konusunda birbirimize mütemamız ve töleransımız fazlasıyla olacaktır..Bura , bu başlığa diğer başlıkalardan daha ayrı bir saygı ile eğildiğinizden eminim..İnşallah gergin gibi görünen ortamda yumuşamıştır ki ben öle görüyorum...Gerekli tevazuyu gösteren arkadaşlara da Allah razı olsun diyorum...

Başlığın amacına gelince mMUSTANGg kardeşimiz yeterince güzel anlatmış..fazla uzatmanın manası yok...Ancak belirtmek isterim ki başlığımızı msn havasından uzak tutmaya çalışalım..Ard arda kısa mesajlardan kaçınalım..Başlığımız öncelikli tanışma amaçlı olsun ve yeni gelenleri tanıma , onların ortamımıza ısınması için bir vesile olsun...

Neyse Başlığımızın güzelliğinin bozulmadığı kanatindeyim..Gene de dikkatimizi biraz daha artırarak devam edelim inşallah..;)..

Yeni gelenlere hoşgeldin diyorum..İsimlerini bir bir sayamiyorum kusura bakmasınlar..;)

Aileye hoşgeldiniz vesselam..

büyük ihtimalle bende bayramda şehir dışında olacağım ve nete girme şansım olmayacak. bugünden tüm dostlarımın arkadaşlarımın mübarek bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını cenab-ı rabbimden niyaz ederim. allah (c.c) sizlerden razı olsun..

bi yanlış anlaşılma olmasın kjimseyle kavga etmek kimseyle hır gür ıkarma derdinde değilim.. pori arkadaşımı erkek sanıyodum bayan bir üyeymiş ona şaşırdım...

bi arkadaşda geyik belaltı muhabbettir demiş.. gerçekten çok köhne bir cümle olmuş kanaatindeyim..

bu arada güzel ramazan ayınıda sağ salim bitrirdik sayılır allah herkesin orucunu fitresini kabul etsin..

bugün arefe kabir ziyaretlerini unutmayalım..

sağlıcakla kalın şimdilik..

sağolasın kardeşim bu arada bana dua eden etmeyen bütün ablalay abiley dayılar:) keydeşley hepinizden Allah razı olsun seviyorum siziiii

Kendimize olmasını istemediğimiz bir şeyi kimseye istememeliyiz, kendimize olmasını istediğimiz bir şeyi herkeze istemeliyiz, Allah (c.c.) senden ve hepimizden razı olsun.

ίииuεи∂σ;2189815' Alıntı:
İnşaallah daha usulüne uygun devam eder bu başlık.
Bu mübarek günlerde kalpler kırılmasın.

Umarım Pori'nin kalbi kırlımamıştır. Pori lütfen seni yine görmek istiyoruz bu başlıkta.

Arkadaşlar Allah burda güzel ve samimi duygularınızdan dolayı sizden razı olsun..Çok güzel bir başlık ve aynı güzellikte ilerlemekte...Eminim saygı konusunda birbirimize mütemamız ve töleransımız fazlasıyla olacaktır..Bura , bu başlığa diğer başlıkalardan daha ayrı bir saygı ile eğildiğinizden eminim..İnşallah gergin gibi görünen ortamda yumuşamıştır ki ben öle görüyorum...Gerekli tevazuyu gösteren arkadaşlara da Allah razı olsun diyorum...

Başlığın amacına gelince mMUSTANGg kardeşimiz yeterince güzel anlatmış..fazla uzatmanın manası yok...Ancak belirtmek isterim ki başlığımızı msn havasından uzak tutmaya çalışalım..Ard arda kısa mesajlardan kaçınalım..Başlığımız öncelikli tanışma amaçlı olsun ve yeni gelenleri tanıma , onların ortamımıza ısınması için bir vesile olsun...

Neyse Başlığımızın güzelliğinin bozulmadığı kanatindeyim..Gene de dikkatimizi biraz daha artırarak devam edelim inşallah..;)..

Yeni gelenlere hoşgeldin diyorum..İsimlerini bir bir sayamiyorum kusura bakmasınlar..;)

Aileye hoşgeldiniz vesselam..

Eklenecek pek birşey yok, eline sağlık. Bu başlık çok değerli, burada sadece tanışmıyoruz, birbirimize hayır duaları ediyoruz, msn muhabbeti bir yana istenmedende olsa kapl kırılabiliyor, tüm dostların göstereceğine inandığım hassasiyetine şimdiden teşekkür ederim.

ben alperen sungur ankaradayım yozgatlıyım

kardeş ben de gazi hukuktayım.Allah yardımcın olsun.İnşallah görüşme fırsatı buluruz.tabi hepinizle görüşmek isterim ama crazy boy bana daha yakın.nerde kalıon bu arada

gazi mahallesinde oturuyorum sen nerdesin ?

Allah insallah bir dahaki Ramazana da
hepimizin sag saglim ulasmasini saglar. Sizlerle beraber nice bayramlari yasayip,
bize yakisir sekilde degerlendirmeyi istiyorum. Yarinimiz belli degil. Belki bir dahaki
bayrama burada olamayiz. Varsa kirdigim kimse, haklarini helal etsinler.

herkese hayırlı bayramlar. ailelerimiz ve sevdiklerimizle birikte inşallah bir çok bayramı görmek kısmet olur. sağlıklı, mutlu, huzurlu bir şekilde.

Geri