Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

evet arkadaşlar sanırım herkesin işleri yoğun bir döneme girdi burası tenhalaşmış :) tüm yeni gelen kardeşlerimize hoşgeldiniz diyorum.

ayrıca bu sene öss'ye giren kardeşlerimizede allah zihin açıklığı versin..

ve düşüncem şudur ki islam ve insan bölümünde kaynaşmamızı ve paylaşımları dahada arttıracak neler yapabiliriz ? herkes düşüncelerini söylerse güzel bir fikirde buluşacağımızdan eminim..
[/QUOTE

düşünüyorum...
öyleyse varım...

öneri 1:
Madem ki konu İslam ve insan.Her hafta bir arkadaşımız İslam ve Türk tarihi alim ve bilginlerinden birini tanıtsın.Çünki geçmişini unutmaya başlayan bir millet olmaya başladık.Belki çocuklarımıza bu konular hakkında sohbet ederek daha faydalı olabiliriz.
(Diyeceksiniz ki tarat interneti ara bul.Ama bu işin kolayı olur.Araştırmayı yapan kişi araştırdığı konu üzerinde daha detaylı bilgilere sahip olmuş olur bu iyi değil mi? )

Ben 10.11.2007 tarihinde Evliya Çelebi hakkında araştırma yazmak istiyorum.Düşüncelerinizi paylaşırsanız mutlu edersiniz.Hepiniz Allah'a emanet olun.

gönLüne sağLık kardeşim iyi düşünmüşsün
ama burası tanışma başLığı oLduğundan
bence DaywaLkerr kardeşimizden rica edip
bunun için ayrı bir başLık açaLım
oda gerekLi sabitLemeyi yapar zaten
her hafta da isteyen arkadaşımız üzerine düşen argümanLarLa birLikte
açar konusunu tabi bu benim fikrim

Güzel bir öneri konu başlığı açılsın
Biri çıkıp efendimizin hayatıyla işe başlarsa 4 halifeyle devam edip islam alimlerinin İbretlik yaşamlarından sonra Osmanlı Padişahlarında bitiririz inş.Süperde bi başlık olur
Hz. Ömerin hayatını sağlam kaynaklardan aktarması benden

arkadaşlar ayrı bir başlık altındada bunu yapabiliriz yada başlığımızı ''birbirimizi biraz tanıyalım ve bildiklerimizi paylaşalım'' diyede değiştirebiliriz.bence önemli olan nerede yapacağımız değil ne yapacağımızdır..şu ana kadar ortaya atılan fikirlerin hepsi birbirinden güzel. en güzeline hep beraber karar vereceğimizden eminim..

evet arkadaşlar sanırım herkesin işleri yoğun bir döneme girdi burası tenhalaşmış :) tüm yeni gelen kardeşlerimize hoşgeldiniz diyorum.

ve düşüncem şudur ki islam ve insan bölümünde kaynaşmamızı ve paylaşımları dahada arttıracak neler yapabiliriz ? herkes düşüncelerini söylerse güzel bir fikirde buluşacağımızdan eminim..
[/QUOTE

düşünüyorum...
öyleyse varım...

öneri 1:
Madem ki konu İslam ve insan.Her hafta bir arkadaşımız İslam ve Türk tarihi alim ve bilginlerinden birini tanıtsın.Çünki geçmişini unutmaya başlayan bir millet olmaya başladık.Belki çocuklarımıza bu konular hakkında sohbet ederek daha faydalı olabiliriz.
(Diyeceksiniz ki tarat interneti ara bul.Ama bu işin kolayı olur.Araştırmayı yapan kişi araştırdığı konu üzerinde daha detaylı bilgilere sahip olmuş olur bu iyi değil mi? )

Ben 10.11.2007 tarihinde Evliya Çelebi hakkında araştırma yazmak istiyorum.Düşüncelerinizi paylaşırsanız mutlu edersiniz.Hepiniz Allah'a emanet olun.

arkadaşım cok güzel bi konuyadeginmişsin..umarım gercekleşir ve bizde biraz yardımcı oluruz...bu arda farklı baslıkta olması daha güzel olur...

[/QUOTE

düşünüyorum...
öyleyse varım...

öneri 1:

aynen katılyom kardeşime allah razı olsun

Ya geçin bunları.. istanbul toplantısı yapmaya çalıştık kaç kişi sattı...
Ama yapacak olursanız bana da haber verin bayram vesilesiyle yine atlar gelirim..

o günümüzü biraz analım..

mini-DSC02798.jpg

Herkes kendini söylemek isterse söylesin.. ben sağdaki koyu yeşil gömlekliyim..

elife ayıpsın gel ankaraya sana ankaranın en güzel kahvesini içirmeyen dayı olsun :D

Kırmızı tişortluda benim :):):):):)

Biraz ufak gosteriyorum. 20 yasindayim :) Ahh Istanbul ahh kurbanda geliyorum insallah guzel bi bulusma olurda katiliriz. Macaristandan sevgiler saygilar

ve aleykümselam arkadaşlar bende bursadan
Lise bitti tesviye bölümünden mezun oldum.Bir kaç yerde çalıştım işler ağırdı ve belimde bi sorun oldu yatıyorum:D
Askerliği bekliyorum 19 yaşındayım nasipse 2008 ortalarında giderim
Selametle

ve aleykümselam arkadaşlar bende bursadan
Lise bitti tesviye bölümünden mezun oldum.Bir kaç yerde çalıştım işler ağırdı ve belimde bi sorun oldu yatıyorum:D
Askerliği bekliyorum 19 yaşındayım nasipse 2008 ortalarında giderim
Selametle

kardeş acil şifalar dilerim allahtan

boğazda çay içmek...

oraya gelmek kısmet olacak mı acaba? ama Türkiye de görmek istediğim ilk yer antalya. Allah kısmet ederse gideceğim.

bu arada yeni gelen arkadaş hoşgeldin.

Geri