GeciT
Banned
- Reaction score
- 0
neyse çıkıorm buradan..muhabbete doyum olmuo :saskin
sizLere de doyum oLmuyor..
seLametLe
neyse çıkıorm buradan..muhabbete doyum olmuo :saskin
Bölümün haddini belirlemedim ben,bu saldırı nie ?bu bölüme bişi yazmak için bölümle ilgili mi olmam gerekio???
mehmet yaşını bu konuya yazmış..bu konuda insanlar yaşlarını,yaşadıkları yerleri yazmıo mu? eğer bana farklı bişey sölediyse (yaşı mesela ) onu neden burda sormayayım..22 yaşındaysa eğer sizde bilin :sigara:
ben konuyu çok beğendiğimi sölemiştim zaten..ilgi çeken bi konu..
şu senin yazdığın uslub hiç hoş deil.ortamı gerdin bi anda..sanki buranın sahibi sensin ve burayla ilgili olmayanlar yazamaz gibi ...ben sadece fikrimi söledim bir kereliğine..ama çarpıldı..
arkadaşlaaaaaar bu gece kadir gecesi hepinizin gecesi mubarek olsun Allah yapacağınız duaları kabul etsin.
elif kardeşinize de bi dua edersiniz unutmazsınız inşallah
sadece öss de istediği olsun demeniz yeterli
bende size edicem inşallah hadi Allaha emanet
Allah razı olsun kardeşim seninde mübarek olsun.belki bayramda giremem tüm kardeşlerimin bayramı şimdiden mübarek olsun selametle.... =)
belki bayramda giremem tüm kardeşlerimin bayramı şimdiden mübarek olsun selametle.... =)
sağolasın kardeşim bu arada bana dua eden etmeyen bütün ablalay abiley dayılarkeydeşley hepinizden Allah razı olsun seviyorum siziiii
ίииuεи∂σ;2189815' Alıntı:İnşaallah daha usulüne uygun devam eder bu başlık.
Bu mübarek günlerde kalpler kırılmasın.
Arkadaşlar Allah burda güzel ve samimi duygularınızdan dolayı sizden razı olsun..Çok güzel bir başlık ve aynı güzellikte ilerlemekte...Eminim saygı konusunda birbirimize mütemamız ve töleransımız fazlasıyla olacaktır..Bura , bu başlığa diğer başlıkalardan daha ayrı bir saygı ile eğildiğinizden eminim..İnşallah gergin gibi görünen ortamda yumuşamıştır ki ben öle görüyorum...Gerekli tevazuyu gösteren arkadaşlara da Allah razı olsun diyorum...
Başlığın amacına gelince mMUSTANGg kardeşimiz yeterince güzel anlatmış..fazla uzatmanın manası yok...Ancak belirtmek isterim ki başlığımızı msn havasından uzak tutmaya çalışalım..Ard arda kısa mesajlardan kaçınalım..Başlığımız öncelikli tanışma amaçlı olsun ve yeni gelenleri tanıma , onların ortamımıza ısınması için bir vesile olsun...
Neyse Başlığımızın güzelliğinin bozulmadığı kanatindeyim..Gene de dikkatimizi biraz daha artırarak devam edelim inşallah....
Yeni gelenlere hoşgeldin diyorum..İsimlerini bir bir sayamiyorum kusura bakmasınlar..
Aileye hoşgeldiniz vesselam..
kardeş ben de gazi hukuktayım.Allah yardımcın olsun.İnşallah görüşme fırsatı buluruz.tabi hepinizle görüşmek isterim ama crazy boy bana daha yakın.nerde kalıon bu arada