Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

Hoşgeldin emre Kardeşim Baştacısın evinde gibi rahat ol

Diğer bir konu arkadaşlar şöyle 250 300 arası kirası olan Merter Fatih Eyüp arasında tek odalı küçük bi daire gözünüze ilişirse haber verirseniz çok seviniriz Bi garibana yardım etcez yani bana(=

Diğer bir konu arkadaşlar şöyle 250 300 arası kirası olan Merter Fatih Eyüp arasında tek odalı küçük bi daire gözünüze ilişirse haber verirseniz çok seviniriz Bi garibana yardım etcez yani bana(=

dayıya söyliyelim hatim duasında bu konuya da değinsin:melek

bu arada hoşgeldin emre kardeş senide her zaman görmeyi isteriz forumda

Merhaba arkadaşlar ben Muzaffer ümraniyeliyim( İstanbul bilmeyenler için :)) . 22 yaşındayım. İTÜ inşaat mühendisliği son sınıf öğrencisiyim.

Selamun aleyküm.Hoş bulduk hoş gördük.Tşk ederim evimde gibi rahat edeceğimi umuyorum.Sİz burda böle cana yakın olduğunuz sürece pek yabancılık çekeceğimi düşünmüyorum.
bu arada muzaffer hoşgeldin.Ben muzafferden daha önce geldim ya o yüzden böle yaptım hehe:)Allah'a emanet olun

emre ve muzaffer kardeşlerimiz hoş geldi sefalar verdi.
iki öğrenci kardeşimizede rabbim yardım etsin zihin açıklığı versin inşallah..

şükürler olsun hergün sayımız artıyor. hamd olsun rabbimize..durmak yok devam arkadaşlar :)

allahın izniyle en kısa zamanda olur inşallah.

Merhaba arkadaşlar ben Muzaffer ümraniyeliyim( İstanbul bilmeyenler için :)) . 22 yaşındayım. İTÜ inşaat mühendisliği son sınıf öğrencisiyim.

hoşgeldin muzaffer. avatarın da çok güzel. aldım helal edersin inşallah. :saskin

benim adım umut çakır 1995liyim bu sitede cok mutluyum yeni ailem burası ilk açıldıgında ben bu sitede cok eyleniodum sonra kullanıcı adımı unuttum:D sonra bunla geri döndüm

adaşım ve istediğim bölümde okuyo :saskin:saskin oda istanbullu :D çok ortak yanımız varmış bea:saskin:melek:melek
Evet gerçekten çok ortak yanımız var:claph Hem çok şaşırdım hem çok sevindim..İnşallah en kısa sürede hukuk fakültesindede birlikte oluruz.Hep dua edicem bunun için.Dilerim sadece bu değil yüreğindeki tüm dilekler gerçek olur.Kazanır kazanmaz bana müjdeler misin:goz:Allaha emanet ol canım kardeşim.

Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyelim..Arkadaşlar Ailede olmanız bizi memnun etti..Allah sık sık muhabbet etmeyi nasip etsin inşallah..

Bu arada çeçen gel artık kardeş..Pek uzak değilsin ama gene de özlüyo insan..

Ufuk üstadım..Seni tekrar görmek ne büyük mutluluk yahu..Eski günlerdeki gibi...Bir sen vardın, elensu , photoshopc abimiz felan vardı bir de modumuz vardı crazy ...Neydi o ilk zamanlar..Allah razı olsun ilgine ve uğraşlarına..;)

benim adım umut çakır 1995liyim bu sitede cok mutluyum yeni ailem burası ilk açıldıgında ben bu sitede cok eyleniodum sonra kullanıcı adımı unuttum:D sonra bunla geri döndüm

hoşgeldin umut kardeşim. ailenin en küçüğü olarak sende bize şeref verdin...

Aynen ilk zamanlar neydi öyle be Elensu hala number one Erkeğim diye geçinenlerin yüzde 90ından daha delikanlı daha sağlam bi ablam Onu çok seviyorum . Haberleşiyoruz arada sıradada olsa çok şükür iyi Tekrar döndüğünde burayada gelip bi slm verir İnşallah beni kırmaz (=

Photoshopc Zaten Bizi aşan bi abimiz.Rabbim onun yarısı kadar olabilmeyi nasip etsin başka bi arzum yok.Onu tarif edicek başka sözde bulamıyorum henüz daha bu bölüme gelmedi Ama geldiği gün eminim Ne demek istediğimi herkez daha iyi anlıyacaktır

Crazyboy_9999 Oda kayıpmı banamı yle geliyo bilmiyorum Bi ara küçük bi tatsızlık yaşadık kendisiyle sonra yine aynı şekilde yarım yamalak bi tanışma oldu yanlış hatırlamıyosam Ama bundan çok önce baya ortak çalışmalar yaptık baya yardımları olmuştu Özellikle arapça duanın türkçe Tercümesiyle alakalı falan Sonrada sırra kadem bastı benim bildiğim ama bunların içinde yaşıtım olan bi o var İyi bi kardeşimiz Sonuç itibarı ile onuda görmeyi isteriz bu bölümde...

Bide Axl Abim vardı o zamanlar Bıçağın keskin tarafı gibiydi Geçenlerde tekrar bi dönüş yapıcam siteye dedi beklemedeyiz.Onuda görebilirsek burda inşallah bıçağın keskin tarafı ne manada söylenmiş bir kelime daha iyi idrak ederiz..!!

Bide S!YAH
Vardı ona ne oldu ondan hiç haberim yok yaşıyomu öldmü öldüyse helvası nerde(=

Şimdilerde çok şükür yeni kardeşlerimiz yeni abilerimiz yeni ablalarımızla tanışmak nasip oluyo inşallah bu tanışmayı daha ileride daha güzel dostluklara çevirmeyi nasip eder rabbim

Chechen sanada Sonsuz teşekkürler kardeşim Bu konu süper oldu harbidende

Eskileri yadettik te, birde ikra arkadaşımız vardı, sahi nerelerde yahu, banlandı hayatımızdan çıktı adam. Deli yürekli samsunlu...

nostalji yapıyorsunuz :)
bizler o arkadaşların çoğunu tanıyamadık ama yeni gelen dostlarla beraber eskilerinde geri dönmesiyle sizin o yad ettiğiniz günlerden çok daha güzelleri bizleri bekliyor inşallah..

Crazyboy_9999 Oda kayıpmı banamı yle geliyo bilmiyorum Bi ara küçük bi tatsızlık yaşadık kendisiyle sonra yine aynı şekilde yarım yamalak bi tanışma oldu yanlış hatırlamıyosam Ama bundan çok önce baya ortak çalışmalar yaptık baya yardımları olmuştu Özellikle arapça duanın türkçe Tercümesiyle alakalı falan Sonrada sırra kadem bastı benim bildiğim ama bunların içinde yaşıtım olan bi o var İyi bi kardeşimiz Sonuç itibarı ile onuda görmeyi isteriz bu bölümde...

Crazyboy_9999 aslında foruma geliyor ama bu başlık gözüne çarpmamıştır yoksa yazardı .Bu bölüme büyük emek vermiş kardeşimizdir Allah razı olsun.

ne güzel ya eskilerden konuşuyosunuz ama ben onların hiçbirini tanıyamadım.inşallah bundan sonra bizi de böyle anarsınız.

Aynen ilk zamanlar neydi öyle be Elensu hala number one Erkeğim diye geçinenlerin yüzde 90ından daha delikanlı daha sağlam bi ablam Onu çok seviyorum . Haberleşiyoruz arada sıradada olsa çok şükür iyi Tekrar döndüğünde burayada gelip bi slm verir İnşallah beni kırmaz (=

Photoshopc Zaten Bizi aşan bi abimiz.Rabbim onun yarısı kadar olabilmeyi nasip etsin başka bi arzum yok.Onu tarif edicek başka sözde bulamıyorum henüz daha bu bölüme gelmedi Ama geldiği gün eminim Ne demek istediğimi herkez daha iyi anlıyacaktır

Bide Axl Abim vardı o zamanlar Bıçağın keskin tarafı gibiydi Geçenlerde tekrar bi dönüş yapıcam siteye dedi beklemedeyiz.Onuda görebilirsek burda inşallah bıçağın keskin tarafı ne manada söylenmiş bir kelime daha iyi idrak ederiz..!!

Bide S!YAH
Vardı ona ne oldu ondan hiç haberim yok yaşıyomu öldmü öldüyse helvası nerde(=

Şimdilerde çok şükür yeni kardeşlerimiz yeni abilerimiz yeni ablalarımızla tanışmak nasip oluyo inşallah bu tanışmayı daha ileride daha güzel dostluklara çevirmeyi nasip eder rabbim

Chechen sanada Sonsuz teşekkürler kardeşim Bu konu süper oldu harbidende

söylediklerini site içerisinden az yada çok tanıyorum. allah yeniden birlikte bu ortamda olmayı nasip etsin.

Crazy_9999 okula öyle bir giriş yapmış ki çıkamıyor bir türlü. :p inşallah en kısa zamanda gelecektir.

siyah için yaptığın yoruma çok güldün. allah gecinden versin diyelim. ama bakıyorum da sen helvasının arkasına düşmüşsün incubus84. :D

türk ocağı;2169341' Alıntı:
Eskileri yadettik te, birde ikra arkadaşımız vardı, sahi nerelerde yahu, banlandı hayatımızdan çıktı adam. Deli yürekli samsunlu...

o deli yürekli samsunlu da bir gün işinin içinde boğulup gidecek sanırım.

Eskiler yadedilmiş.Birde rahman.mashadow abimiz vardı:(
Şimdikiler pek tanımaz onu...

Evet gerçekten çok ortak yanımız var:claph Hem çok şaşırdım hem çok sevindim..İnşallah en kısa sürede hukuk fakültesindede birlikte oluruz.Hep dua edicem bunun için.Dilerim sadece bu değil yüreğindeki tüm dilekler gerçek olur.Kazanır kazanmaz bana müjdeler misin:goz:Allaha emanet ol canım kardeşim.

ah bi kazansam :biggrin

müjdelerim ne dmk :D kolay qelsin fakültede :victory sende Allaha emanet ol :goz:
--------
evt tanımıom :vur .:CHECHEN

Geri