Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

selamınaleykum
ben de kayseriden kevser 15 yaşındayım lise öğrencisiyim böyle bir bölüm bulduğum için gerçekten kendimi şanslı hissediyorum çünkü artık internet farklı (!) amaçlarda kullanılıyor salat ve selam üzerinizde olsun ALLAH'a emanet olun

ee herkesin aradığını karşısına çıkarıyor..
ne aradığın önemLi oLan ;)

hoşgedin kardeşim inşallah istediğini burda bulursun

hoşgeldin feyzal.

önemli olan bir şeyi nasıl kullanmak istediğindir. niyetindir. kötüye kullanırsan kötü, iyiye kullanırsan iyi olur.

inşallah her şey hep iyiye kullanılır.

ben de kütahyadan Muharrem Ferhan .emeği geçenlerden ALLAH razı olsun

hoşbulduk arkadaşlar yorumlarınız için sağol ama alıntı yaptığım arkadaşım feyza değil feyz al :D:victory

ayyyyyyy:saskin pardon kerdeşiiiimmm çok komik bi gaf olmuş hahaha. neyse canım müslüman müslümanın kusurlarını örter dimi kimse bunu görmedi heee tamammı:durdurun

tekrar dan hoşgeldin feyz Al forumdan feyzalırsın inşaallah

Ferhan kardeş hoşgelmişsin güzel paylaşımlar
doğru dimi Ferhan:D

ben de kütahyadan Muharrem Ferhan .emeği geçenlerden ALLAH razı olsun

ooo hemşerim gelmiş .açılın.
Hoş geldin kardeşim.Nasıl vazo yerinde duruyor mu?Ya onu boş ver de hala gözleme yapıyorlar değil mi?Özledimde....

ooo hemşerim gelmiş .açılın.
Hoş geldin kardeşim.Nasıl vazo yerinde duruyor mu?Ya onu boş ver de hala gözleme yapıyorlar değil mi?Özledimde....

ahahaha acıktın herhalde. :p

hoşgeldin ferhan.

herkesin işleri baya yoğun olsa gerek. yeni arkadaşlar dışında her zamanki arkadaşlar da yoklar.

Cümleten seLam..Ya arkadaşlar haftanın 2-3 günü burada olabiliyorum kusura bakmayın biliyorsunuz ÖSS var bu sene =)

Allah kolaylık versin. inşallah dilediğin bölümü kazanırsın. hayırlısıyla...

kardeş bende erzurumluyum dadaşım bütün müslümanları ve insan sevenleri bende seviyorum.
hepinize mutlu ,huzurlu,sağlıklı günler dilerim.
rabbim darda olanları kurtarsın.

Cümleten seLam..Ya arkadaşlar haftanın 2-3 günü burada olabiliyorum kusura bakmayın biliyorsunuz ÖSS var bu sene =)

Aleykümselam kardeş.
Allah gönlüne göre verir inşaallah sınavda

evet arkadaşlar sanırım herkesin işleri yoğun bir döneme girdi burası tenhalaşmış :) tüm yeni gelen kardeşlerimize hoşgeldiniz diyorum.

ayrıca bu sene öss'ye giren kardeşlerimizede allah zihin açıklığı versin..

ve düşüncem şudur ki islam ve insan bölümünde kaynaşmamızı ve paylaşımları dahada arttıracak neler yapabiliriz ? herkes düşüncelerini söylerse güzel bir fikirde buluşacağımızdan eminim..

selamun aleykum
allah yardımcın olsun kardeş biz bitirdik o dertleri ama zor buzamanda öss 'ydi kpss'ydi ales ti hep sınav oldu

Geri